2016 Şubat Anneleri

Kızlar bugünü kızımızın alışverişine ayırdık babasıyla :)) nevresim takımı battaniye hastane çıkışı önlük mendil uyku tulumu külıtlu çorap falan aldık zaten annem o kadar çok şey almış ki çocuk doğsa kıyafetleri hazır gibi bişi oldu daha geçen hafta hiçbir şey yok diye üzülüyordum kızım bereketiyle gelecek inşallah teyzeleri :))
maşallah süphanallah sağlıkla kullan inş canım, hayırlı olsun

english home u ben de talan ettim bugün. Birçok şey tükenmişti ya da 1-2 tane kalmıştı. Nevresim takımı, çarşaf, yastık, yastık kılıfı, pike, 3 tane çıtçıtlı badi, uyku tulumu aldım toplamda 111 tl ödedim. Hepsi çok güzel ve kaliteli çok mutlu oldumm :KK49: indirim yarın sonmuş sanırım

english home u ben de talan ettim bugün. Birçok şey tükenmişti ya da 1-2 tane kalmıştı. Nevresim takımı, çarşaf, yastık, yastık kılıfı, pike, 3 tane çıtçıtlı badi, uyku tulumu aldım toplamda 111 tl ödedim. Hepsi çok güzel ve kaliteli çok mutlu oldumm :KK49: indirim yarın sonmuş sanırım
Hayırlı olsun canım Güle güle kullansın bebeğin

Babalar için nasl bi duygu acaba bi çocuğu var ama göremiyo hissedemiyo adam delirmesinde Napsın :KK70:
Sorma bide oyle garip garip bekliolar. Bazen konusuo oglum falan dio da gobegime bizim ki hic tinlamio :rolleyes:

Allah hepimize kolaylık versin canım hem çalışıp hem eve yetişmek benim için oldukça zor:KK43: ben de dondurucudan kemikli et çıkardım kemik çorbası yapayım bari, kuru fasulye yeni yendi de, yanına da bişiler düşünürüm

Kızım da tekmeliyo bi yandan:) yerim ben onu, ne güzel bir his, şükür olsun

aynen öyle hem çalış hem evle uğraş bayağı yorucu oluyor benim içinde..ütüyü yetiştiremiyorum eşimle giyeceklerimizi ütülüyoruz günlük olarak haliyle diğerleri kalıyor..ütücü tutmayı düşünüyorum artık napiyim:110:
valla kurufasülye yaptım 3 kişi bitirdik sayılır bi tencere yemeği:KK48::KK48:

mutlu günlerde kullanın hatta kullanalım inşallah:anneadayı:
bende geçen gün aldım dünde nevresim takımı aldım 3 tane..iç badilerini falan da tamamladım artık gerisi babaanne ve ananrmizden gelecek biz bitirdik şu aşamada alacaklarımızı :KK66::KK66:

mutlu günlerde kullanın hatta kullanalım inşallah:anneadayı:
bende geçen gün aldım dünde nevresim takımı aldım 3 tane..iç badilerini falan da tamamladım artık gerisi babaanne ve ananrmizden gelecek biz bitirdik şu aşamada alacaklarımızı :KK66::KK66:
amin canım inş. mutlu sağlıklı günlerde kullanırız :KK46: ben de parça parça gördükçe alıyorum:KK45:

Arkadaşlar bebek arabası kararsızım üçlü travel nasıl sizce
Chicco trio Sprint iyi görünüyor

Beni de sağlık ocağına çağırdılar şeker yüklemesi için ayın 28 ine, ama benim içim hiç rahat değil,birileri çıkıyor tv de bas bas bağırıyor şeker yüklemesi yaptirmayin diye, birileri çıkıyor hayır efendim kesinlikle yaptırın diyor.. Çevreden sürekli konuşanlar; yaptırırsan , yok bebeğin astım olur, şeker hastası olur, filancı kişi yaptirdi bayıldı diyenler...internette araştırıyorum herkes 2 ye ayrılmış... Bilemedim ne yapacağımı , çok kararsızım

Beni de sağlık ocağına çağırdılar şeker yüklemesi için ayın 28 ine, ama benim içim hiç rahat değil,birileri çıkıyor tv de bas bas bağırıyor şeker yüklemesi yaptirmayin diye, birileri çıkıyor hayır efendim kesinlikle yaptırın diyor.. Çevreden sürekli konuşanlar; yaptırırsan , yok bebeğin astım olur, şeker hastası olur, filancı kişi yaptirdi bayıldı diyenler...internette araştırıyorum herkes 2 ye ayrılmış... Bilemedim ne yapacağımı , çok kararsızım
canım bende yaptırma taraftarı değildim ama hamilelik şekeri varsa ve doğumdan sonra bebek te komplikasyon oluşursa teşhis açısından önemliymiş herkesin kendi kararı ben yaptırcam zaten 50 mg şeker yazdı doktor bir çikolatadaki şeker miktarı kadarmış

Ya kızlar birşey soracağım gülmeyin ama:confused: ya bugün oğlum o kadar hareketliydi ki hatta bazıları çok sertti insanlar oynamayınca endiselenir ama ilk defa bu kadar aralıksız hareket etti ben mutluyum orası ayrı ama endişe edecek bir durum yoktur değil mi bizim ki hareketli bir afacan mı olacak acep :KK48:
biliyor musun canım bende bugün aynı şeyleri yaşadım hareketleri az hissedince korkuyoruz çok hissedince korkuyoruz annelik böyle bir şey sanırım

24-28. hafta arasinda diye geçiyor normalde ama doktorlar 22 den sonra başlıyorlar yaptirmaya
Cnm dün doktor bebegin esinin rahimle arasinin 3 cm olduğunu dogumda rahim ağzını kapatabilecegini ve kanama yapabileceğini söyledi. Bu saatten sonra doğuma kadar kanama olmaz dedi. Sezeryan mi onerirsiniz dediğimde evet, Doğuma yakın yine de bir alttan kamerayla bakarız diyor. Ayrintilidaki doktor es sorun yaratmaz demişti kafam karıştı. Senin son durumun nedir?

Back
X