2016 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bebek arabası kararsızım üçlü travel nasıl sizce
Chicco trio Sprint iyi görünüyor
Yakından gör derim ben internetten beğendim bir gördük o kadar kaba o kadar büyük ki hiç gerek yok gerçi ne aradigina şartlarına da bağlı hafiflik ya da bagaj yer derdim yok falan diyorsan olur da bize gereksiz büyük geldi biz graco evo almayi düşünüyoruz

Nuna nın bu modelini bende çok beğenmiştim:) hatta bize göre olanları da olsa diye de düşünmüştük:)

Annen haklı:). Doğal yün varken hazır yataklara güven olmaz. Bende yatak üstüne ince yün veya pamuktan şilte yaptıracağım. Hala doğal oldukları için yünden vazgeçmediğim için bebeğim içinde öyle düşünüyorum.
Bu arada eğer salonda yatırmalık birşeyler arıyorsun pintereste veya googleda "baby nest" diye aratabilirsin :KK66: benim aklıma yatan bir ürün oldu. İcabında yatağa bile konulanilir.
El marifeti olan birisi çok rahat yapabilir.
Ben pinterestten kalıplarını da buldum, ölçüleri vs var.
Emzirme yastığından oda için yastıklara çok ilginç fikirler var, vaktim oldukça evdeki kumaşlardan kesip biçiyorum. Emzirme yastığını da kendim dikeceğim inşallah :KK66:

Baby nest cok sırınmıs canım ya, kac aya kadar kullanılır acaba bunlar. Gorunce aklıma geldı de mesela anneme gıttım dıyelım yere yun dosek koysak uzerıne de bu bay nest'ten koysak oyle de uyuyabılır sankı bebek gece. Hanı gıttıgımız yerde kalmak zorunda kaldıgımızda kullabılırmıyız acaba bunları

güzel görünüyor canım güle güle kullansın bebiş:KK46: kurulumu nasıl zor oldu mu? Bi de ölçülerini merak ediyorum derinlik uzunluk nasıl? bir de kargo ücretini merak ettim. Çok soru sordum canım kusura bakma şu beşik işine karar vermek istiyorum artık

Canım kurulumu basit herkes zor demıs ama eşim hıc anlamadığı halde hıc zorlanmadan kurdu. Mantık işi sadece gelen kurulum görseliyle alakası yok çünkü. Kargosu 14 tl canım yanı toplamda 194 e geldi. Uygun olduğu ıcın ilerde kaldırıp atarm rahatlıkla Odama ne alıcam hala o konuda çok kararsızım. Boyu 1.25 derinlik 80 enide 80 di sanırm canım

kızlar doğum için hastane/doktor arıyor musunuz ben bakmaktan sıkıldım artık bi doktoru biri iyi diyorsa biri kötü diyor hastane fiyatlarına bakıyorum uçmuş da uçmuş hepsi..normal doğum istiyorum ama özel hastanelersezeryana yönlendiriyor o kadar baktım normal doğumateşvik eden hastane sayısı çok çok az...düşün düşün çıkanadım içinden:KK64::KK64:

Cnm dün doktor bebegin esinin rahimle arasinin 3 cm olduğunu dogumda rahim ağzını kapatabilecegini ve kanama yapabileceğini söyledi. Bu saatten sonra doğuma kadar kanama olmaz dedi. Sezeryan mi onerirsiniz dediğimde evet, Doğuma yakın yine de bir alttan kamerayla bakarız diyor. Ayrintilidaki doktor es sorun yaratmaz demişti kafam karıştı. Senin son durumun nedir?
Bahsettiğin sey parsiyel plasenta previa denilen duruma göre gidiyor bi araştır canım sen

yarin basliyor okul... ya ben pazartesi sendromu yasamaya basladim... bebeklerle evde olmak iyi geliyor...

Canım kurulumu basit herkes zor demıs ama eşim hıc anlamadığı halde hıc zorlanmadan kurdu. Mantık işi sadece gelen kurulum görseliyle alakası yok çünkü. Kargosu 14 tl canım yanı toplamda 194 e geldi. Uygun olduğu ıcın ilerde kaldırıp atarm rahatlıkla Odama ne alıcam hala o konuda çok kararsızım. Boyu 1.25 derinlik 80 enide 80 di sanırm canım
çok sağol canım :KK5:

Yakından gör derim ben internetten beğendim bir gördük o kadar kaba o kadar büyük ki hiç gerek yok gerçi ne aradigina şartlarına da bağlı hafiflik ya da bagaj yer derdim yok falan diyorsan olur da bize gereksiz büyük geldi biz graco evo almayi düşünüyoruz

Ben chicco trio love serisini aldim canim..tam bir travel sistem..port bebe anakucagi (araba koltugu da olabiliyor) ve diger oturma aparatlariyla uzun sure is gorur.. ama kesinlikle bagaj yer sorunu varsa daha portatif urunler tercih edilmeli...ben bu urunu arastirirken travel sistem alanlarin ilerde puset seklinde bir araba daha almak istediklerini gordum magazalarda...

Benim boyle bir sorunum olmadigi icin ve bir ayagiminda sehir disinda olmasindan dolayi travel sistem tercih ettim..

Kizlar merhabalar ben tatli tuketimini abartnaya basladim bayaga canim surekli istiyor tatli cikolata falan bi zarari yoktur insallah kizim bagimlisi olacak sanirim cikolatanin:KK49:

Benim kocam da ilk kizimda oyleydi zorla hareket ettiginde karnima koyuyordum elini. Hatta bebek hareketlenene kadar hic bi sey anlamiyorlar ben bebegimi yalniz birakiyordum babasiyla gogsunde uyutuyordu onun disinda pek bi sey anlamiyordu kizim su an 2 yasinda. Isten gelir gelmez kapiya vuruyor ve kizimin acmasini bekliyor o andan itibaren evde baba kiz aski basliyor :KK76: onlari oyle gormek o kadar guzel ki :rolleyes:

Ay bilmiorum valla esim kiz istiodu bana asik olcak kizim diodu oglumuz olacagini ogrenince ohh oglum olcak bana asik olcak dedim :-) hersey nasip. Artk son aylarda hissedicek yada dogunca kucagina alck :-) yazik bu adamlara yaaaa :-)

Bahsettiğin sey parsiyel plasenta previa denilen duruma göre gidiyor bi araştır canım sen
Yok previa değil canım. Geçen hafta perinatolog,bu hafta doktorum da previa değilsin dedi. Hatta 1 cmden 3 cm yukarı çıkmış. Dediği şey biraz daha yukarı cikmazsa sanci ve kasilmalarla es doğum sırasında aşağıya inebilirmis. Bu saatten sonra kapatmaz rahim ağzını diyor.

Kizlar merhabalar ben tatli tuketimini abartnaya basladim bayaga canim surekli istiyor tatli cikolata falan bi zarari yoktur insallah kizim bagimlisi olacak sanirim cikolatanin:KK49:
Benim doktorum çikolata kafein içerdiği için yememi önermiyor canım sende çok yemezsen iyi olur arada pasta falan yiyorum ben sadece oda çok nadir

Ben chicco trio love serisini aldim canim..tam bir travel sistem..port bebe anakucagi (araba koltugu da olabiliyor) ve diger oturma aparatlariyla uzun sure is gorur.. ama kesinlikle bagaj yer sorunu varsa daha portatif urunler tercih edilmeli...ben bu urunu arastirirken travel sistem alanlarin ilerde puset seklinde bir araba daha almak istediklerini gordum magazalarda...

Benim boyle bir sorunum olmadigi icin ve bir ayagiminda sehir disinda olmasindan dolayi travel sistem tercih ettim..
Ben de sızın gıbı 3lu travel dusunuyorum. Tokyo marka hosuma gıttı hem hafıf hem saglam geldı gozume. Aslında kendı arabamız yok esımın ısyerı arabası var hep esımde ama o ısteyken de kullanılmek ıcın ben bebek arabasını kapımın onunde bırakıcam. Sıtede yasadıgımız ıcın hırsızlık olma ıhtımalı dusuk ama bızım sıtenın cok katı kuralları var, kapının onune koymak yasak derlerse mecburen evde korıdorda durur araba

Bıtter yersen cok sorun olmaz ama ıcınde kafeın var ve seker bebek ıcın zararlı, gunde bır parmak kadarı gecmesen ıyı olur

Kızlar dün tam 24 haftalık dik.. Ve bebegimin hareketlerini gözümle gorebildim.. Babamiz da aynı şekilde elini koyduğunda pek hissedemiyorken gözle gormesi.. Çok değişik , çok güzel bir duygu.. Allah herkese hayirlisiyla nasip etsin..
Bizlere de hayirlisiyla doğum yapmamızı nasip etsin

Back
X