2016 Şubat Anneleri

Annesi aslında çok kolay bence yapabilirsin en kötü hazır model alıp tülüm içine şekeri koyup tülede hazır modeli yapıştırabilirsin :) ben model begenmedim birde pahali öyle almaya kalkınca ama a4 boyutundan büyük hazır kesilmiş keçeden aldım 1 tane 1.5tldi 80 tane cıkıyor ama hazır farklı modeller 4 tane içinde 5 tl felan bence sende yapabilirsin ben internetten gördüm en kolay yapabilcegim model olarak kalıp cıkardım kendim cizdim kestm yapıştırdım hepsi bu :) detaylı oldugu için uğraştırıyor tabi ama sonuç güzel olunca değiyor bebişlermiz için :anneadayı:

Becerikli anne ellerine saglik tebrikler :nazar::nazar::KK54:

Benim elimden hic oyle seyler ne yazik ki gelmiyor..oyle ki bir yelektir bir patiktir bile ormuslugum , orebilmisligim ve ya orecekligim yok.. hic beceremiyorum:KK43::KK43:

Allah kullanmaklar nasip etsin canim benim...:anneadayı::KK200::nazar:

Eki Görüntüle 1661717 Hayırlı akşamlar güzel anneler :) bugun bebegime keçeden bebek şekeri hazırladım adeti bitmedi :) biraz daha yapmam lazım, daha sonra isim etiketini zımbalayacagım :KK200: kolayca yapılabilir şekli var maliyeti de çok düşük sizlerede fikir olsun istedim beğenirsiniz umarım :KK68:
Merhaba. Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık. Benim bir arkadaş da oğluna aynisindan yaptı. Çok tatlı duruyor.

Canim cikolatada kafein ne alaka, yuksek kalori demis olmasin? Kafein yok cunku :)
100 gr sütlü çikolata 20 gr
100 gr bitter çikolata 60 gr kafein içerir kakao sebebiyle kafein içeriyor canım ayrıca dediğin gibi gerçekten çok yüksek kalori dikkat etmek lazim

Bebislere isi ölçer olarak temazsiz almak mi gerekiyor anneler. normal Termometre ile olcturmuyorlar mi

Becerikli anne ellerine saglik tebrikler :nazar::nazar::KK54:

Benim elimden hic oyle seyler ne yazik ki gelmiyor..oyle ki bir yelektir bir patiktir bile ormuslugum , orebilmisligim ve ya orecekligim yok.. hic beceremiyorum:KK43::KK43:

Allah kullanmaklar nasip etsin canim benim...:anneadayı::KK200::nazar:
Ay amin canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :KK15: bende beceremem de kolay geldi model bana denemek istedim olsun onlara verebilcegimiz en değerli şey sevgimiz anneliğimiz fedakarlıgımız bunlar ufak şeyler. Allahım seninde kucagına sag saglım versin bebegini :)
Merhaba. Çok güzel olmuşlar ellerine sağlık. Benim bir arkadaş da oğluna aynisindan yaptı. Çok tatlı duruyor.
Evet basit ve o gününe anlamlı model aslında teşekkür ederim :)

Masallah ..ben hic beceremem bu isleri..ayy bizim ortada hicbisey yok strese giriyorum yavastan
Merak etme yalnız değilsin. :KK55: Benim de hiç birşey yok. Cinsiyetini bir kez daha teyit ettirecektim ayrıntılı ultrasonda ama plesenta bacak arasında olduğu için goremedi Dr iyi mi :KK76: zaten ilkinde de pek nazlanarak göstermişti. Uykusundan uyandı, uyandırdık hatta, gösterdi ve esneyip sırtını dönüp uyumaya devam etti. Alın size cinsiyet der gibi. :KK46:

Eki Görüntüle 1661717 Hayırlı akşamlar güzel anneler :) bugun bebegime keçeden bebek şekeri hazırladım adeti bitmedi :) biraz daha yapmam lazım, daha sonra isim etiketini zımbalayacagım :KK200: kolayca yapılabilir şekli var maliyeti de çok düşük sizlerede fikir olsun istedim beğenirsiniz umarım :KK68:
Harikalar canım ellerine sağlık. Neyle yapıştırdin? Normal yapıştırıcı mi kullandin?

100 gr sütlü çikolata 20 gr
100 gr bitter çikolata 60 gr kafein içerir kakao sebebiyle kafein içeriyor canım ayrıca dediğin gibi gerçekten çok yüksek kalori dikkat etmek lazim
Hangi çikolataymış o kafein içeren? Öyle birşey varsa çocuklara yasaklanması gerekmezmiydi.. Elimde milka vardı ve onda yok :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Aaa çok güzellerrr bende kendim yapmak istiyorum birşeyler aslında doğum iznine çıktığımda.. Ne güzel olur mavi mavi Hoppa Şimdiden hazırlayıp bir köşeye koymak lazım :))

günaydın ya da iyi geceler :)
yine bir uykusuz gece :)
kızlar sol tarafımda yatrken öksürdüm ani bir sancı girdi sola. çok keskin ama anlık hemen geçti. bu 2. kez oldu birde tam sola dönerken olmuştu aynısı. kasık değil. sol karın hizasında. acayip korkuyla uyandım ama öyle olunca. sanki içimde bişi kopmuş gibi oldu 2 sefer. sizde de oldu mu hiç ?o_O

kızlar sol tarafımda yatrken öksürdüm ani bir sancı girdi sola. çok keskin ama anlık hemen geçti. bu 2. kez oldu birde tam sola dönerken olmuştu aynısı. kasık değil. sol karın hizasında. acayip korkuyla uyandım ama öyle olunca. sanki içimde bişi kopmuş gibi oldu 2 sefer. sizde de oldu mu hiç ?o_O
Günaydın canım banada oldu aynısı birkaç kere haklısın korkutuyor o acı ve çok can yakıyor. Sanırım rahim iyice büyüdüğü için rahimi tutan kaslara kramp giriyor

bende dun paylaşmıstım kalpte parlaklık değilde basın arkasında ödemden dolayı amniyosentez önerdiler son haftadasınız amniyosentes için düşük ihtimali cok cpokk küçük hemen o akşam yaptırdım ben basit bir işlem diğer test sanırım yurt dısına gönderilen sonucunun daha uzun surede geldiğini söyledi dr umuz cok gerek görmedi amniyosentez ve 23-23 haftada fetüs kalp ekosu isteriz dedi bu bas arkasında ödem kalp ile de ilgili olabiliyormus cunku ama görüntüde kalp normal detaylıda da bi sorun cıkmadı ikili de de biz amniyosentezi tamamen profun özel kliniğinde 800 e verdik eşim hekim belki ona biraz indirim payı vardır diğer işlemi de sonucu gec cıkacağı için sormadık bile.. tum bu işelmeleri yaptırırken kendi uzman dr umuza cok güveniyoruz hep iletişim halindeydik hep rahat olmamızı söyledi stres cunku herşeyden kötü etkiliyor bende dedi 33 yasında oldugum için yaptırdım dedi amniyosentesi bişey olmaz rahat olun dedi

Canim kafa arkasi odemi, ensesinde mi gordu acaba? Ensefarosel falan olabilir seklinde bir yorum yapti mi? Ins biseycik cikmaz :)

Benim esimin kardesi zamaninda ensefarosel ile dogmus, dogar dogmaz ameliyatla odemi almislar. Bende her kontrolde doktora baktiriyorum ensesinde birsey var mi diye. Varsa dogum sonrasi ne yapilacagini bilelim hazirlikli olalim diye. Esimin kardeside simdi 20yasina geldi bir sikintisi yok cok sukur. Universitede okuyor :)

Kızlar bir arkadaşımla konuştum 2 aylık oğlu var sünnet ettirdiler bana kesinlikle 2 ay bekleme hemen yaptır huzurlu çocuk huzursuz oldu resmen diyo bu hali bile büyük daha minikken hallet falan dedi. yeni doğduğunda hemen sünnet ediyorlar mı? Bilgisi olan var mı?

Canim 2 ay da yaptirdiysa gec kalmis. Cunku ilk dogdugu ay yapinca acimadan rahatca atlatiyor deniliyor. Suan normal cocuk gibi gecirmis, bir faydasi olmamis. Ustelik derdini anlatamadigi icin surekli aglamistir.

Doktorum dogumdan 24 saat sonra ya da 1 hafta sonra yapilmasi iyi oluyor dedi. Gobek bagiyla birlikte iyilesiyormus. Anne sutununde ilk ay iyilestirici ve bagisiklik guclendirici ozelligi oldugu icin sorunsuz geciyormus.

Gününüz Aydin olsun can anneler :)
Uykuz mahmur kalkmalar başladı sanırım cogumuz da.

23cu haftamiz ve benim oğlan annesini rahatsız edecek derece de hareketlerini belli etmiyor hâlâ. Anası olarak çok bozuluyorum. Acaba kilolu gebe kaldığım için mi böyle :(

Evet öksürünce hapşurunca oluyor ;) Beni uyandırıcak kadar etkili olmuyor ama..

Back
X