2016 Şubat Anneleri

komşu kızı (1,5 yaşında ) dadısı hastalanmış yarım gün ben bakıcam sonrası annesi gelecek
ama maşAllah ne zor onu zaptetmek ya, sürekli kapıya gidip ağlıyor
eskiden ne güzel oynardık şimdi kocaman oldu pas vermiyor
tlf dışında hiç birşey oyalmıyor onu, bende tlf na karsıyım bakalım ne kadar dayanacagız

Ya kızlar sabah çok afedersiniz tuvalette bir silindim yemyeşil kremsi o kadar fazla bir akıntı geldi ki kağıda anlamadım :KK43:ilginçtir çamaşırıma gelmemiş akmamış ama ne alaka bilemedim .. kaşıntı yok koku yok idrar yolu enfeksiyonu olsam yanma acıma falan olmaz mı o da yok anlamadım yaa :KK17:

Ya kızlar sabah çok afedersiniz tuvalette bir silindim yemyeşil kremsi o kadar fazla bir akıntı geldi ki kağıda anlamadım :KK43:ilginçtir çamaşırıma gelmemiş akmamış ama ne alaka bilemedim .. kaşıntı yok koku yok idrar yolu enfeksiyonu olsam yanma acıma falan olmaz mı o da yok anlamadım yaa :KK17:
boyle sümük gibi mi akıntın

Günaydın canım banada oldu aynısı birkaç kere haklısın korkutuyor o acı ve çok can yakıyor. Sanırım rahim iyice büyüdüğü için rahimi tutan kaslara kramp giriyor
Evet öksürünce hapşurunca oluyor :KK66: Beni uyandırıcak kadar etkili olmuyor ama..
ayy nasıl bir kramptı arkadaşlar sormayın. acıya katlanıyor insan tabi bebişe bişi olmasın. büyük ihtimalle önemsiz bir kasılma. baskı, büyüme vs.

Ayy arkadaşlar ya çok mutsuzum
Bu bayan milletinden sıkıldım arkadaş çevremde bazı problemler var o buna şunu demiş arkadan konuşma entrika kıskançlık
Biri bana darılmış bi espriden dolayı gidip diğerine demiş o bana söylüyor içim daraldı yaaa
Ama genede huzurlu olmaya çalışıyorum..bebeğim için.. Uzak durmak istiyorum buda problem kibirli diye konuşuyorlar
Yakın olsak çok incitici konulmalar laf sokmalar
Ayy sallama diyorum ama küçük bi yer olunca ister istemez Birarada olunuyor bende inadına iyi davranıp utandırayım diyorum

Bu bayan milletinden sıkıldım arkadaş çevremde bazı problemler var o buna şunu demiş arkadan konuşma entrika kıskançlık
Biri bana darılmış bi espriden dolayı gidip diğerine demiş o bana söylüyor içim daraldı yaaa
Ama genede huzurlu olmaya çalışıyorum..bebeğim için.. Uzak durmak istiyorum buda problem kibirli diye konuşuyorlar
Ayy sallama diyorum ama küçük bi yer olunca ister istemez Birarada olunuyor bende inadına iyi davranıp utandırayım diyorum

Hemen mesafe... Net yani huzurumu kaçırandan direk kaçıyorum küçük hesaplar insanı değilim bende..

Hemen mesafe... Net yani huzurumu kaçırandan direk kaçıyorum küçük hesaplar insanı değilim bende..
Canım ya öyle bişey ki kimisi velim kimisi iş Yaptığın arkadaşın bu kadar yıl tanıştığımız var kimseyi bir iki kötü huydan silmek istemiyorum
burayada öyle rahatlama adına yazdım Hakkımızı helal edin hamile iken insan daha hassas oluyor

Merhabalar kizlarr aklima bisey takildi bebekleriniz dogduktan sonra hamile kalmamak icin nasil korunmayi dusunyorsunuz? Dogum konturol hapi ve spiral kullandiktan sonra hamile kalanlariniz var mi?

ben hiç tahammül edemiyorum böyle işlere. eğer beni rahatsız ediyorsa görüşmüyorum. çünkü arkamdan iş çeviren ya da kıskançata hayır gelmez. aman alınmasın kırılmasın demiyorum. görüşmeyi kesiyorum. tabi tam olrak yine kesilmiyor ama en azından gerektiği zaman görüşüyorum mesafeli şekilde. sende böyle yap bence canım.

Merhabalar kizlarr aklima bisey takildi bebekleriniz dogduktan sonra hamile kalmamak icin nasil korunmayi dusunyorsunuz? Dogum konturol hapi ve spiral kullandiktan sonra hamile kalanlariniz var mi?
şu an düşünmedim ama benim korunma sürecim pek uzun sürmez :) bebişim 1 buçuk yaşına girince tekrar gebelik düşünüyorum eğer bebeğim sakin olursa tabi. gebeliğim çok rahat geçti. bulantı falan olmadı. yaş 30, 2. 32 de doğsa ancak işte. daha ileri yaşta bebiş düşünmüyorum. aslında 3 tane isterdim bakalım kısmet. sonra ben bebişleri büyütüp işime geri döncem çünkü. beraber büyüsünler istiyorum .

şu an düşünmedim ama benim korunma sürecim pek uzun sürmez :) bebişim 1 buçuk yaşına girince tekrar gebelik düşünüyorum eğer bebeğim sakin olursa tabi. gebeliğim çok rahat geçti. bulantı falan olmadı. yaş 30, 2. 32 de doğsa ancak işte. daha ileri yaşta bebiş düşünmüyorum. aslında 3 tane isterdim bakalım kısmet. sonra ben bebişleri büyütüp işime geri döncem çünkü. beraber büyüsünler istiyorum .
Evet tabi ben de ikinciyi ogle dusuniyorum ama 1 bucuk yil sure hamile kalmamak icin ne yapmali orasi zor)

Merhabalar, bebek odalarina bakiyordum bende. Normalde duz beyaz istiyordum ama bu takim vok hosuma gitti. Sizce nasil?

2. Bebegide dusundugumuz icin duz beyaz mi alsan ikincisi kiz olursa diye. Yokse kiz olsada kulplari pembe yapip kullanilir mi bilemedim?

http://www.hepsiburada.com/cekirdek-blue-man-sallanan-besikli-bebek-odasi-takimi-p-MBCKRBL600
canım gıttıgıdıyorda da cok guzel seyler var daha buyuk besık daha uygun fıyata bı göz at ıstersen

Canim ben 7aylik evliyken, korunurken hamile kaldim, yasim 24 daha 2 yil kadar dusunmuyorduk aslinda ( dogum kontrol hapi ve prezervatif) yani nasil olcak bilemiyorum. Kismet sanirim

canım doktorunla gorus bende de oldu enfeksıyonmus sonra gelmedı dıye verdıgı fitili kullanmadım olunca kullanırım dıye sonra ıdrar yollarına gectı azdı ıyıce bence gec kalma cok kotu oluyor cunku

Evet tabi ben de ikinciyi ogle dusuniyorum ama 1 bucuk yil sure hamile kalmamak icin ne yapmali orasi zor)
Zaten ilk bir yil esini zor gorucen bebek viklamasindan:))) hehee saka bi yana esim korundu bizim 3 yil aradan sonra bidaha oldu..tek cocuk olunca pek tirsmiyosun da ikiden sinra asil ben nasil koruncam..sanirim spiral olur ama oda her bunyede farkli etki ediyomus adeti uzatiyormus felan ..

eşim korunur canım bizde böyleydi. ilaç hiç kullanmadım ben. biraz kimyasala karşıyım aslında. sürekli hap kullanmak bana göre değil. spiral falan hiç düşünmem zaten. canım kıymetli benim onu tak çıkar :)

Canim ben 7aylik evliyken, korunurken hamile kaldim, yasim 24 daha 2 yil kadar dusunmuyorduk aslinda ( dogum kontrol hapi ve prezervatif) yani nasil olcak bilemiyorum. Kismet sanirim
Orasi dogru tatlim ama kismet deyip de 4 tane doguranlari gorup sasirmamak elde degil)
Zaten ilk bir yil esini zor gorucen bebek viklamasindan:))) hehee saka bi yana esim korundu bizim 3 yil aradan sonra bidaha oldu..tek cocuk olunca pek tirsmiyosun da ikiden sinra asil ben nasil koruncam..sanirim spiral olur ama oda her bunyede farkli etki ediyomus adeti uzatiyormus felan ..
ben aslinda spirali dusunuyodum ama onu cikardikdan sonra hamile kalmanin zor oldugu soylentileri de kafami karistirdi bi de dogum konturol haplarinin da zarari oldugu yonunde dusunceler acikcasi kafami karistirdi ne de olsa hormonlari yoneyiyi)

Back
X