2016 Şubat Anneleri

hepsi burada com. da bebek arabalrı falanda çok ucuz. görmeden almak eşimin hiç tarzı değil. benden çok daha fazla detaycı. aslında ikna olsa bende bi çok şey alıcam hepsi burada. com dan. ama eşim eminim düşünmez bunu. bayaca fark var piyasayla.

hepsi burada com. da bebek arabalrı falanda çok ucuz. görmeden almak eşimin hiç tarzı değil. benden çok daha fazla detaycı. aslında ikna olsa bende bi çok şey alıcam hepsi burada. com dan. ama eşim eminim düşünmez bunu. bayaca fark var piyasayla.

Donanimforum diye bir sayfa var. Oraya bebek icin ihtiyaç sayfasi açılmış eşim sürekli takip ediyor.

Herkes aradığı marka modelin en ucuz yerin linki veriyor. Alip da kullanilmayan gerekeiz seyleri detayli sekilde anlatıyor. Esim sik sik bakar indirimleri ordan takip eder. Oraya bakabilirsiniz daha guvenilir gelebilir esinize sonuçta herkes deniyerek alıyor

bence hareketlenip dönmelere başladığı zamana kadar kullanılabilir. hatta orta büzgüyü açıp düz şeklinde de kullanılabilir.
koltuk üstünde, yatak içinde (çubuklu geniş bebek karyolasında özellikle), yerde döşek üstünde, misafirlikte.... sıkı tutacağı için sıcak da olur diye düşünüyorum.
kullanmadım ama pratik bir şey gibi geliyor bana :)

çok güzel canım ben de yapıcam bundan :KK49:

Günaydın anneler:) vallahi el emeklerinizi yapmaya başlamışsınız elinize sağlık.alışverişler de artıyor Anladığım kadarıyla.
Evinizde salonda otururken ya da mutfakta iş yaparken bebeği uyutmak veya oyalamak için ana kucağı tipi bişey düşünüyor musunuz? Ya da minik bir hamak beşik?
????
Ev tipi ana kucağı düşünüyorum canım ben. İlk aylar için çok iyi oluyor diyor ablam. kullandı çok memnun.

Merhaba kızlar. Yarın 21+5 günlük hamile olacağım. Eşim yarın izinli ve bidaha ne zaman izni olur kim bilir :KK51: Detaylı ultrasona yarın girsem erken mi olur sizce:KK64:

Merhaba kızlar. Yarın 21+5 günlük hamile olacağım. Eşim yarın izinli ve bidaha ne zaman izni olur kim bilir :KK51: Detaylı ultrasona yarın girsem erken mi olur sizce:KK64:
erken olmaz ama bir daha çağırma ihtimali yüksek.muhtemelen kalp ile ilgili herşeyi net göremeyecektir. ben 19 da girdim 23 için bir daha çağırdı. kalp net olmuyormuş 22 den önce

gunaydin hanimlar dun esimle bebek arabasinda karar kildik sonunda ama bir iki ay sonra alicaz .acayip beyendik ben daha uygun bisey dusunmustum ama olsun ikinciye de rahat rahat kullaniriz :)http://www.annelutfen.com/urun/chip...arabasi-beyaz-3-in-1-ozel-uretim-deri-konsept
Çok güzel canım güle güle kullanın ;) ;)
Erkek bebeklerde sünnet konusu için eşimle 3 doktora danıştık. Biz de doğar doğmaz yaptıralım demiştik ama görüştüğümüz 3 doktor da onaylamadı. Pedagog da dahil ya 3. ayında ya da 7 yaşında yaptırın dediler. Biz de 3. ayında yaptırmaya karar verdik. "Bebek zaten doğduğu an anne karnından çıktığı için travma yaşıyor, erken vakitlerde sünnet acısını yaşatmak doğru değil." dediler.
Küçük bebekte ne sakıncası varmış merak ettim canım... evet bebekken yaptırmazsak 7 yaşında yaptırmak önemli hatta birçok pedagog bunu tavsiye ediyor. Ara yaş uygun olmaz. Ama 3 aydan küçük bebeklerde ne olurmuşki?? Ben ilk oğlumu 17 günlükken yaptırdım. Çok da memnun kaldım hiç sorun olmadı. Göbeginden önce iyileşti. Antibiyotikte kullanmadım. İkinci oğlumuda erken yaptıracagım inş.
Merhabalar kizlarr aklima bisey takildi bebekleriniz dogduktan sonra hamile kalmamak icin nasil korunmayi dusunyorsunuz? Dogum konturol hapi ve spiral kullandiktan sonra hamile kalanlariniz var mi?
Ben ilk doğumdan sonra 3 aylık iğnelerden vurulmuştum. Sütü azaltmıyomuş. 1 yaştan sonrada aylık iğneler vurulmuştum. Ama tabi hemen hamileli istersen bir süre beklemek gerekiyor. Hemen hamile kalamıyorsun..

Canim randevu bulabilirsen git tabi..

Merhabalar, bebek odalarina bakiyordum bende. Normalde duz beyaz istiyordum ama bu takim vok hosuma gitti. Sizce nasil?

2. Bebegide dusundugumuz icin duz beyaz mi alsan ikincisi kiz olursa diye. Yokse kiz olsada kulplari pembe yapip kullanilir mi bilemedim?

http://www.hepsiburada.com/cekirdek-blue-man-sallanan-besikli-bebek-odasi-takimi-p-MBCKRBL600

fena değil bu fiyata rağmen beşik fazla kücük, büyüyen beşik modellerinde bi daha şık ve güzel modeller var,
biraz daha araştır derim

Bence de 60*120 olan beşikler küçük. 70*130 boyutunda olanlara bakıyorum ben de.

Merhabalar, bebek odalarina bakiyordum bende. Normalde duz beyaz istiyordum ama bu takim vok hosuma gitti. Sizce nasil?

2. Bebegide dusundugumuz icin duz beyaz mi alsan ikincisi kiz olursa diye. Yokse kiz olsada kulplari pembe yapip kullanilir mi bilemedim?

http://www.hepsiburada.com/cekirdek-blue-man-sallanan-besikli-bebek-odasi-takimi-p-MBCKRBL600

model olarak çok güzel. biraz daha sade olabilir. çıkartmalı bende istemiyorum aslında.
ama bu model güzelmiş.
benim evimin diğer eşyaları düz beyaz, o yüzden bebek odası için krem beyaz düşünüyorum. şimdi çok moda.

bir de tül pencereli dolaplar çok tarz duruyor. erkek bebek içinde düşünülebilir.

Hanımlar merhaba bebegimin tekmeleri çok güçlendi çok şükür dışarıdan belli bile oluyor çok güzel bir duygu (: ama karın ağrısı giriyor arada ve 1 saatde bir idrara sıkışıyorum

erkek-bebek-odasi-modelleri-4.webp

resimdeki dolap mesela çok hoşuma gitti

bence hareketlenip dönmelere başladığı zamana kadar kullanılabilir. hatta orta büzgüyü açıp düz şeklinde de kullanılabilir.
koltuk üstünde, yatak içinde (çubuklu geniş bebek karyolasında özellikle), yerde döşek üstünde, misafirlikte.... sıkı tutacağı için sıcak da olur diye düşünüyorum.
kullanmadım ama pratik bir şey gibi geliyor bana :)

Canım ben de oyle dusundum besıgın ıcıne, kanepe ustune, mısafırlıkte felan dosek ustune koyup uyutabılırız bebegı. Hem bununla besıkten almak cok pratık olur

Anneme resmını gonderdım yaptırcaksan bıde boyle bırsey yaptır dıye bakalım yaptırabılırse cok ıyı olucak

Hanımlar merhaba bebegimin tekmeleri çok güçlendi çok şükür dışarıdan belli bile oluyor çok güzel bir duygu :-) ama karın ağrısı giriyor arada ve 1 saatde bir idrara sıkışıyorum
Benım de aynı sekılde arada karın agrısı ve ıdrara sıkısma arttı

Is donusu servıste trafıge kalınca cok zorlanıyorum:(

Canim kafa arkasi odemi, ensesinde mi gordu acaba? Ensefarosel falan olabilir seklinde bir yorum yapti mi? Ins biseycik cikmaz :)

Benim esimin kardesi zamaninda ensefarosel ile dogmus, dogar dogmaz ameliyatla odemi almislar. Bende her kontrolde doktora baktiriyorum ensesinde birsey var mi diye. Varsa dogum sonrasi ne yapilacagini bilelim hazirlikli olalim diye. Esimin kardeside simdi 20yasina geldi bir sikintisi yok cok sukur. Universitede okuyor :)
başının arka kısmında canım yok anasefali gibi bi durum söz konusu değil yapısal bir sorunda değil dedi dr gececek ama böyle bir ödem görmüş olmak kalp ve genetik olayları arastırmak gerektirir dedi inşallah herşey yolunda olacak bön öyle inanıyorum

Bebislere isi ölçer olarak temazsiz almak mi gerekiyor anneler. normal Termometre ile olcturmuyorlar mi
Ben braun un kulaktan olcenini aldim. En saglikli o olcuyormus arastirdim. Internetten aldim urun elime geldi gercekten guzel olcuyor. Kulakta uzun sure tutmana gerek yok zaten 1 sn de olcuyor.

erken olmaz ama bir daha çağırma ihtimali yüksek.muhtemelen kalp ile ilgili herşeyi net göremeyecektir. ben 19 da girdim 23 için bir daha çağırdı. kalp net olmuyormuş 22 den önce
Ben 20+5de gırdım. Oyle bırsey denmedı bana bır daha gelmelısın vs dıye. Kalpte beyaz nokta vardı belkı de erken donem oldugu ıcın var.Tum organları gorebıldı aslında

ben hiç tahammül edemiyorum böyle işlere. eğer beni rahatsız ediyorsa görüşmüyorum. çünkü arkamdan iş çeviren ya da kıskançata hayır gelmez. aman alınmasın kırılmasın demiyorum. görüşmeyi kesiyorum. tabi tam olrak yine kesilmiyor ama en azından gerektiği zaman görüşüyorum mesafeli şekilde. sende böyle yap bence canım.
Sağol canım mesafe koyduğum için kibirli oldum zaten.. Ama işte bazen hemcinslerimiz daha yıpratıcı olabiliyor bu donemde duymadığım şey kalmadı

Back
X