2016 Şubat Anneleri

detaylı diyince ben gözümde çok büyüttüm , aşırı heyecanlı ve korkak gittim 4 saat hastahane kapısında sabırla bekledim,
girdim 10 dk baktı elime kağıt verdi doktoruma götürdüm, her şey normal dedi

the end :KK57:

elhamdulillah hersey yolundaydı ama insan uzun bi açıklama detaylı bir bilgi bekliyor, fotoğraf bekliyor
görmek istiyor falan filan işte..

detaylı diyince ben gözümde çok büyüttüm , aşırı heyecanlı ve korkak gittim 4 saat hastahane kapısında sabırla bekledim,
girdim 10 dk baktı elime kağıt verdi doktoruma götürdüm, her şey normal dedi

the end :KK57:

elhamdulillah hersey yolundaydı ama insan uzun bi açıklama detaylı bir bilgi bekliyor, fotoğraf bekliyor
görmek istiyor falan filan işte..
10 dakikada fazla kisa surmus ama doktor oyalanmadan isini yapmis iste .. :)) benimki bayagi uzun surmustu, ona bakti buna bakti laklak yapti, eskiden kitle alinmisti benden o yuzden onu inceledi bobreklerime kadar bakti doktor :D

10 dakikada fazla kisa surmus ama doktor oyalanmadan isini yapmis iste .. :)) benimki bayagi uzun surmustu, ona bakti buna bakti laklak yapti, eskiden kitle alinmisti benden o yuzden onu inceledi bobreklerime kadar bakti doktor :KK70:

sinirimden kocamı aradım, bana git özelden randevu al dedim
adam şaşırdı :D dr bi sıkıntı görseydi söylerdi diyor koca devlet hastahanesi bilmeyecek onlarmı bilecek diyor (pisslik)
dediğim gibi çok büyüttüm,
o yüzden Girlmother Girlmother bence yüreğini ferah tut, inşAllah bi sıkıntı olmayacak
az ve öz bakarsa da şanslıyım de :)

sinirimden kocamı aradım, bana git özelden randevu al dedim
adam şaşırdı :KK70: dr bi sıkıntı görseydi söylerdi diyor koca devlet hastahanesi bilmeyecek onlarmı bilecek diyor (pisslik)
dediğim gibi çok büyüttüm,
o yüzden Girlmother Girlmother bence yüreğini ferah tut, inşAllah bi sıkıntı olmayacak
az ve öz bakarsa da şanslıyım de :)
ay ama on dakka nedir yaa :S
ben daha gitmedim ksımetse 7 kasımda ama duyduğuma göre 40dakka falan bakıyorlöarmış...

günaydın anneler. 22 .cüz ü almak isteyen var mııı.son cüz bitiriyoruz gari :eek::KK69:

Orasi dogru tatlim ama kismet deyip de 4 tane doguranlari gorup sasirmamak elde degil)

ben aslinda spirali dusunuyodum ama onu cikardikdan sonra hamile kalmanin zor oldugu soylentileri de kafami karistirdi bi de dogum konturol haplarinin da zarari oldugu yonunde dusunceler acikcasi kafami karistirdi ne de olsa hormonlari yoneyiyi)
2 sene dogum kontroll yapiyla korundum (ginera) biraktm 3. Ayimde hamile kaldim
Ne kilo aldim ne killanma oldu vs. Benim doktorum 10 sene kullanmis ve onunda 3 ayinda gebeligi olusmus. Kullandiginiz marka ve dozu cok onemli ayrica sigara alkol aliskanliginizda ayni sekilde. Ben hicbir skinti yasamadm aksine adetlerim agrisiz ve sivilcelenmeden gecti ve pskolojik olarakta donemlerimi sakin atlattim :) gerci dogumdan ne kadar sonra kullanilabilir suan sormadm doktoruma ama ayni yonteme devam :)

Kizlar biaey sorcam aralik gibi halilarinizi yikamaya verdiniz mi hic ? Ben dogumdan once yikatayim diyorum ama kisin hali yikamacilar aliyor mu ki o_O
Aynı şeyi konuştum dün canım eşimle...salonu ve yatak odasındaki kilimleri vericem ben de..kışın da veriliyor ama kuruması uzun Sürüyor.çürük kokmasın diye ben bu aralar vermeyi düşünüyorum.bizi idare eder.

Gecenin kor saatinde 3de birden zank diye uyandim karnimdaki sipalar cirit atiyor icerde :KK6::KK6: saat 5i geciyor bi gram uyku yok gozumde ve yogun bi gun beni bekliyor nasil gececek bugun bilmiyorum :KK42:
Ayy canım , kaç saat dersin var? Ben öyle olunca 3-4 Yudum kafein alıyorum napim...yarımdan az içiyorum yani.yoksa Sınıfa yetemiyorum.o bile yetiyor.

ben daha gitmedim ksımetse 7 kasımda ama duyduğuma göre 40dakka falan bakıyorlöarmış...
40 dk surmuyor ama bı yarım saat suruyor

ben kılolu oldugun ıcın ve 20+5de gıttıgım ıcın bıraz uzun surecek dedı ama yarım saat surdu benımkıde

Tek tek tum organları ıncelıyor, hepsının ekran goruntusunu verıyor daha sonra ama 3 boyutlu vermedı bana daha kucukmus

Suan hamile olduğum ikizlerime doğum kontrol hapı yasmin ile hamile kaldım. Ben bağlatıcam sezaryen sırasında bir aksilik olmazsa.
Bos bosuna kullanmissin bak ya
2 sene dogum kontroll yapiyla korundum (ginera) biraktm 3. Ayimde hamile kaldim
Ne kilo aldim ne killanma oldu vs. Benim doktorum 10 sene kullanmis ve onunda 3 ayinda gebeligi olusmus. Kullandiginiz marka ve dozu cok onemli ayrica sigara alkol aliskanliginizda ayni sekilde. Ben hicbir skinti yasamadm aksine adetlerim agrisiz ve sivilcelenmeden gecti ve pskolojik olarakta donemlerimi sakin atlattim :) gerci dogumdan ne kadar sonra kullanilabilir suan sormadm doktoruma ama ayni yonteme devam :)
tatlim ozele ilaci yazarsan sevinirim)

40 dk surmuyor ama bı yarım saat suruyor

ben kılolu oldugun ıcın ve 20+5de gıttıgım ıcın bıraz uzun surecek dedı ama yarım saat surdu benımkıde

Tek tek tum organları ıncelıyor, hepsının ekran goruntusunu verıyor daha sonra ama 3 boyutlu vermedı bana daha kucukmus

devlet hastahanesi işte, aynı anda hem hamileleri hemde yaşı büyük kadınların alttan muayenelerini yaptı
hala diyorum özele gidip detaylı baktırsam mı

Cok sagol canim. Hamilelikte aksiyon bitmiyor. Sekerim Yoktu diye biliyorum. İlk hamile kaldıgım ay biraz sınırda gibiydi sadece. Ayrintilida suyum fazla olduğundan perinatolog büyük ihtimal şekerin var, bi an once olcum yaptir demisti. O yuzden acele ettik yuklemede.Adam anlamış hemen diyorum. Diyetle düşse bari:110:
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçici bir durumdur ve dediğin gibi ilaca gerek kalmadan diyetle dengelenir. Diyett neler var paylaşabilir misin, bir de hamilelikte şeker tüketimin nasıldı ?

Bir arkadaşımında suyu fazla olunca şeker çıkmıştı, bu yaz hamileydi ve çok fazla meyve tüketmesinden olabileceğini söylemişti, diyetine dikkat edince sıvı hemen normale dönmüştü onun

Back
X