- 28 Eylül 2015
- 5.385
- 15.190
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım rüya görme olayın normal, bende de cok var
gece pek uyuyamıyorum yatak batıyor, bı yüzden sabah eşimi pek okula yolcu da edemiyorum
sabah dalıyorum o da 11 e kadar sürüyorum sanırım
Aynen bende oyleyim.. ne uyuyabiliyorum ne de uyudugum zaman dogru duzgun ruyalar gorebiliyorum.. hep absurd hep sacma sapan.. bir de uykusuzluk eklendi..koca gece hayalet gibi evin icinde geziyorum..ve ertesi gun ise gitmek cok zor oluyor![]()
Detaylı ultrason çektiren var mı.? Şeker yüklemesi yaptırdığı mi ?![]()
Braun ateşölçeri nerden kaç liraya aldın cnm ben de hep braunu duydum da
Braun irt 6520 yi webannemarket ten 159 tl ye aldim canim. Gelince denedim gayet guzel. Yalniz bu model pahali gelirse daha alt modelleri de var onlardan da kullananlar hep memnun bilgin olsun.
Gecenin kor saatinde 3de birden zank diye uyandim karnimdaki sipalar cirit atiyor icerdesaat 5i geciyor bi gram uyku yok gozumde ve yogun bi gun beni bekliyor nasil gececek bugun bilmiyorum
![]()
heyy kaşındıkca nemlendirin biiey yapın catlama belirtisi oooNe tatli kasinio dimi banada oluo valla bi zevkli oluoki![]()
aynı durumdayım surekli uyku hali ama uyuyor gibi de değil sanki uynık ruya görüyorum ve resmen depresifim:OKizlar ya ben cok fazla uyuyorum erken yatmama ragmen sacmasapan ruyalar goruyorum bugun bi uyandim saat 11bucuk normalmi acaba![]()
evet cok pahalı ben tutumlu anneden ıkıncı el aldım kutusu bıle duruyormus satan bayanın cocugu hıc kullanmamıs yarı fıyatına aldımGüle güle kullanın:) o daha bir içime sindi diğerine göre benim de...bakalım kararsızım.çok Pahalı yaaa![]()
Canim ben dun devlet hastanesiydim kontrole gittim dr seker yuklemesini yapmiyacagini aclik tokluk sekerine bakacagini soyledi ama degerler kotu cikarsa seker yuklemesi mecbur yapariz dedi bende cok sevindim zaten yaptirmakta istemiyordum bence dr una gore degisiyo bu seker yuklemesiaçlık ve tokluk şekerine bakılıp karar verilmiyor devlet hastahanesinde,
direk 2 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapacağız dedi , hiç şeker kan falan ölçmedi yani
ben özel bi durum yoksa yaptırmak istemiyorum![]()
Eline sağlık çok güzel olmuş. Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah :)Kizlarr oğluşumun patik ve süeteri nasil:) süeteri.izin dugmesi ve papyonu tam bitmedibitincede atarm
sürekli bio-oil badem yağı falan kullandım ama göbeğim çatladı maalesefheyy kaşındıkca nemlendirin biiey yapın catlama belirtisi ooo
Krem kullaniorm canm herhangi bi catlama yok sükür gobegimdeheyy kaşındıkca nemlendirin biiey yapın catlama belirtisi ooo
geçmiş olsun canım inş en kusa zamanda düşer. Ne kadara yaptırdın testi??Kızlar şeker yükleme testimin sonucu kötü. Yani şekerim var. Elime bir diyet listesi verdiler bi de şu şeker ölçüm cihazlarından. 15 gun boyunca Günde 7 kere olcucekmisim. Can nasıl dayanır bilmiyorum. Canım çook sıkıldı. Diyetle Dusmezse insülin diyor doktor.
Çocugun kaç yaşında canım. Okuka göndereceksen eger bebiş doğmadan başlaman lazım. Bebişden sonra göndermeye başlarsan problem olabilir. Kardeşim oldu beni gönderdi gibi..Iyi aksamlar..bugun dersim yoktu evdeydim.ama catladim.oglum sagolsun vik vik durmadi .bakici geldi bi ara ama e gitti..her namazvakti cisi ve kakasi gelir.altina kaka etmis ben namazdayken..bugun hic ii deilim ikinciyle beraber bu telas ikiye katlancak...birde oglumu krese baslatmadik guya ikinci donem bakicimizi kacirmayalim bize yardimi dokunur diye ama kadin aksam4te evine gidecek sonucta..diyorum ver bari su hamileligin kalanini kafa dinleyerrk gecir..evde istedigin gibi uzan otur yat ..bakici ve cocukla evde yine yoruluyorum sisiyorum
Benimki kesin öyle canım. Otururken hep tepişiyor ayakta olayım iş yapayım hep uyuyor :) :)Ayyy kuzular ayaktaykenmi uyuyolarmış kıyamammm.. Ay yirimmm
Valla tatlım peşinde koştura koştura büyüyecekler, maalesef zaman kötü zaman..
Hastane vermiyormu canım. İlacı kendinmi alıyorsun? Birde bu çok degilmi yaaKızlar şeker yüklenmesini yaptırdım.
Bundan almanızı tavsiye ederim. Tadı gazoz gibi..
benim aklımda bir kaç fikir var. Şöyleki, hastane hediyeliği olarak mum dağıtmayı düşünüyorum. minik kavanozların içine mum dökücem üzerine süslemesi olacak. Dün Eminönüne gidip malzemeleri aldım. hazırladığım zaman örnek paylaşırım sizinle. Ayrıca butik kurabiyeler yapıcam. oğlumun ismi Bulut olacak. o yüzden kurabieylerde Bulut şeklinde olacakselam anneler :) bişey sorcam size hastane için ikramlık neler hazırlamayı düşünüyorsunuz? yada düşünüyor musunuz?? bebiş görmeye gelen yakınlarımıza ne ikram etsek ki acaba?? :)