2016 Şubat Anneleri

açlık ve tokluk şekerine bakılıp karar verilmiyor devlet hastahanesinde,
direk 2 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapacağız dedi , hiç şeker kan falan ölçmedi yani
ben özel bi durum yoksa yaptırmak istemiyorum :KK12:

sanırım rüya görme olayın normal, bende de cok var
gece pek uyuyamıyorum yatak batıyor, bı yüzden sabah eşimi pek okula yolcu da edemiyorum :KK70:
sabah dalıyorum o da 11 e kadar sürüyorum sanırım

Aynen bende oyleyim.. ne uyuyabiliyorum ne de uyudugum zaman dogru duzgun ruyalar gorebiliyorum.. hep absurd hep sacma sapan.. bir de uykusuzluk eklendi..koca gece hayalet gibi evin icinde geziyorum..ve ertesi gun ise gitmek cok zor oluyor:110:

Aynen bende oyleyim.. ne uyuyabiliyorum ne de uyudugum zaman dogru duzgun ruyalar gorebiliyorum.. hep absurd hep sacma sapan.. bir de uykusuzluk eklendi..koca gece hayalet gibi evin icinde geziyorum..ve ertesi gun ise gitmek cok zor oluyor:110:

gece rüyamda bi kavganın ortasında kalmış,sağ ve sol omuzuma kurşun yemiş ve bundan dolayı bebeğimi kaybetmiştim,
uuff cok gercekçiydi.. ve bir daha anne olmanın yollarını arayıp duruyordum ..

her gece aksiyon doluyum :D

bu arada ES-ER ES-ER benide ekler misin

Yaş: 29 Sat:14 mayıs Bdt:18.02.2016 Bebeğin İsmi Cinsiyet: Erkek - bênav said

Detaylı ultrason çektiren var mı.? Şeker yüklemesi yaptırdığı mi ? o_O

Detaylı ultrason çektiren var mı.? Şeker yüklemesi yaptırdığı mi ? o_O

Detaylı ultrason ben yaptırdım 22 haftalıkken yapıldı gelişimi çok güzel dendi tek tek heryerine bakarak sana anlatıyo bebeğini kalp kemik el ayak vs. Fakat bende damarlarda çentikleşme çıktı bi daha ki kontrolü bekliyoruz :(

Gecenin kor saatinde 3de birden zank diye uyandim karnimdaki sipalar cirit atiyor icerde :KK6::KK6: saat 5i geciyor bi gram uyku yok gozumde ve yogun bi gun beni bekliyor nasil gececek bugun bilmiyorum :KK42:

Dün gece bende sendendim canım. Sabaha kadar uyutmadilar beni. Birinin sanırım ayağı alt bölgeye denk geldi. Vura vura zonklattı beni. Korktum valla bir ara.

inan düzene sokacaksın :)
Benim ilk evdeki ölçümümde tokluğum 140 ı geçmişti. çok üzülmüştüm. ama ertesi gün ki ölçümüm de çok daha düzene girmişti. çünkü dikkat etmek gerçekten işe yarıyor.
dediğin gibi ben sudan bile şeker tadı alıyordum, tatlı yemiyordum, amaaa meyve işin içine girdiğinde dayanamıyorum :confused:

Karatay teyzem hep siyor ya tehlikeli olan şeker değil sadece meyve yememek de tehlikeli diye. biz porsiyonları küçültücez ve dikkat edicez. hamur işlerini görmicez, sonra düzenli şekerimiz olacak :KK45:

açlığın alt sınırda çıkmış. kalktığında sakın abur cubura saldırma :S

açlık ve tokluk şekerine bakılıp karar verilmiyor devlet hastahanesinde,
direk 2 hafta sonra gel şeker yüklemesi yapacağız dedi , hiç şeker kan falan ölçmedi yani
ben özel bi durum yoksa yaptırmak istemiyorum :KK12:
Canim ben dun devlet hastanesiydim kontrole gittim dr seker yuklemesini yapmiyacagini aclik tokluk sekerine bakacagini soyledi ama degerler kotu cikarsa seker yuklemesi mecbur yapariz dedi bende cok sevindim zaten yaptirmakta istemiyordum bence dr una gore degisiyo bu seker yuklemesi

selam anneler :) bişey sorcam size hastane için ikramlık neler hazırlamayı düşünüyorsunuz? yada düşünüyor musunuz?? bebiş görmeye gelen yakınlarımıza ne ikram etsek ki acaba?? :)

Kızlar şeker yükleme testimin sonucu kötü. Yani şekerim var. Elime bir diyet listesi verdiler bi de şu şeker ölçüm cihazlarından. 15 gun boyunca Günde 7 kere olcucekmisim. Can nasıl dayanır bilmiyorum. Canım çook sıkıldı. Diyetle Dusmezse insülin diyor doktor.
geçmiş olsun canım inş en kusa zamanda düşer. Ne kadara yaptırdın testi??

Iyi aksamlar..bugun dersim yoktu evdeydim.ama catladim.oglum sagolsun vik vik durmadi .bakici geldi bi ara ama e gitti..her namazvakti cisi ve kakasi gelir.altina kaka etmis ben namazdayken..bugun hic ii deilim ikinciyle beraber bu telas ikiye katlancak...birde oglumu krese baslatmadik guya ikinci donem bakicimizi kacirmayalim bize yardimi dokunur diye ama kadin aksam4te evine gidecek sonucta..diyorum ver bari su hamileligin kalanini kafa dinleyerrk gecir..evde istedigin gibi uzan otur yat ..bakici ve cocukla evde yine yoruluyorum sisiyorum
Çocugun kaç yaşında canım. Okuka göndereceksen eger bebiş doğmadan başlaman lazım. Bebişden sonra göndermeye başlarsan problem olabilir. Kardeşim oldu beni gönderdi gibi..
Ayyy kuzular ayaktaykenmi uyuyolarmış kıyamammm.. Ay yirimmm
Valla tatlım peşinde koştura koştura büyüyecekler, maalesef zaman kötü zaman..
Benimki kesin öyle canım. Otururken hep tepişiyor ayakta olayım iş yapayım hep uyuyor :) :)

Kızlar şeker yüklenmesini yaptırdım.
Bundan almanızı tavsiye ederim. Tadı gazoz gibi..
Hastane vermiyormu canım. İlacı kendinmi alıyorsun? Birde bu çok degilmi yaa :( :( hepsinimi içiyorsun?

selam anneler :) bişey sorcam size hastane için ikramlık neler hazırlamayı düşünüyorsunuz? yada düşünüyor musunuz?? bebiş görmeye gelen yakınlarımıza ne ikram etsek ki acaba?? :)
benim aklımda bir kaç fikir var. Şöyleki, hastane hediyeliği olarak mum dağıtmayı düşünüyorum. minik kavanozların içine mum dökücem üzerine süslemesi olacak. Dün Eminönüne gidip malzemeleri aldım. hazırladığım zaman örnek paylaşırım sizinle. Ayrıca butik kurabiyeler yapıcam. oğlumun ismi Bulut olacak. o yüzden kurabieylerde Bulut şeklinde olacak :KK46:bir tane şeker kavanozu aldım üzeri gümüş kapaklı, içerisine mavi beyaz şekerler koymayı düşünüyorum.
ayrıca mavibeyaz sosyete şekeri aldım, onlarında çubuklarını süsleyip ikeada satılan beyaz saksıların içerisine koymayı düşünüyorum. bir de loğusa şerbeti için ayrı bi sunum var. şimdilik aklımdakiler bunlar. buraya yazınca herşeyin tatlı olduğunu farkettim :)

Eklentiler

• product_13.webp
    product_13.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 48
  • bulut.webp
    bulut.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 39
Back
X