2016 Şubat Anneleri

Canım benim de suyum fazlaydı şekerim çıktı. Önce 50 mg sonra 100 luk yaptılar. İkisi de yüksekti. Diyete girdim bugün. Benim bebeğim 660 gr di cumartesi. Biraz fazla galiba şekerden olsa gerek.bi şey demedi Drum gerçi. Bi insulindir tutturdu bakalim.Seninki normaldir heralde olmasa doktor derdi. Hba1c neymiş ki?
Canım dünki kontrolümde suyum normale dönmüştü, sanırım bayramda şekeri biraz fazla kaçırdım ondan kaynaklandı su artışı, HBA1C tahlilinde son 3aylık şeker değerine bakılıyor canım, senin bebişin maşallahı var, doktor boyuna kilosuna iyi dedi ama biraz minik benim yavrum, Rabbim sağlık versin

selam anneler :) bişey sorcam size hastane için ikramlık neler hazırlamayı düşünüyorsunuz? yada düşünüyor musunuz?? bebiş görmeye gelen yakınlarımıza ne ikram etsek ki acaba?? :)

Devlet hastahanesinde öyle enteresan bir alternatif olmuyor malesef . Aksi bir durum olmazsa Ozelde yapmayı düşünüyorum. O vakit. Butik kurabiye, karanfil serbeti, cikolata ve tuzlu kurabiye düşünüyorum. Nasip bakalim ^_^

evet cok pahalı ben tutumlu anneden ıkıncı el aldım kutusu bıle duruyormus satan bayanın cocugu hıc kullanmamıs yarı fıyatına aldım
Temizdir canım tahminen? O site çok iyi görünüyor.ben de alışveriş yapmayı düşündüm ordan ama emin olamadım canım.

Kizlar seker olcumunu ozel yerine devlette yaptirmak istiyorum. Daha uygun olur diye ama devlette ne kadara yaptilar?

Saglik ocagi biz yapmiyoruz tam tesekkullu hastane olmasi gerekiyor dedi. Bende devletten randevu aldim ama hemen yaparlar mi ki? Seker yuklemesi yapilmasini istedigimi soyleyince ayri randevu mu verirler?

Canım benim de suyum fazlaydı şekerim çıktı. Önce 50 mg sonra 100 luk yaptılar. İkisi de yüksekti. Diyete girdim bugün. Benim bebeğim 660 gr di cumartesi. Biraz fazla galiba şekerden olsa gerek.bi şey demedi Drum gerçi. Bi insulindir tutturdu bakalim.Seninki normaldir heralde olmasa doktor derdi. Hba1c neymiş ki?
3 aylık şeker değeri vücudun canım hbA1c

Kizlar seker olcumunu ozel yerine devlette yaptirmak istiyorum. Daha uygun olur diye ama devlette ne kadara yaptilar?

Saglik ocagi biz yapmiyoruz tam tesekkullu hastane olmasi gerekiyor dedi. Bende devletten randevu aldim ama hemen yaparlar mi ki? Seker yuklemesi yapilmasini istedigimi soyleyince ayri randevu mu verirler?
Devlette ücretsiz aynı gün yaptırabilirsin gece 12 den sonra bişey yeme aç git

detaylı diyince ben gözümde çok büyüttüm , aşırı heyecanlı ve korkak gittim 4 saat hastahane kapısında sabırla bekledim,
girdim 10 dk baktı elime kağıt verdi doktoruma götürdüm, her şey normal dedi

the end :KK57:

elhamdulillah hersey yolundaydı ama insan uzun bi açıklama detaylı bir bilgi bekliyor, fotoğraf bekliyor
görmek istiyor falan filan işte..
Ben baya guzel bi dosya almistim ikizlerimin birer a4 sayfasi kadar renkli fotosu bi kac sayfa siyah beyaz ultrason fotosu vardi son poset dosyada da rapor vardi kendi dr.um da baya memnun kaldi cok iyi incelenmis diye tabi foto verilmeden de inceleme detayli yapilir ama hem hatira acisindan hem de ic rahatligi acisindan bu fotograf albumu cok iyi oldu :KK54:

Ayy canım , kaç saat dersin var? Ben öyle olunca 3-4 Yudum kafein alıyorum napim...yarımdan az içiyorum yani.yoksa Sınıfa yetemiyorum.o bile yetiyor.
6 saat 9lara dersim vardi canim cok sukur bitti esim de butun gun disarda olacakti cok sukur onun da maci iptal edildi en azindan 7de evde olacak her gun bi bardak kahve iciyorum ama genelde cay kasiginin yarisindan az sade kahve koyuyorum su an gozlerim uykusuzluktan yaniyor yas geliyor esnerken :KK57:

Ogretmen arkadaslar bizim bebisler subatta dogunca dogum iznimiz yetmiyo acaba rapor hakkimiz nekadar oluyo ki oda yetermi yoksa o (haziranda) arada bebisi birakip gidecegim kimse yok
Rapor olayi da sorun. Dr.lara sorusturma aciyorlar hemen bizim ilde ozel hastanenin psikiyatrlarina cok rapor veriyor diye ben alabilirsem rapor alcam alamadigim yerde ucretsiz izin alcam annem bakabilir ama evde 3tane cocuk olacak hangi birine bakacak seminere de buyuk kizimi alip gitcem

Dün gece bende sendendim canım. Sabaha kadar uyutmadilar beni. Birinin sanırım ayağı alt bölgeye denk geldi. Vura vura zonklattı beni. Korktum valla bir ara.
Benimkiler de simdi uzandim delirdiler icerde soldaki cok fena hareketlendi daracik yerde o kadar dalgalanmayi nasil becerdi ne yapti anlamadim ama kafasi asagidaydi yukari bile cikmis olabilir hala daha icerde sanirim kavga ediyorlar durdum karnimi izliyorum :KK11::KK48:

selam anneler :) bişey sorcam size hastane için ikramlık neler hazırlamayı düşünüyorsunuz? yada düşünüyor musunuz?? bebiş görmeye gelen yakınlarımıza ne ikram etsek ki acaba?? :)
Hastaneye bebek cikolatasi yaptiririm zaten 1gun kalir geliriz eve insallah

Ben baya guzel bi dosya almistim ikizlerimin birer a4 sayfasi kadar renkli fotosu bi kac sayfa siyah beyaz ultrason fotosu vardi son poset dosyada da rapor vardi kendi dr.um da baya memnun kaldi cok iyi incelenmis diye tabi foto verilmeden de inceleme detayli yapilir ama hem hatira acisindan hem de ic rahatligi acisindan bu fotograf albumu cok iyi oldu :KK54:

üğğğğğ gene içim sızladı benimmmm yaaaa

6 saat 9lara dersim vardi canim cok sukur bitti esim de butun gun disarda olacakti cok sukur onun da maci iptal edildi en azindan 7de evde olacak her gun bi bardak kahve iciyorum ama genelde cay kasiginin yarisindan az sade kahve koyuyorum su an gozlerim uykusuzluktan yaniyor yas geliyor esnerken :KK57:
Ayneeeennn:( ay 9lar çok sıkıntı yaa...benim de hem 9lara hem 10lara vardı.kendim soruyorum kendim cevaplıyorum.öğrenci profili Zayıf biraz.çok yorucu oluyor.öğlen başladı dersim ama sabahtan evde başka işlerimi yaptım Yemeğe zaman kalmadı.alelacele öğlen çıktım evden.şimdi de mutfağa gircem,10 dk sırtımı dinlendireyim dedim :( ay kalkmak çok zor.bir saate benimki de gelir.ayy çook yorgunuuuuuuuuummmmm!!!!!!

canim bende butik kurabiye yapicam kutulara bebek lokumu ve cikolata hazirliycam bide cupcake yapmayi planliyorum tuzlu olarakta bimde yagli gevrek var ondan alicm logusa serbeti de yapicm

Back
X