• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Günaydın annişler ♡
Dün yogun yorucu geçti benim içn acisini uyuyamayaraktan aldim, parmaklarim nedense çok Fena şişti ama su an indirler hamd olsun.

dün kocami ikna edip magza magza gezip beşik modellerine baktık. Büyüyen beşik istemiyordu Lâkin dun o kadar gezmeye fikri değişti olay. Oda takimina döndü :) basit sunta modeler takım 1500 den başlıyor. Benim istediğim model ise resimde ki sadece besik 2000 tl :) bakalım daha piyasa araştırması içndeyiz

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-15-20-07-42.webp
    Screenshot_2015-10-15-20-07-42.webp
    35 KB · Görüntüleme: 77
Bende geldim şimdi a101den :KK54: yorgan yastık takımını ve nevresimini aldım gayet güzeller,bebek askısı,biberon fırçası,ayakkabı ve emzik aldım nuk'un daha önce biberon ve emzik almıştık ama emziğe dikkat etmemiş 6-18 almışız büyük yani bu emzik 0-6 ben emziği 18 liraya almıştım a101deki 5 lira bencede bir uğrayın gayet güzel ürünler gelmiş. Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah:nazar:

Günaydın annişler ♡
Dün yogun yorucu geçti benim içn acisini uyuyamayaraktan aldim, parmaklarim nedense çok Fena şişti ama su an indirler hamd olsun.

dün kocami ikna edip magza magza gezip beşik modellerine baktık. Büyüyen beşik istemiyordu Lâkin dun o kadar gezmeye fikri değişti olay. Oda takimina döndü :) basit sunta modeler takım 1500 den başlıyor. Benim istediğim model ise resimde ki sadece besik 2000 tl :) bakalım daha piyasa araştırması içndeyiz
ah oda çok güzelmiş ama :)
ben düz beyaz düşünüyordum, ama çok hoş duruyormuş. ig den bakayım bende başka modelleri varmıymış...
ay olsa nolacak fiyatı yüksekmiş :S
ben erol mobilyadan baktım 2000 ve 1600 lük bir model beğendim şimdilik.

http://www.erolmobilya.com/genc/kristal_bebek_odasi.htm

http://www.erolmobilya.com/genc/belis_defne_bebek_odasi.htm

Yani canım standartı 80X180 ya 90X190 yapmak için 150 TL fark istiyorlar.

anladım canım. ben 180 yatağı bile şuan büyük görüyorum. oda ferah olsun sıkış tıkış olmasın istiyorum.
daha büyütmem ama küçültebilirim sanırım. bebişimiz büyüdüğünde bakarız çaresine diyoruz.

Bende geldim şimdi a101den :KK54: yorgan yastık takımını ve nevresimini aldım gayet güzeller,bebek askısı,biberon fırçası,ayakkabı ve emzik aldım nuk'un daha önce biberon ve emzik almıştık ama emziğe dikkat etmemiş 6-18 almışız büyük yani bu emzik 0-6 ben emziği 18 liraya almıştım a101deki 5 lira bencede bir uğrayın gayet güzel ürünler gelmiş. Sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah:nazar:
hayırlı olsun. bizim a101 de de 6-18 emzik ve biberon varmış. o yüzden almadık. diğer ürünlerin hepsinden aldık.
battaniye hariç. gidip göremediğim için nasıldır bilemedim? battaniyenin kalitesi nasıldı beğendin mi?

hayırlı olsun. bizim a101 de de 6-18 emzik ve biberon varmış. o yüzden almadık. diğer ürünlerin hepsinden aldık.
battaniye hariç. gidip göremediğim için nasıldır bilemedim? battaniyenin kalitesi nasıldı beğendin mi?
Ben battaniye almadım ama kalitesi de çok hoşuma gitmedi açıkçası annemle konuştuk biraz önce o da gitmiş battaniye iyi değildi pek almadım dedi o da

Ben de dün webannemarket.com dan
Lansinoh 60 lı göğüs pedi
Lansinoh göğüs kremi
Mustela konak önleyici yeni doğan şampuanı
Mustela vücut şampuanı
Mustela vitamin bar pişik kremi
Cold Mix damla
Otribebe nazal aspiratör yedek ucu aldım.

Hepsi 130 TL tuttu. Ara ara aklıma gelenleri listeliyorum internetten araştırıyorum ve hangi sitede uygunsa siparişi veriyorum. Kafamdan kaygısı gidiyor birçok şeyin :KK46:

ah oda çok güzelmiş ama :)
ben düz beyaz düşünüyordum, ama çok hoş duruyormuş. ig den bakayım bende başka modelleri varmıymış...
ay olsa nolacak fiyatı yüksekmiş :S
ben erol mobilyadan baktım 2000 ve 1600 lük bir model beğendim şimdilik.

http://www.erolmobilya.com/genc/kristal_bebek_odasi.htm

http://www.erolmobilya.com/genc/belis_defne_bebek_odasi.htm

bu modellerde çok şık ama :) lakin istanbul bunun bi de kargosu ve kurulumuna ücret vereceğiz
ama bi kocama gösterem ne dicek :)

dün bi firmaya girdik malzemesi öyle aşırı kaliteli değil
oda takımı + nevresim Takımı + yatak = 1650 TL yaparım dedim
ve ücretsiz kargo ile kurulum. ama malzemesini sevmedim

Kızlar merhaba, oğlumun oda takımını aldım dün. Bir ay sınra teslim edilecek o zaman 30. Haftaya yaklaşmış olucaz kısmetse fotosunu paylaşıyorum belki fikir olur sizede. Özellikle beyaz aldım sonraki bebeğim kız olursa oda kullansın :)

Canım çok güzelmiş bayıldım,hayırlı olsun, güle güle kullanın,nerden kaça aldın

çarşı benden uzak a101 de çarşıda koca 4 de geliyor gelene kadar bekleyeceğiz
bâla ilçesinde benden başka olan olmaz gibime geliyor ama yinede bitmez inşAllah :D

Ben battaniye almadım ama kalitesi de çok hoşuma gitmedi açıkçası annemle konuştuk biraz önce o da gitmiş battaniye iyi değildi pek almadım dedi o da
bende öyle düşünmüştüm. aldırmayayım bari :)
sütyen 90 beden gelmiş bizim mağazaya ona çok üzüldüm.

bu modellerde çok şık ama :) lakin istanbul bunun bi de kargosu ve kurulumuna ücret vereceğiz
ama bi kocama gösterem ne dicek :)

dün bi firmaya girdik malzemesi öyle aşırı kaliteli değil
oda takımı + nevresim Takımı + yatak = 1650 TL yaparım dedim
ve ücretsiz kargo ile kurulum. ama malzemesini sevmedim
evet istanbuldan gelmesi kargosu ne tutar bilemiyorum. ben istanbulda olduğum için gidip gördük de mağazada.
etrafımızda herkes erol mobilya öneriyor bize. şu boya işi fena, sağlıklı olması lazım. eskiden bunlara hiç önem verilmezdi ama şimdi en çok bunlara önem veriliyor.

1650 de uygun tabi kalitesi modeli içinize sindiyse ;) zaten ben uzun süre kullanacağımızı düşünmüyorum.
ya çocuğun ya benm zevkim değişecek. :KK51:

Güle güle kullanın inşallah. Nereden kaça aldın öğrenebilir miyim ben de oturduğumuz oda için böyle bişey alsam mı diye düşünüyorum
Ana kucagina cok fazla oturtmayin diyorlar ben sadece arabada ve disarda kullaniyordum evde 1aydan sonra zaten yuzustu yatirmak gerekiyor hem kafa sekli icin hem de boyun kaslari icin. Ustelik ben kizimi yuzustu yatirir yatirmaz gaz maz kalmiyordu :KK46::KK45:

bende öyle düşünmüştüm. aldırmayayım bari :)
sütyen 90 beden gelmiş bizim mağazaya ona çok üzüldüm.

evet istanbuldan gelmesi kargosu ne tutar bilemiyorum. ben istanbulda olduğum için gidip gördük de mağazada.
etrafımızda herkes erol mobilya öneriyor bize. şu boya işi fena, sağlıklı olması lazım. eskiden bunlara hiç önem verilmezdi ama şimdi en çok bunlara önem veriliyor.

1650 de uygun tabi kalitesi modeli içinize sindiyse :KK66: zaten ben uzun süre kullanacağımızı düşünmüyorum.
ya çocuğun ya benm zevkim değişecek. :KK51:

cıkssss kalitesi için olumlu şeyler diyemiyeceğim :)
bizim ki özellikle büyüyen ölçüsüne dikkat ediyor, orta okula kadar kullanabilsin diye :D
o sebebten büyüyen olsun istedi bakalım ne zamana nasıl alırız artık :)

Bende kuvet takimini a101den zorla aldim..

Kapis kapis yahu...

Onun disinda bir de camasir aldim..2 tane biri ten rengi biri beyaz..

Battaniye falan benimde hosuma gitmedi..

Insanlar kuyruk olmus izmirde falan:110:

Allah aldiklarimizi yavrumuzla kullanmak nasip etsin....:anneadayı::nazar::nazar:

Bende kuvet takimini a101den zorla aldim..

Kapis kapis yahu...

Onun disinda bir de camasir aldim..2 tane biri ten rengi biri beyaz..

Battaniye falan benimde hosuma gitmedi..

Insanlar kuyruk olmus izmirde falan:110:

Allah aldiklarimizi yavrumuzla kullanmak nasip etsin....:anneadayı::nazar::nazar:
amin amin inşallah :)
çamaşır alamadığıma çok üzülüyorum. emzirme sütyenleri normalde bu kadar uygun değil. kullanamazsam da üzülmezdim en azından :D

Back
X