• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

bende öyle düşünmüştüm. aldırmayayım bari :)
sütyen 90 beden gelmiş bizim mağazaya ona çok üzüldüm.

Ben sütyene bakmadım unutmuşum :KK66::KK51: ama cup'lı emzirme sütyenleri varmış onlar daha kullanışlı olur diyorum penye istemiyorum pek

Evet canim almis esim bence bebek yastigi ve yorgani kesinlikle alinmali,battaniye esim almis ama begenmedim ben,bizde bebek kuveti vardi o yuzden sadece kovasini almis onu da cok begendim.Biberon ve emzikte gayet guzel canim.Birazdan fotolarida yuklerim.

hayırlı olsun. bizim a101 de de 6-18 emzik ve biberon varmış. o yüzden almadık. diğer ürünlerin hepsinden aldık.
battaniye hariç. gidip göremediğim için nasıldır bilemedim? battaniyenin kalitesi nasıldı beğendin mi?
Battaniye yi benim esimde beğenmemiş kalitesi iyi değilmiş onun dışında herşey gayet güzel dedi akşama gorucem bende aldıklarını

Biz de sabahtan a101 un yolunu tutanlardaniz :) Küvet takimi, biberon fircasi, iki tane Alez ve askilardan da 3 tane aldik. Nevresim takimiyla yorgan mağazaya gelmemis maalesef. Ana kucagi da bir tane gelmiş o da kirikmis :( alamadiklarimizi tanidiklardan rica ettik onlar bulursa alacaklar. Battaniyeye siz öyle deyince vazgectik almaktan. Bizden simdilik bu kadar :)

bende öyle düşünmüştüm. aldırmayayım bari :)
sütyen 90 beden gelmiş bizim mağazaya ona çok üzüldüm.

evet istanbuldan gelmesi kargosu ne tutar bilemiyorum. ben istanbulda olduğum için gidip gördük de mağazada.
etrafımızda herkes erol mobilya öneriyor bize. şu boya işi fena, sağlıklı olması lazım. eskiden bunlara hiç önem verilmezdi ama şimdi en çok bunlara önem veriliyor.

1650 de uygun tabi kalitesi modeli içinize sindiyse :KK66: zaten ben uzun süre kullanacağımızı düşünmüyorum.
ya çocuğun ya benm zevkim değişecek. :KK51:
Sutyeni 1beden buyuk alin sutle dolunca cok sisiyor gogusler :KK54: hatta ben kalkan da kullanmistim evde onu da kullaninca 2beden buyukler iyi gelmisti:oops:

Battaniye yi benim esimde beğenmemiş kalitesi iyi değilmiş onun dışında herşey gayet güzel dedi akşama gorucem bende aldıklarını
Reklamlarda civildeki battaniye 15tl diye gordum ama gidip bakmadim nasil olduguna eksiginiz varsa bi ugrayin buyuk ihtimal a101den daha kalitelidir battaniyesi

Kizlaaar a101de ne bulduysam topladim :) :KK71::KK9:

Eklentiler

• P_20151022_110559.webp
    P_20151022_110559.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 75
Sutyeni 1beden buyuk alin sutle dolunca cok sisiyor gogusler :KK54: hatta ben kalkan da kullanmistim evde onu da kullaninca 2beden buyukler iyi gelmisti:oops:

:rolleyes:aa bu kısım aklıma gelmedi. normalde 75 zor dolduruyordum. şuan 80 oldular. çok çok 85 olur diye düşünmüştüm. ama göğüs kalkanı işin içine girecek:cool: bu konu aklımda olsun madem :KK23:

Hanımlar ben 25+2 haftalığım bebeğimi bir gün çok ve net hissederken diğer gün az ve seyrek hissediyorum normal mii bazen çok endişeleniyorum :( randevuma da daha var

Hanımlar ben 25+2 haftalığım bebeğimi bir gün çok ve net hissederken diğer gün az ve seyrek hissediyorum normal mii bazen çok endişeleniyorum :KK43: randevuma da daha var

23+4 haftalığım neredeyse hiç hissetmiyorum hala
günde 1 bazen 2 günde 1 , sanırım normal, sağlık ocağı yakınca ebeye kalbini dinlettir için rahatlasın

Kizlar ben kislik kalin ponco ariyorum, mont tipi birsey aslinda.. hamilelik disindada giyinebilirim diye dusunuyorum, malum soguk havalar kapida.. alabilicegim bir yer biliyormusunuz?

Kizlar ben kislik kalin ponco ariyorum, mont tipi birsey aslinda.. hamilelik disindada giyinebilirim diye dusunuyorum, malum soguk havalar kapida.. alabilicegim bir yer biliyormusunuz?

satılan yer bilmiyorum ama diktirebilirsin de. geçen kış çok aramıştım ama içime sinen boyda ve modelde bulamamıştım.

bende panço ördürmüştüm seneler önce, onu çıkarttım.
onunla idare ederim. zaten ggebelik öncesi diyet yapmıştım 8 kilo vermiştim.
kışlıklarımla da idare ederim inşallah diyorum.

genelde panço tarzı şeylerimi www.allday.com.tr dan alıyorum tesettürede uygun ve bol bakabilirsin vardı orda bi kaç model

Ne varsa aldım :) 3 tane A101 var bizim burda birinde yoksa diğerinde buldum battanıyeyide aldım illaki lazım olur kullanılır dedim. Bebeklerimize sağlık ıcınde kullanalım insallah

Merhaba hanımlar,

nete çok fazla giremediğim için çok sık takip edemiyorum, bebişlere ve annelere sağlıklı günler :)

benim bi sorunum var, bogazımdan miğdeme doğru bi düğümlenme bi ağrı var. Çok yemeye başladım ondanmı acaba, yada bunun için doktora gitmelimi bilemedim.

Gebelik şekeriyle ilgili bilgisi olanlar bakabilir mi kızlar,şeker yüklemesinde açlık şekerim 97,1 saat sonra 145 çıkmış sanırım 140 sınırmış doktorumla randevuma daha var ne dersiniz 100lük yükleme ister mi sizce yoksa diyet mi önerir acaba

Gebelik şekeriyle ilgili bilgisi olanlar bakabilir mi kızlar,şeker yüklemesinde açlık şekerim 97,1 saat sonra 145 çıkmış sanırım 140 sınırmış doktorumla randevuma daha var ne dersiniz 100lük yükleme ister mi sizce yoksa diyet mi önerir acaba
geçen nnagihan nnagihan arkadaşında limitin az üstünde çıkmıştı diye hatırlıyorum. ona direk diyet listesi ve ölçüm cihazı vermişler.
Şuan kontrol altında tutuyordu kendini.

bence sen şimdiden şekerli gıdalardan uzak dur. zaten normalde de çok yararlı şey değiller ;)

Back
X