- 16 Ağustos 2013
- 1.284
- 1.184
- 133
hangi siteden baktınız ben bulamadım, adres verir misinizcanım netten baktımda gerçekten harika şeyler var ve çok uygun.çok sağol![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi siteden baktınız ben bulamadım, adres verir misinizcanım netten baktımda gerçekten harika şeyler var ve çok uygun.çok sağol![]()
cok sagol cnm bende emın olamadım nasıdır dıye Allah razı olsunBen mağazasından ve bi siteden bu markanın beyaz zıbın setleri, yelek patikli ve ikili takımlarını aldım, Yerleri güzel pamuklu. Üzerleri boya baskılı değil aplikeli
Evet canım benimki erkek :) nedense hiç erkek bebeğim olacağı aklıma gelmezdi hep pembelere bakardımSeninki erkekti dmi canm. Ama onlarında ben o minik takm elbiselerine ceketlerine hastayım![]()
Kilolar nasil sizde kizlar?ben de hiç hissedemiyorum. geçen hafta biraz hissediyordum bu hafta tık yok yatma pozisyonları da etkili oluyor herhalde. ben de üzülüyordum artık bazıların babalar bile başlamış hissetmeye ben neden hissedemiyorum diye. yalnız olmadığımı görmek içimi rahatlattı
ben 8 kilo aldım :/Kilolar nasil sizde kizlar?
Ben de bu sabah tartiya cikinca ciglik atdim resmen 60 kg oldum hayatimda bu kadar kilo olmadim ama kizima kurban olsunben 8 kilo aldım :/
bende 8 kilo aldım üstelik iştahımda bi artış olmadığı halde..uapacak bişey yok çok almamaya çalışıuorum güya..ya bi de hamileyim diye oturup yemeğe abansam ne olurum Allah bilirben 8 kilo aldım :/
Ben sadece 3kilo aldm.Kilolar nasil sizde kizlar?
Masallah ben bu ayda artdim bu kadar 6 kg artis oldu ben son zamanlar cok su tuketmeye basladim bundan ola bilecegini dusunutorum cunki hala bana bakan 6 aylik olduguma inanmiyoBen sadece 3kilo aldm.
7.8 kilo aldım. üst sınırdan gidiyorum hadi hayırlısıKilolar nasil sizde kizlar?
Bence kilo degil bunlar merak etmegin kizlar dogurur dogurmaz diyet ve haraketle bi de kosturmaca olunca atariz kilolari7 kilo aldim![]()
Rica ederim alıp da güle güle kullanırsınız inşallahcanım netten baktımda gerçekten harika şeyler var ve çok uygun.çok sağol![]()
Kilolar hassas yerimiz olmus galiba7.8 kilo aldım. üst sınırdan gidiyorum hadi hayırlısı
hemen hemen ayni oranda almisiz kilolaribende 56 ile hamıle kaldım 63 um suanda![]()
Ben rastgele mağazaya girmiştim. orda gördüm tüm mağazalarda varmış.nerden bakıyorsun canım sitesinde göremedim
Canm benmde karnm falan yokMasallah ben bu ayda artdim bu kadar 6 kg artis oldu ben son zamanlar cok su tuketmeye basladim bundan ola bilecegini dusunutorum cunki hala bana bakan 6 aylik olduguma inanmiyo
Gerçekten çok hassas gramla ölçüyorum artık her gün kayıt ediyorum.Kilolar hassas yerimiz olmus galiba
hemen hemen ayni oranda almisiz kilolaribi de benim su tatli takintim abartmis durumdayim bayaga durmadan canim tatli cekiyo sonumuz hayirli olsun
![]()
Az önce annem kizim bi nefes alsan dediginde dank etdi artik dayanmadan agzim calisiyor omrumde bogle yemedim ya benim kiz istahli olucak galibaCanm benmde karnm falan yokhamileym dediğimde şok oluyo insanlar. Ve okadar çok yiyorum ki anlatamam sana tutamıyorum yani boğazımı
![]()
Canım sonra mesajımı düzelttim, benim gördüklerim ve aldıklarım agucuk markaydı şirinler olanı bilmiyorum onların gerçeğini görmedimcok sagol cnm bende emın olamadım nasıdır dıye Allah razı olsun