• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

ben de hiç hissedemiyorum. geçen hafta biraz hissediyordum bu hafta tık yok yatma pozisyonları da etkili oluyor herhalde. ben de üzülüyordum artık bazıların babalar bile başlamış hissetmeye ben neden hissedemiyorum diye. yalnız olmadığımı görmek içimi rahatlattı
Kilolar nasil sizde kizlar?

Masallah ben bu ayda artdim bu kadar 6 kg artis oldu ben son zamanlar cok su tuketmeye basladim bundan ola bilecegini dusunutorum cunki hala bana bakan 6 aylik olduguma inanmiyo
Canm benmde karnm falan yok :anneadayı: hamileym dediğimde şok oluyo insanlar. Ve okadar çok yiyorum ki anlatamam sana tutamıyorum yani boğazımı :KK23::-)

Kilolar hassas yerimiz olmus galiba :KK70:

hemen hemen ayni oranda almisiz kilolari:KK33: bi de benim su tatli takintim abartmis durumdayim bayaga durmadan canim tatli cekiyo sonumuz hayirli olsun:KK22:
Gerçekten çok hassas gramla ölçüyorum artık her gün kayıt ediyorum.
Çok ilginç ben normalde pek tatlı sevmem ama ben de hep tatlı istiyorum. dün gece çıkıp söylemeyim canınız çekmesin ama tatlıcıya gidip hop hop götürdüm.

Canm benmde karnm falan yok :anneadayı: hamileym dediğimde şok oluyo insanlar. Ve okadar çok yiyorum ki anlatamam sana tutamıyorum yani boğazımı :KK23::-)
Az önce annem kizim bi nefes alsan dediginde dank etdi artik dayanmadan agzim calisiyor omrumde bogle yemedim ya benim kiz istahli olucak galiba :KK48:

Back
X