• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ben çalışıyorum :KK43: zaten 8 saat mesai mahvediyor, şöyle güzel bi tylohot içip uyumak için neler vermezdim :)

Doktorların önerdiği bi ilaç yok heralde :KK43:
bende çalışıyorum canım. sağlık ocağına git hemen sağlık ocakları helede hamileysen her istediğinde rapor veriyor genelde raporunu al yat dinlen ve bol c vitamini al bence ilaç almadan geçirmeye çalış. benim geçti seninde gecer
belki vardır ama ben doktora ilaç yazdırmadım ./

Benim boyum çok kısa olduğu için kilo belli ediyor hemen kendini ama yapacak bir şey de yok bundan da az yiyemem zaten.
Bende uzun oldugu icin bilinmiyor galiba takma bence de omrumuzde kac kez hamile oluyoruz ki tadini cikarmaya bak:kk77:
Benm kiloyu popiş alıyo galiba :KK70::KK70:
E iyimis canim bu aralar popis kilolu moda zaden :KK70:
Valla tatlim benim kollarim hala cop gibi, yuzden bacaklardan ve kalcadanda almadim.. ama goyuslerimmm iki kati oldu, sirf ordan 3 kilo almisimdir bence :KK70: .. Allahim dahada buyuyecekler bence
Inanirmisin benim goyuslerde tik yok umidim hamilelikte buyumesineydi o da olmadi kucuk kaldilar yine :KK70:

kızlar merhaba,
size bir sorum olacak
göğüs ucu için kremi doğumdan bi hafta önce falan kullanmaya başlamayı tavsiye ediyorlar. ben hangi marka krem alacağıma henüz karar vermedim. siz ne kullanacaksınız araştırdınız mı hiç ?
canım emzırmeden once sogan sürüorar ve bı tane bıle agrı acı olmuyor denemek cok basıt bısı

kızlar aranızda grip olanlar oldu değil mi, ben de grip oluyorum sanırım burnum tıkandı başım ağrıyor ve boğazım acıyor :KK43:

doktora gideniniz oldu mu grip sürecinde, herhangi bir şey kullanmamıza müsade var mı :KK43:
Evet tatlim ben uzun bi sure oksuruk falan doktorum sadece dogal yollarla atlatmami onerdi sik sik balli limonlu sicak su ve ya balli süt ice bilirsin atesim bile cok az oldugunda ilac kullanmadim sade sicak suya karistirdigim recel suyu gunde en az 7-8 bardak tüketerek atlatdim acil sifalar dilerim canim.

canım emzırmeden once sogan sürüorar ve bı tane bıle agrı acı olmuyor denemek cok basıt bısı
yaa öylemi dersin.... onu bi araştırayım ben hiç duymadım çünkü. aslında krem yerine doğal yolla halletmek en iyisi olur

bende çalışıyorum canım. sağlık ocağına git hemen sağlık ocakları helede hamileysen her istediğinde rapor veriyor genelde raporunu al yat dinlen ve bol c vitamini al bence ilaç almadan geçirmeye çalış. benim geçti seninde gecer
belki vardır ama ben doktora ilaç yazdırmadım ./
Aradım canım doktoru mutlaka yarın gelmelisin, hamilelikte ateş çok tehlikeli antibiyotik başlamamız gerekebilir dedi. Yarın gidicem bakalım muayene sonunda ne diyecek

Evet tatlim ben uzun bi sure oksuruk falan doktorum sadece dogal yollarla atlatmami onerdi sik sik balli limonlu sicak su ve ya balli süt ice bilirsin atesim bile cok az oldugunda ilac kullanmadim sade sicak suya karistirdigim recel suyu gunde en az 7-8 bardak tüketerek atlatdim acil sifalar dilerim canim.
Sağol canım, tüm griplilerden uzak durdum ama eşim grip oldu, onu da uzaklaştırdım ama işe yaramamış iki gün sonra da bana bulaştı

Aradım canım doktoru mutlaka yarın gelmelisin, hamilelikte ateş çok tehlikeli antibiyotik başlamamız gerekebilir dedi. Yarın gidicem bakalım muayene sonunda ne diyecek
hm anladım cnm öyle dediyse git tabi . inşAllah atlatırsın çok geçmiş olsun

yaa öylemi dersin.... onu bi araştırayım ben hiç duymadım çünkü. aslında krem yerine doğal yolla halletmek en iyisi olur
kremler her turlu yara yapıyor bende bı sıtede gordum anneme de sorum onda oyle bısı olmamıs ama yaparlarmıs yanı ılk emzırmede 1 kerelık bısı sonucta ve cok basıt bence hepımız yapalım cunku yapanlar hıc sorun yaşamamıs ben bu tarz seylerde eskıye bakıyorum cunku cok yararlı bılgıler var

Sağol canım, tüm griplilerden uzak durdum ama eşim grip oldu, onu da uzaklaştırdım ama işe yaramamış iki gün sonra da bana bulaştı
Aynen hamilelikte bunye de zayiflayinca artik ne kadar uzak durursan dur bi yerde kopuyor. Merak etme canim ben grip sonrasinda doktora da gittim cok sukur bebegim iyi. Bogazinda agri varsa bi de bogazini bisiyle bagla sicak tutmasi icin

kremler her turlu yara yapıyor bende bı sıtede gordum anneme de sorum onda oyle bısı olmamıs ama yaparlarmıs yanı ılk emzırmede 1 kerelık bısı sonucta ve cok basıt bence hepımız yapalım cunku yapanlar hıc sorun yaşamamıs ben bu tarz seylerde eskıye bakıyorum cunku cok yararlı bılgıler var
soğanı ortadan bölüp göğüs ucumuza süreceğiz değil mi doğrumu anladım. suyunu falan mı kaynatıyoruz yoksa... sadece ilk emzirmede yeterli mi herdefasında mı yapmak gerekir acaba.

soğanı ortadan bölüp göğüs ucumuza süreceğiz değil mi doğrumu anladım. suyunu falan mı kaynatıyoruz yoksa... sadece ilk emzirmede yeterli mi herdefasında mı yapmak gerekir acaba.
aynen ortadan ıkıye bolup surecen 1 dkk felan dursun nemlı bezle ıstersen sıl oyle emzır ama ılk emzırmeden once yapılacakmıs mutlaka

Kızımın cicileri toplu planı eşimin teyzesi yurt dışından getirmiş sağ olsun rabbim cümlemize hayirlarla giydirmeyi nasip etsin inşallah:KK68:

Eklentiler

• P_20151005_140412.webp
    P_20151005_140412.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 108
  • P_20151005_140404.webp
    P_20151005_140404.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 99
  • P_20151005_140400.webp
    P_20151005_140400.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 101
  • P_20151005_140357.webp
    P_20151005_140357.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 95
  • P_20150913_130148.webp
    P_20150913_130148.webp
    59,5 KB · Görüntüleme: 103
  • P_20150919_210155.webp
    P_20150919_210155.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 102
  • P_20150815_223925.webp
    P_20150815_223925.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 93
Sanirim ben de o kadarla kapatirim cunki su an bile agzim calisiyor :KK22:
30-35 kilo alan yakınlarım vaaar 15 çok çok iyi bi rakam benim için zaten çok zayıftım şu anda sadece koca bi top şeklinde göbeğim var dogumdn sonra sen de gram kalmaz diyo arkadaslarim :KK76:

Ben şimdi limonlu sıcak su içiyorum. Ihlamur içmeye bile korkuyorum. Reçelli sıcak su da iyi fikir evde deneyeyim. Doktor da zaten grip değil de ateş tehlikeli dedi. Ateşin çıkmaması lazım dedi o yüzden gidicem yarın sabah

Back
X