• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

30-35 kilo alan yakınlarım vaaar 15 çok çok iyi bi rakam benim için zaten çok zayıftım şu anda sadece koca bi top şeklinde göbeğim var dogumdn sonra sen de gram kalmaz diyo arkadaslarim :KK76:
30 mu?:KK57: Ben de cok zayiftim her kes kilo al diye israr ediyordu bi de boylu oldugumdan cok zayif gorunuyordum. Benim karin bile kucuk yani fazla degil kilolarimi nerene aldigimi merak ediyorum:-)

Ben şimdi limonlu sıcak su içiyorum. Ihlamur içmeye bile korkuyorum. Reçelli sıcak su da iyi fikir evde deneyeyim. Doktor da zaten grip değil de ateş tehlikeli dedi. Ateşin çıkmaması lazım dedi o yüzden gidicem yarın sabah
Canim acikcasi doktorum antibiotiye karsi yani en son artik o da en dusuk olanini onerebiliyor bana sadeece bi ilac onerdi o ilaci yakinlarimdan kullananlar var bebekleri de dogdu cok sukur sagliklilar istersen sana ozele yaza bilirim ismini burda izin verildigini sanmiyorum ilac ismini yazmaya

Canim acikcasi doktorum antibiotiye karsi yani en son artik o da en dusuk olanini onerebiliyor bana sadeece bi ilac onerdi o ilaci yakinlarimdan kullananlar var bebekleri de dogdu cok sukur sagliklilar istersen sana ozele yaza bilirim ismini burda izin verildigini sanmiyorum ilac ismini yazmaya
Tamam canım özelden yaz istersen, bakalım yarın doktorda belki aynı ilacı önerir :)

Kızımın cicileri toplu planı eşimin teyzesi yurt dışından getirmiş sağ olsun rabbim cümlemize hayirlarla giydirmeyi nasip etsin inşallah:KK68:
Çok güzeller güle güle sağlıkla kullanın inşallah. Bir takım,yelek ve bakım ürünlerimiz aynı pişti olmuş bizim kızlar :KK19:

Eklentiler

• P_20151022_175907.webp
    P_20151022_175907.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 69
  • P_20151022_175915.webp
    P_20151022_175915.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 78
Benimki yine aşağıyı tepikliyor.afedersiniz dışarı çıkacak yani...ne kadar tedirgin oluyorum sanki aşağı çok yaklaşmış gibi olduğunda.
benim bebeğimde genelde hep aşağıyı tepikliyor tedirgin oluyorum bende

arkadaşlar benim midem çok kötü salı gecesi ağrıdan uyuyamadım hiç kasıklarım midem derken sabahı ettim sabah istifrada edince acile gittik idrar tahlili yaptılar epitel değeri yüksekti baya ama normal dedi doktor. mideni üşütmüş olabilirsin dedi gaviscon şurup verdi bende kendi doktoruma sordum kullan deid şurubu onu kullanıyorum ama dün de hiç yemek yiyemedim yediğimi çıkarıyorum ki ben ilk zamanlarda bile istifra etmemiştim.

Kizlar ben geldim.ne uyumuşum ama. Oncelikle seker yuklememden sonra hastane ortasında bayıldım. tansiyonum düşmüş :( başımda herkes sağolsun hamileyim diye endişe ettiler hemen ilgilendiler.ama ayaga kalkar kalkmaz yine bayıldım :( acile aldılar. zorla uyuttular.esim telaş yapmış kaza ediyormuş nerdeyse. Sonuçta hastanede bekle bekle sonuclarimi aldim. Tokluk biraz yüksek çıktı ama doktorum cok problem etmedi.hamur isi az ye dedi.dusunce tek düşündüğüm sey kızım di.annelik duygularimiz başlamış gerçekten. ama yavrum benim beni anlamış gibi tum gun hareket etti ben iyiyim der gibi :*

iyi günler kızlar.bu 2. hamileliğim . inş. bir kızım olacak. ilk hamileliğim bu kadar zor geçmedi.kolumu kaldıracak halim yok.kız bebek bekleyenler herkes aynı durumda mı?
Ilk kizimda mide bulantim 1.5ay surdu sonrasinda iyiydim simdi ikizlerim de kiz mide bulantim ilki kadar olmadi ama halsizligim cok oldu

Kilolar nasil sizde kizlar?

7-8 kiloda ben aldım kızlar göbüşüm çok çıkmadı 5 ay bitecek diyorum inanmıyolar maşallah hiç kilo almadın falan diyolar da ben tartıda 59-60 i gorunce nasi hantal hissediyorum kendimi :( popom buyudu :(

Kizlar ben geldim.ne uyumuşum ama. Oncelikle seker yuklememden sonra hastane ortasında bayıldım. tansiyonum düşmüş :KK43: başımda herkes sağolsun hamileyim diye endişe ettiler hemen ilgilendiler.ama ayaga kalkar kalkmaz yine bayıldım :KK43: acile aldılar. zorla uyuttular.esim telaş yapmış kaza ediyormuş nerdeyse. Sonuçta hastanede bekle bekle sonuclarimi aldim. Tokluk biraz yüksek çıktı ama doktorum cok problem etmedi.hamur isi az ye dedi.dusunce tek düşündüğüm sey kızım di.annelik duygularimiz başlamış gerçekten. ama yavrum benim beni anlamış gibi tum gun hareket etti ben iyiyim der gibi :*
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine

Kizlar ben geldim.ne uyumuşum ama. Oncelikle seker yuklememden sonra hastane ortasında bayıldım. tansiyonum düşmüş :KK43: başımda herkes sağolsun hamileyim diye endişe ettiler hemen ilgilendiler.ama ayaga kalkar kalkmaz yine bayıldım :KK43: acile aldılar. zorla uyuttular.esim telaş yapmış kaza ediyormuş nerdeyse. Sonuçta hastanede bekle bekle sonuclarimi aldim. Tokluk biraz yüksek çıktı ama doktorum cok problem etmedi.hamur isi az ye dedi.dusunce tek düşündüğüm sey kızım di.annelik duygularimiz başlamış gerçekten. ama yavrum benim beni anlamış gibi tum gun hareket etti ben iyiyim der gibi :*
Yaa inanmiyorum tatlim yaa :( Cook gecmis olsun, sacmalik bu uygulamayi biran once durdurmalari lazim!!! Ya duserken sana yada bebegine birsey olsaydi, ya o seker bebegine birsey yapsaydi.. vucut boylesi bir tepki verdigine gore kesinlikle zararli bir yontem! Nokta! Kesinlikle karsiyim ve yaptirmamanizi tavsiye ederim! .. eee ne oldu bunca iskence fazla hamurisi yeme demek icinmiydi? Pehhh saka yapiyorlar heralde!
Allahim ya bana olmus gibi sinirlendim simdi!

7-8 kiloda ben aldım kızlar göbüşüm çok çıkmadı 5 ay bitecek diyorum inanmıyolar maşallah hiç kilo almadın falan diyolar da ben tartıda 59-60 i gorunce nasi hantal hissediyorum kendimi :KK43: popom buyudu :KK43:
Ben onun kilo oldugunu dusunmuyorum ya cunki ayni ben de senin gibiyim su falan karnimizda olan tek bebegimiz degil bi de bogle dusunelim tabii ki de kilo almisizdir 3-4 kilo ama kalani kilo degildir:KK64:

arkadaşlar benim midem çok kötü salı gecesi ağrıdan uyuyamadım hiç kasıklarım midem derken sabahı ettim sabah istifrada edince acile gittik idrar tahlili yaptılar epitel değeri yüksekti baya ama normal dedi doktor. mideni üşütmüş olabilirsin dedi gaviscon şurup verdi bende kendi doktoruma sordum kullan deid şurubu onu kullanıyorum ama dün de hiç yemek yiyemedim yediğimi çıkarıyorum ki ben ilk zamanlarda bile istifra etmemiştim.
Kizlar ikinize de acil sifalar dilerim Allah bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin gercekten hamilelik cok gergin bi donem her ne gelirse basina ilk bebeginin sagligini dusunuyorsun :KK46:

günaydın ya da iyi geceler :)
yine bir uykusuz gece :)
kızlar sol tarafımda yatrken öksürdüm ani bir sancı girdi sola. çok keskin ama anlık hemen geçti. bu 2. kez oldu birde tam sola dönerken olmuştu aynısı. kasık değil. sol karın hizasında. acayip korkuyla uyandım ama öyle olunca. sanki içimde bişi kopmuş gibi oldu 2 sefer. sizde de oldu mu hiç ?o_O
Bana da bir kez oldu bir iki hafta önce.

Ben onun kilo oldugunu dusunmuyorum ya cunki ayni ben de senin gibiyim su falan karnimizda olan tek bebegimiz degil bi de bogle dusunelim tabii ki de kilo almisizdir 3-4 kilo ama kalani kilo degildir:KK64:
Ben dogurdugumda bebegim 3.800du ben tam 10kg verdim 40gun boyunca da kanamayla da az cok gidiyor 11kg garanti sayilir yani :kk77::KK24:

canım emzırmeden once sogan sürüorar ve bı tane bıle agrı acı olmuyor denemek cok basıt bısı
İyi diyosunda cocuk aogan kokusundan igrenir ki bizde gebeyken kokusu sute gectigi icin sogan bile yenmez :)

Back
X