• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Benim bebiş baştan beri büyük gidiyordu en son kafa çapıda büyük çıkıyordu son muayenede 4.250 gözüktü ve hiç açılma olmadı. :KK43: 1 cm bile.. ondan sezeryan oldu. 3.950 doğdu :)
Ay Maşallah ona benimki bir hafta önde şimdi ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorm ama kilolu bir bebiş olursa hiç çıkaramam direk sezaryen heralde

Kızlar ben uyandığımda çoğu zaman yarı yüzüstü uyanıyorum.yastık kullandığımda da böyle.bebeğe bir zararı olur mu.

Kizlar sunu gordunuzmu resmen asik oldum bebek arabasina :KK36:ama cok pahalio_O

sabah izlemiştim videoyu. daha önce kullanan bir kaç kişi görmüştüm.
açıkcası fiyatını bilmiyorum ama sadece tip olarak hoş gözüküyor.
kullanım açısından kapanması değil, benim aradığım ve önem verdiğim özelliklerden biri kapanma durumu:KK51:

sabah izlemiştim videoyu. daha önce kullanan bir kaç kişi görmüştüm.
açıkcası fiyatını bilmiyorum ama sadece tip olarak hoş gözüküyor.
kullanım açısından kapanması değil, benim aradığım ve önem verdiğim özelliklerden biri kapanma durumu:KK51:
Tatlim ben tam aksi fonksiyonlarini cok begendim kapanisina kadar arabaya bile ayralana bilen ozelligi cok hosuma gitti
çok beğendiysen veee ikinci el düşünürsen tutumluanne de bir tane var :KK66:
Ikinci el almama esim izin vermez tatlim bogle seylerde cok hassasdir hem ilk cocuk her seyin yenisini ister:KK19:

Kızlar birşey sorucam ellerinizde hiç uyuşma Oluyo mu gün içinde ?
Bende bi ara oldu sonra kendiliginden gecti gitti gercektenn de hamilelikte o kadar cok seyler oluyor ki hatta ayak bileklerime kadar agrilarim oldu kendiliginden gecti gitti

Kızlar ben uyandığımda çoğu zaman yarı yüzüstü uyanıyorum.yastık kullandığımda da böyle.bebeğe bir zararı olur mu.

malesef bende tam yan yatamıyorum zaten kaç gündür bel ağrım var, yastık koydum hafif ağrım azaldı ama hala yarım karnıma doğru gidiyorum, bi zarar varmı bilmiyorum

Kızlar birşey sorucam ellerinizde hiç uyuşma Oluyo mu gün içinde ?

uyurken çok oluyor, parmkalarım da , boğumlarım şişip uyuşuyor bi ara nrmal demişlerdi

Bebe yagi kullanan varmi arkadaslar ?????

ben kullanıyorum canım, her banyo sonrası her yere muhakak sürüyorum, bi ara tehlikeli demişlerdi ama
diğer kremlerle aram pek iyi değil

Tatlim ben tam aksi fonksiyonlarini cok begendim kapanisina kadar arabaya bile ayralana bilen ozelligi cok hosuma gitti

Ikinci el almama esim izin vermez tatlim bogle seylerde cok hassasdir hem ilk cocuk her seyin yenisini ister:KK19:

genelde ikinci el bende düşünmüyorum belki ihtimal vardır diye bilgi vermek istedim :)

bence bende problem :p
kapanmasının oturma ünitesiyle birlikte kapansını istiyorum.

mesela 1,18. saniyeden sonra; hem üniteli hem ünitesiz kapanma özelliği var.

anne arkadaşlarımdan aldığım tavsiyelerden sebep...
altı aylık süreç sonunda üniteyi çıkartıp taşımak,çantasını, çocuğu taşımak gibi....

genelde ikinci el bende düşünmüyorum belki ihtimal vardır diye bilgi vermek istedim :)

bence bende problem :p
kapanmasının oturma ünitesiyle birlikte kapansını istiyorum.

mesela 1,18. saniyeden sonra; hem üniteli hem ünitesiz kapanma özelliği var.

anne arkadaşlarımdan aldığım tavsiyelerden sebep...
altı aylık süreç sonunda üniteyi çıkartıp taşımak,çantasını, çocuğu taşımak gibi....

Tatlim bu zaten benim gosterdiyimle ayni ben de aynen bu fonksiyonlari ariyorum bunlar cok pahali

kızlar hamilelik çekimleri için şifon elbise arıyorum nette,
modeli sade tek renk olan elbise görürseniz bana bildirseniz çok sevinirim :anneadayı:

bende oyleyım ya basımda 2 tane bacak aramda 1 tane sırtımda 1 tane yastıkla yatıyorum... ama yarı yuzustu oluyorum...

Tatlim bu zaten benim gosterdiyimle ayni ben de aynen bu fonksiyonlari ariyorum bunlar cok pahali
a ben oturma ünitesi çıkıyor diye gördüm. çıkmadan da kapanabiliyorsa süper. inceleyeyim bir.

Vazgeçtim :KK70: concord tan pahalıysa gerek yok :KK53:

concord neo 2014 geçen hafta 1750 tl idi. e bebekte zaman zaman 250tl ye 50 tl indirim de yapılıyor. ancak öyle bir kampanyada denk getirip alabilirim diye düşünüyoruz :KK51:
bu süreçte belki daha uygun bir model bulurum diye aramalardayım :KK51:

bende detaylı ultrasonumu yapan doktor açıklama yapmadı , önemli birşey yok , doktorun gerekli açıklamayı yapar dedi..ama raporda dikkatimi çekti.. kendim arastırdım yarın da inşallah kendi doktorumla konuşacagım..

ilk bende çok korkmuştum...insanın aklı çıkıyor birşey olcak diye.. allah sag saglim hepimizin bebeğini kucagında göstersin...

karnımda gördüm , allah kucağım da da göstersin.. (hepimizin ):nazar::KK200::anneadayı:
amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn amin inşAllah canım rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza almayı. meleklerimizi

hiç korkma canım. benım o arkadaşımda bugun yada 3 gün içinde doğum yapacak hemde normal inşAllah şuan 40 hafta 2 günlük hala bekliyor meleğini :)

kızlar ben britax romer b agile 4 aldım.acayip sağlam duruyor çok memnun kalacak gibiyim.tavsiye ederim

a ben oturma ünitesi çıkıyor diye gördüm. çıkmadan da kapanabiliyorsa süper. inceleyeyim bir.

Vazgeçtim :KK70: concord tan pahalıysa gerek yok :KK53:

concord neo 2014 geçen hafta 1750 tl idi. e bebekte zaman zaman 250tl ye 50 tl indirim de yapılıyor. ancak öyle bir kampanyada denk getirip alabilirim diye düşünüyoruz :KK51:
bu süreçte belki daha uygun bir model bulurum diye aramalardayım :KK51:
1800-2000 tl civari ayagimi yorganima gore uzatiyim diyorum ama bogle seyler gorunce yapamiyorum:D
1 ocak gelıyor belkı milli piyango çıkar... :) o zaman herkese stokke :)
nerdeee:eek:

Back
X