• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım her aksam kavga edıyoruz suandada... Benim hoşlandığım isimlerin hepsine sallıyor kendi taktı arya ya tamam dedim Smdı ben tamam dedim diye başka ısım arıyor her aksam aynı sıkıntı gerçekten bu kadar zor olacagını tahmin etmemıstm
Isim konusunu aslinda esim bana birakti ama bizde yuzde yuz eminim kb ortaligi bir birine katicak sacma bi isim isteyecek simdiden dusununce sinirlerim zipliyor

Canım cok ama çok sıkkın :'(
Bir isim bukadar problem olur mu.
kafayı takmış, bana inad ediyor değiştirmiyor bu sacma sapan manyakca ismi. Duyan suratını eksitti. . Bunu bulmesine rağmen bana ne diyip devam ediyor.

Bebegin Adı : benav (isimsiz) demek. Büyük kavgalar oluyor boşanma aşamasına bile geliyoruz ama geri adım atmiyor. Ne olur dua edin inadi kirilsin
Allah yardımcın olsun canım.. sevmediğin bir isim olacagına Ahmet olsun desen daha iyi olmazmı? Ahmet ismi çok güzel Peygamberimizin ismi.. belki o zaman benavdan vazgeçer sende yanına uygun bir isim seçersin. Çünkü karşılıklı inatlaşırsanız bunun bir çözümü olmaz. Biraz alttan alsan sanki çözülebilir gibi.. Benim ilk oğlumun adı da Ahmet Yusuf.. :KK66: :KK66:

Kızlar Bebek şekeri konsepti arıyorum çok süslü istemiyorum ve sanırım kendim yapıcam.. Bu iki model arasında kaldım :KK64:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 94

Eklentiler

• lHAU-607435_1.webp
    lHAU-607435_1.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 94
Aslında ben de pek takmıyordum canım ama etrafımdaki insanlar en başta da eşim korkuttu sürekli soruyolar neden hareket etmiyo 6 ay olmuş etmesi lazım fln diye. Ben de evham yapmaya başladım şimdi

Canım hiiiiiiç korkmana gerek yok, ilk gebelikte çok zor hissedilirmiş, ben druma sordum kaçıncı haftada hissetmeliyim diye tıbben 26.haftaya kadar hissetmemek çok normal dedi, sen de hissetceksin, stres yapıp bebişi etkileme:)

Canım cok ama çok sıkkın :'(
Bir isim bukadar problem olur mu.
kafayı takmış, bana inad ediyor değiştirmiyor bu sacma sapan manyakca ismi. Duyan suratını eksitti. . Bunu bulmesine rağmen bana ne diyip devam ediyor.

Bebegin Adı : benav (isimsiz) demek. Büyük kavgalar oluyor boşanma aşamasına bile geliyoruz ama geri adım atmiyor. Ne olur dua edin inadi kirilsin

Gerçekten çok üzüldüm isim konusu önemli ve karar vermek sanılmadığı kadar zor:( orta yolu bulmak lazım, canım kendini yıpratma bence bikaç hafta hiç isim lafı etme, dişiliğini e kullan, naz yap, ben 9 ay karnımda taşıyorum bnm hakkım yok mu fikir vermeye de, başka isimler öner, bi inat uğruna çocuğa ömür boyu kötü isim verilmez ki, hem boşanma lafı ettin, sakın şakasını dahi yapmayın,boşanma lafı dinimizde evliliğe büyük zarar verirmiş inş gönlünce bir isim olur Allah kolaylık versin :(

Bende onu çok beğendim ama yapması bayağı zora benziyor yinede denicem :)

Evet canım o daha cici ama biraz zahmetli gibi duruyo ince iş detay çok titizlik ve sabır gerektiriyo şahsen ben yapmaya cesaret edemezdim:KK22:

Kızlar rahim agrısından hala uyuyamadım rahimden daha asagıda tam bacak arası. Sancı gibi 5 dakkada bir giriyor ama uzun sürse dayanamam öyle bir ağrı normalmi bu yaa

Kızlar rahim agrısından hala uyuyamadım rahimden daha asagıda tam bacak arası. Sancı gibi 5 dakkada bir giriyor ama uzun sürse dayanamam öyle bir ağrı normalmi bu yaa
Banada bazen oluyo sanki rahim degilde rahim yolu gibi yani rahim ağzı filanda olabilir öyle bi kasıntı ki insanı düşünduruyor. Bazın banada oluyo ama uyuyamacak kadar değil. Ama gece benim oğlan ilkkez böyle yaptı sola yatiyorum soldan vuruyo sağa yatiyorum sağdan vuruyo . Bide karabasan mi ne geldi gece uykum hep bölündü ..

perinatologlarda fiyat böyle canım. muayene ücreti 400-450 tl. ankarada daha düşük fiyata prof. bulamazsın. hatta bazı operatörler bile kendi yerini açınca 300-350 tl alıyor. prof. için normal kalıyor bu fiyat. ama benim hastanede fiayt gayet makul 92 tl ödüyorum. devlet hasanelerine açıkçası güvenmiyorum. ankarada tıklım tıklım 1-2 defa gittim sonrada tövbe dedim. 3-4 bayan aynı anda odaya alınıyor. alel acele bişi yapıyorlar. tatmin olmadım ben hiç. ayrıntılıyı bilmiyorum tabi.
muayene 92 tl degil mi... hangi hastane canim... ben ankarada ozele zaten gidiyorum ara ara... ama asil genel olarak zth devlet hast. gidiyorum... ankarada bulent alp aydin akrapol cok sevdigim bi doktor ama ikizler icin yenidogan unitesi yok... magnet diye hast oraya gidiyorum orda da dogum yok... polatlida ikamet ediyorum... burdada dogum yapmak istemem... ama dedigin gibi prof. olunca ucreti biraz fazla oluyor...

Daha bugün aldık canım içinde visko yatak ve bebitof alt açma ile birlikte 250 tl ye aldık massimoricco model fotosunu atayım
netten mi aldin canim... uygunmus da... guzelde duruyor... kademeli ve sallaniyor mu

ikiside gayet guzel... ikisinden de birer tane dene... hangisini daha iyi yapabilirsen onu yap bence... cok tatlilar ya bende bunlari ocak da yapcam ins
Kızlar Bebek şekeri konsepti arıyorum çok süslü istemiyorum ve sanırım kendim yapıcam.. Bu iki model arasında kaldım :KK64:

Hamilemiyim degilmiyim kimsenin umurunda değil. deli gibi agladim hastalandim ama yine de geri adim atmiyor. . Tatlı dille söylüyorum kavga ile söylüyorum tık yok.
Canim uzme kendini bi ark.imin esi de cok inatciydi ama 8.ayda geri adim atti birden. Sen bebegini onun yaninda bile istedigin isimle sev ismini duyunca tekme atti falan de :KK47: yavas yavas vazgecer insallah. Inatci bir insan birden vazgecmez yavas yavas cayar ama caydigini soylemek icin de bi sure bekler :63: kendimden biloyorum:oops:

muayene 92 tl degil mi... hangi hastane canim... ben ankarada ozele zaten gidiyorum ara ara... ama asil genel olarak zth devlet hast. gidiyorum... ankarada bulent alp aydin akrapol cok sevdigim bi doktor ama ikizler icin yenidogan unitesi yok... magnet diye hast oraya gidiyorum orda da dogum yok... polatlida ikamet ediyorum... burdada dogum yapmak istemem... ama dedigin gibi prof. olunca ucreti biraz fazla oluyor...
koru hastanesi. yenidoğan ünitesi var. ben güveniyorum hastaneye. sincan ve çukurambarda var koru h. ama ben eryamanda oturduğum için sincana gidiyorum. diğeri çok uzak. çukurambardaki daha pahalıymış fiyatı bilmiyorum tabi.

sinir oluyorum şu inatçı eşlere ya. hamile kadını bukadr üzmenin ne anlamı var. sanki o taşıyor karnında, o çekiyor bütün sıkıntıyı. benimkide çok inatçıdır ama isim konuzu biz konuşmuyoruz. eşimden çok ailesi problem. müdahehel etmeye bayılırlar. o yüzden hiç konuşmuyorum biliyorumki pskolojimi bozacaklar one bu ne diye. son ay pat diye bişi koyarız :)

Ben de 3 kilo aldım 67 oldum ama hızlı aldım bundan sonra dikkat etmem gerekiyor sanırım

Kızlar kiloya çok takılmayın boşverin kilo alcaz tabi gayet doğal bnm ilk gebelik 61le hamiş kaldım şu an 70im rekor bende 9 kg aldom ama hiç almışım gibi durmuyo üstelik drum hiç kızmıyo yemeyi abartmadım hiç, doğru düzgün aşermedim bile, hele ilk 3 ay bulantı, kusma ve koku hassasiyeti mahvetti beni, gene de kilo aldım hepimizin vücut yapısı farklı pisboğaz olsam napardım kim bilir, bebişim için gerekenleri yiyorum içiyorum süt, kaşar, yoğurt, peynir, somon, badem, ceviz, fındık, baklagil, kırmızı et, meyve vb ama tavuktan tiksindim 6 aydır hiç yemedim dr da zaten şimdiki tavuklar hormonlu yememen daha iyi diyo hiç kızıp moralimi bozmuyo drumu da bebişimi de çok seviyorum :KK28::KK70:doğumdan sonra tığ gibi oluruz inş:KK73:

Back
X