• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Hoşgeldin aramız :)
Çoğumuzda var aynı dert :) teyzemler falancanın kıyafetlerini aldık vericez diyor, görümceler de cinsiyeti değişir bekle alma diyor.
Dinlemiyorum elbette, yeni doğan kısmını aldım rahatladım. Onlara kalsa onlar alacakmış, gelen getirirmiş, çok aceleciymişim :)

Koca karınla kar kışta sokak sokak kıyafet almaya gitsek de kendini düşünmüyorsan karnındakini düşün derler :)

A ayrıca evlenirken de öyle deyip borcam almadım, sonuç borcamım hiç yoktu
:)))) koptum tek kelimeyle....
Bana da aynen sakin bircam alma herkes bircam getirir dediler bir Allahin kulu da getirmedi :))))

Merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim afedersiniz basur oluştu ve çok agrım var 3 gündür oturamiyom bile doğru düzgün sizdede varmı bu sıkıntı tedavisi varmı hamilelikte?

kabızlık vardı hamile kaldığımdan bari, 4 gündürde tersi durumdayız ve sanırım hafif basur oldu bende
ufacık bi top var gibi ama emin değilim

çok acım ama :KK43:
6 da güzelce yediğim yemeğimi üzerine birde elma yedim ama hala açım,
mutfağa gitmemek için direniyorum ama nereye kadar, canım ekmek zeytin istiyor :KK61:
Yaa bendede oluyor ozellikle isteyken, daha cok enerji sarfettigimdenmidir nedir, gerci en zok begin yoruluyor ama.. tek kurtaricim salatalik, havuc ve yesil elma :cry:

Merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim afedersiniz basur oluştu ve çok agrım var 3 gündür oturamiyom bile doğru düzgün sizdede varmı bu sıkıntı tedavisi varmı hamilelikte?
Canım sabah aç karnına ılık su iç keçi boynuzu pekmezi iç ve meyve tüket bn çok kabız olurdum hamile kalmadan önce şimdi hiç olmuyorum böyle yapıyorum

Ben ferrum.fort kullaniyorudm bende carpinti yapti ictigim gunlerde bayilacak gibi nefesm yetmiyordu o nedenle biraktim.
Benim de öyle oluyor demirim çok yüksrk çıktı tahlillerde ancak kırmızı kan hücreleri az dolayısıyla kansızlık var sayılıyor ve bunun için yine demir hapı veriyorlar ama benim demirim zaten yüksek heralde vücudum kaldıramıyor çarpıntı basınç tansiyon düşmesi vs oluyo ayağa kalkamıyorum bile ama içeceksin diyorlar napacağımı şaşırdım ben de

E="mambia, post: 43216171, member: 650144"]Canım sabah aç karnına ılık su iç keçi boynuzu pekmezi iç ve meyve tüket bn çok kabız olurdum hamile kalmadan önce şimdi hiç olmuyorum böyle yapıyorum[/QUOTE]
Düzelirmi tamamen acaba bunları yaparsam doktorada gıtcem ama baya kötü olmuş çünkü orası oturmakta zorlanıyorum ya yapıcam ama dediklerini canım

Yaa bendede oluyor ozellikle isteyken, daha cok enerji sarfettigimdenmidir nedir, gerci en zok begin yoruluyor ama.. tek kurtaricim salatalik, havuc ve yesil elma :cry:

salatalık azcık işe yarıyorda elma asla.
benim boğazımdan ekmek gibi katı, zeytin gibi tuzlu bi şy geçmeli yoksa ne kadar meyve yesemde dayanamıyorum :D
ve dayanamadım da gittim azda olsa azcık zeytin peynir ekmek yedim

E="mambia, post: 43216171, member: 650144"]Canım sabah aç karnına ılık su iç keçi boynuzu pekmezi iç ve meyve tüket bn çok kabız olurdum hamile kalmadan önce şimdi hiç olmuyorum böyle yapıyorum
Düzelirmi tamamen acaba bunları yaparsam doktorada gıtcem ama baya kötü olmuş çünkü orası oturmakta zorlanıyorum ya yapıcam ama dediklerini canım[/QUOTE]
İnşallah düzelir canum

arkadaslar birsey daniscam... esim asker haziranda es goturulmeyen 5. bolge tayini var... ailesi ankara keciorende ben ankara polatlidayim... benim ailem bursada... esim tayin olunca 2 sene bebeklerimle birlikte yalniz olcam... gazi univ. doktora derslerime gidiyorum... 2. donem dondurcam ama bir sonraki sene dersleri bitireyim istiyorum... o yuzden ankara daha mantikli gibi geliyor ama kv cok da yakin olmak da istemiyorum... cunku kayinpederim zaten rahatsiz onla ilgileniyor birde bizim bebeklere bakcak... iste bu konuda emin olamiyorum sanirim yine bakici da tutcam... bakici tutcaksam polatlida hic duzenimi bozmasam mi ¿ yoksa bursaya gidip kendi ailemle kalip 2 yil doktorayi dondursam m ¿ yoksa ankaraya gidip bir ev tutup kv ve bir bakici ile mi devam etsek¿
ankaraya tasinirsam isten gelince bebeklerle kendi evime gecerim....
polatli da yalniz cok yorulur muyum gerci bakici olcak kıs olunca 2-3 ay annemlerde gelir.... acil birsey olursa mudahale zor olur diye tedirginim... bilemedim 3 secenek var... ona gore dogumdan sonra tasinma surecimiz baslayacak...

arkadaslar birsey daniscam... esim asker haziranda es goturulmeyen 5. bolge tayini var... ailesi ankara keciorende ben ankara polatlidayim... benim ailem bursada... esim tayin olunca 2 sene bebeklerimle birlikte yalniz olcam... gazi univ. doktora derslerime gidiyorum... 2. donem dondurcam ama bir sonraki sene dersleri bitireyim istiyorum... o yuzden ankara daha mantikli gibi geliyor ama kv cok da yakin olmak da istemiyorum... cunku kayinpederim zaten rahatsiz onla ilgileniyor birde bizim bebeklere bakcak... iste bu konuda emin olamiyorum sanirim yine bakici da tutcam... bakici tutcaksam polatlida hic duzenimi bozmasam mi ¿ yoksa bursaya gidip kendi ailemle kalip 2 yil doktorayi dondursam m ¿ yoksa ankaraya gidip bir ev tutup kv ve bir bakici ile mi devam etsek¿
polatli da yalniz cok yorulur muyum gerci bakici olcak kıs olunca 2-3 ay annemlerde gelir.... acil birsey olursa mudahale zor olur diye tedirginim... bilemedim 3 secenek var... ona gore dogumdan sonra tasinma surecimiz baslayacak...
Canim yazdiklarini okudum ben de kararsizliga dustum Allah yardimcin olsun kpederin saglikli olsaydi hic dusunme onlarin yanina tasin derdim ama bu durumda senin ustune daha cok is binecek

Bence düzenini bozma, okulunuda dondurma. Sonuçta 2 sene sonra ne olacagı belli olmaz iyice boşlayabilirsin, ve cocukların küçük olduğu için 2 sene sonra olsada yine bakıma muhtaç yani bakıcıya. Yerinde olsam bakıcılı olan secenegi secerim düzenimi bozmadan. Kv yaşamakta zorlayabilir seni sonuçta kayınpederinede bakıyor cocuklarda olacak sende gidip göreceksin vs seninde gönlün yokmuş zaten.

huzurunmeraklisi .!.:
kabızlık vardı hamile kaldığımdan bari, 4 gündürde tersi durumdayız ve sanırım hafif basur oldu bende
ufacık bi top var gibi ama emin değilim
Bende oluştu basur memesi 3 gündür ve geçermi bilmiyorum yoksa tek çaresi ameliyatmi çok korkuyorum ya çokta agrıyo

Aynen digeri daha basit gibi duruyor :)) .. ama iste bir denemek lazim, zaten cok yapmam en fazla 50 adet.. ailem yurt disinda esimin istanbulda.. verecek bir kac arkadas var iste toplasan 30 40 kisi etmez yani :)) bir tane denemelik yaparim baktim zorluyor diger kolay olanini yaparim :KK66:

Ya su malzemeleri siparis verebilicegim sitenin ismi neydi bu arada bir bilen varmi acaba bebek sekerleri icin..
Canım yanlış hatırlamıyorsam sitenin adı birmax.com

Gecmis olsun canim. Bende de olismustu kontrole gittigimde doktoruma soyledim ve iki tane krem verdi. Hem agrisini aldi hem de kuculdu baya.

kızlar hala evdeki gündemimiz bebek arabası :( 1000 tl olan bi araba beğendik travel sistem (markasını hatırlayamadım) çok güzeldi ama daha uygun bişey almaktan yanayım ben bu ara fazla masraf yaptığımızı düşünerek. kanz panzer beğendim ama tabi 1000 tl olanla kıyaslanamaz bile 600 tl fiyatı. kumaşı iskeleti herşeyi farklı.. hiç gördünüz mü kanz panzer? google'a yazarsanız hemen çıkıyor kırmızı renk. ve sizce bir bebek arabasına en az ve en fazla ne kadar bütçe ayrılmalı??? :)

Dış kapının önü derken apartmanamı koyacaksın. Çok koku yapıyor. Ben buzdolabı poşetlerinin ucuzlarından alıyordum. Banyoya koyuyordum çıkardığım bezi bir buzdolabı poşetine koyup baglayıp ayrı bir plastik çöp kutusuna atıyordum. Nisbeten daha az koku yapıyor :KK66:
Hım ilk gebelik olunca bilemedim tamam teşekkür ederim bn de öyle yaparım

Bez için degişik farklı bir çöp kovası sizede fikir olsun. E bebekte var.
http://mobil.e-bebek.com/korbell-bebek-bezi-cop-kovasi-sistemi_XYZ-M250DS

Çok teşekkür ederim

biz a101 den küvetleri aldık ama filesini nerden alcaz.fileler standart oluyor demi

Ben geçen gün civilden sevi bebenin filesini aldım a101in kuvetıne oldu cnm, gerçi gergin oldu ama galiba öyle olmalıymış

Zaten bi gunde 5-7kez kakali bez degistirince en az gunluk atmak gerekiyor ben balkonumun bi kismini kapattirdim bi cami ustten acip oraya koycam butun copleri

Zaten büyük ihtimalle eşim hergün işe giderken çöpü atar:) sağol

Ben aralıkta düşünüorum canım. Koltuklarım açık renk. onları da yıkatıcam inş. Evi de temizletirim oh miss :KK49:

Sağol cnm, hayırlısıyla o günleri de atlatırız inş

Eki Görüntüle 1668199 Kızlar bebegim ve kendim için el emeğimle hazırlık çalışmalarım bugun itibari ile kapı süsü ve lohusa terliğimi de yaparak bitti. :KK69: Şuan verdiği mutluluk oğluşumun sağlıcakla gelişi ile tarif edilemez olacak :KK68:
Bayıldımmm harika terlik bulsam bn de yapcam ama sivasta yok böyle boş havlu terlik:(

Aynen digeri daha basit gibi duruyor :)) .. ama iste bir denemek lazim, zaten cok yapmam en fazla 50 adet.. ailem yurt disinda esimin istanbulda.. verecek bir kac arkadas var iste toplasan 30 40 kisi etmez yani :)) bir tane denemelik yaparim baktim zorluyor diger kolay olanini yaparim :KK66:

Ya su malzemeleri siparis verebilicegim sitenin ismi neydi bu arada bir bilen varmi acaba bebek sekerleri icin..

Birmax.com cnm kolay gelsin şimdiden :)

kızlar hala evdeki gündemimiz bebek arabası :( 1000 tl olan bi araba beğendik travel sistem (markasını hatırlayamadım) çok güzeldi ama daha uygun bişey almaktan yanayım ben bu ara fazla masraf yaptığımızı düşünerek. kanz panzer beğendim ama tabi 1000 tl olanla kıyaslanamaz bile 600 tl fiyatı. kumaşı iskeleti herşeyi farklı.. hiç gördünüz mü kanz panzer? google'a yazarsanız hemen çıkıyor kırmızı renk. ve sizce bir bebek arabasına en az ve en fazla ne kadar bütçe ayrılmalı??? :)
500-1000 tl arasi canim fazlasi beni asar...

Back
X