• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba, Bende 2014 aralık annesiyim.Rabbim sağ salim elinize kavuştursun bebişlerinizi inşallah. Kızım 10 aylık şu an eşim çalışmama musade etmediği için evde kokulu taş ve sabun yapıyorum.Fiyatlarım 1.5 TL'den başlıyor isteyen olursa mesaj atabilir

Hangi ildesiniz? Ne guzel elinizde bi beceriniz var tas nasil oluyor bilmiyorum ama sabunlar güzel oluyor.♥

Arkadaşlar no stress .. Bu yazıyı buldum ve işinize yarayacağını düşündüm..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 137
salatalık azcık işe yarıyorda elma asla.
benim boğazımdan ekmek gibi katı, zeytin gibi tuzlu bi şy geçmeli yoksa ne kadar meyve yesemde dayanamıyorum :KK70:
ve dayanamadım da gittim azda olsa azcık zeytin peynir ekmek yedim
Kepekli ekmek yiyebilirsin mesela ;)

Ya kızlar gece gece ödüm koptu benim şu lanet akıntım demin bej rengi gibiydi çok uçuk da pembe gibi gözüktü gözüme çok korktum ya normal mi ki yarın doktoru arayacağım oğlum şükürler olsun oynuyo hissediyorum sıkıntı yok ama aklım çıktı kan ya da parlak kırmızı renkten korkun yazıyor internette ama bilemedim of

Eki Görüntüle 1668199 Kızlar bebegim ve kendim için el emeğimle hazırlık çalışmalarım bugun itibari ile kapı süsü ve lohusa terliğimi de yaparak bitti. :KK69: Şuan verdiği mutluluk oğluşumun sağlıcakla gelişi ile tarif edilemez olacak :KK68:
Canım ne güzel şeyler yapmışsın.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Ya kızlar gece gece ödüm koptu benim şu lanet akıntım demin bej rengi gibiydi çok uçuk da pembe gibi gözüktü gözüme çok korktum ya normal mi ki yarın doktoru arayacağım oğlum şükürler olsun oynuyo hissediyorum sıkıntı yok ama aklım çıktı kan ya da parlak kırmızı renkten korkun yazıyor internette ama bilemedim of
Idrar yollarin olmasin canim..

Ne zormus..bende hep evhamliyim....

Ama eminim bisey olmadigina..rabbim yavrularimizi korusunn

Öğrenciyken tüm popüler hint filmlerini izledim şimdi boş boş oturuyorm izleyecek film yok
Kizim uzun zamandir gec yattigi icin biz film falan izleyemiyoruz ben de guncel filmleri hic bilmiyorum :KK43: ben hamilelikten dolayi halsiz dusuyorum kizimdan once uyuyorum cogu zaman :anneadayı:

Kizim uzun zamandir gec yattigi icin biz film falan izleyemiyoruz ben de guncel filmleri hic bilmiyorum :KK43: ben hamilelikten dolayi halsiz dusuyorum kizimdan once uyuyorum cogu zaman :anneadayı:
İlerde öyle olacağımızı bildiğimden bugünlerimizi değerlendirmek istiyorum bendeo_O 3 ay sonra Oturup film izlemek hayal olur heralde

Günaydın annişler :KK68:
Detaylı ultrason kesin 22. Haftada mı yapılmalı.. Bugün 22+4 gün oldum ama eşim izin alamadığı içim gidemedik hâlâ izin günüde 29 ekime denk geliyor :KK35: Bu gidişle anca 23haftalıkken gidebileceğim
:cry:

ideali
Günaydın annişler :KK68:
Detaylı ultrason kesin 22. Haftada mı yapılmalı.. Bugün 22+4 gün oldum ama eşim izin alamadığı içim gidemedik hâlâ izin günüde 29 ekime denk geliyor :KK35: Bu gidişle anca 23haftalıkken gidebileceğim
:cry:
cnm 24. haftaya kadar dedi doktor bana....

Günaydın Benide doktorum 23 haftalikken çağırdı yarin gidicem nasil olcak bakalim...

Hangi ildesiniz? Ne guzel elinizde bi beceriniz var tas nasil oluyor bilmiyorum ama sabunlar güzel oluyor.♥
Canım ben Antalyadayım, ben sabunda yapıyorum kokulu taşta ama bence en kullanışlı olanı kokulu taş hem kokusu uzun sure gidiyor hemde belli bir zaman sonra bozulma yapmıyor tabi düşüp kırılmadıktan sonra. Bu arada butun illere kargo ile gönderiyorum. Fiyatlarım neden düşük diye soracak olursanız fiyatlarım sadece doğum yapacaklara özel çünkü doğuma yakın o kadar çok masraf oluyor ki yeni yaşadığım için birde millete dağıtacaklarınıza bu kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Eğer görüşmek isteyen olursa 5332538866 bir tane kutuda bir tanede magnetli dolap susu yukleyeyim6tag_211015-110535.webp WP_20151022_103.webp 6tag_211015-110535.webp WP_20151022_103.webp

Eklentiler

• WP_20151022_019.webp
    WP_20151022_019.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 67
Back
X