• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım çarpıntı bende yürüyüş yaptıktan sonra eve gelince oluyo rahim yukarıya çıktıkça iç organlarımıza baskı artıyomuş diye duydum ama şekerli yemekle alakası var mı bilmiyorum benimde göğüs uçlarım sızlıyo ve kabuk attı resmen pul pul döküldü sizde var mı böyle bi durum ?

Benim gogus uclarimda ayni, pul pul oldu ve sizliyor :(

kızlar hala evdeki gündemimiz bebek arabası :KK43: 1000 tl olan bi araba beğendik travel sistem (markasını hatırlayamadım) çok güzeldi ama daha uygun bişey almaktan yanayım ben bu ara fazla masraf yaptığımızı düşünerek. kanz panzer beğendim ama tabi 1000 tl olanla kıyaslanamaz bile 600 tl fiyatı. kumaşı iskeleti herşeyi farklı.. hiç gördünüz mü kanz panzer? google'a yazarsanız hemen çıkıyor kırmızı renk. ve sizce bir bebek arabasına en az ve en fazla ne kadar bütçe ayrılmalı??? :)
Kişinin bütçesine göre değişir canım kendini kimseyle kıyaslama bence chicco little way travel sistem de düşünebilirsin hem fiyatı 700-800 hem kaliteli

Günaydın annişler :KK68:
Detaylı ultrason kesin 22. Haftada mı yapılmalı.. Bugün 22+4 gün oldum ama eşim izin alamadığı içim gidemedik hâlâ izin günüde 29 ekime denk geliyor :KK35: Bu gidişle anca 23haftalıkken gidebileceğim
:cry:
22. haftadan sonra yapılması uygun bende yarına randevu aldım 23+3 olucaz yarın 24 e kadar yapılabilir

Kızlar benim göyüs ucu etrafımda kararmalar oldu onun dışında şimdilik bir şikayetim yok:KK51:

Kizlar merhaba bir sorum olacak. Seker yuklemesi ile aclik tokluk sekerine bakmak ayni sey mi? Bana saglik ocaginda saat 12 den sonra bisey yemeden gel seker testi yapacagiz dediler. Kendi doktorum da diger kontrolde açlık tokluk sekerine ve diger kan degerlerne bakacgim dedi ac mi geleyim dedim yok kahvaltidan 1 saat sonra gibi gel dedi. Anlamadim ben bu isi.

Ben yaptirmayacagim şeker yüklemesi. Doktorum biraz bozuldu ama istemiyorum zorla değil ya ☺

Kızlar halılarımı yıkamaya versem erken mi, doğuma kadar gene kirlenir mi kararsız kaldım :KK43:
ben 2 gün önec bi kısmını verdim mutfak, yadak odası, oturma odası, arılktada salon ve koridor vercem. onlar kirli değil çok. ama ben sermicem şimdi hepsini yedekler var.

Bizim de isim mevzusu var. Esim babasının ismini koymak istiyor ki yıllar önce bunu bana dile getirmişti. Şimdi kimse o ismin konulmasini istemiyor. Esim hariç. Ben de bir şey demiyorum. Ne yapayım bir isim için eşimi kırmak doğru my bilmiyorum. Çok tartıştık. Ama hayali hep o isimmis yıllarca . benim illa su isim dediğim yok. Ama ortak bir isim koymak isterdim. Bir Turk büyüğünün ismini ya da bir sahabenin ismini. Gerçi yine bir sahabe ismi koyuyoruz ki en özel kişilerin adı.
ay bir ana -baba sanki erkek tarafında var. öyle kızıyorumki. benimin eşimin ailesi çok çok problem. kayın birader koymak istiyor ama 3 yılda burnumdan getirdiler şimdi küsüm konuşmuyorum. izin vermiyorum şimdi. benimde babam vefat etti. hiçte demedim koycam ismini diye. bizizmkiler taş tabi. onlar pırlanta.

Ben yaptirmayacagim şeker yüklemesi. Doktorum biraz bozuldu ama istemiyorum zorla değil ya ☺

Kesinlikle sizle aynı fikirdeyim doktorum belki bozulacak ama yapacak birşey yok sonuçta ben o şekerli suyu içince kötü oluyorum hatta bayılanları bile biliyorum netice de zaten şeker çıksa bile diyet öneriler sağlıklı beslenmeyi önerecek zaten bizde öyle yapmaya çalışıyoruz..

bende koruyu düşünüyrum aslında ama doğumdan sonra bi sıkıntı olursa 3 4 gün yada 1 hafta kalırsa o ücret fazla çıkar diye eşim olmaz risk almayalım dıyor :KK43: etlik zübeydeye devam gibi şu an
olmaz sıkıntı inşallah canım. zamanında sağlıcakla doğarlar, ertesi gün evimize döneriz inşallah. ben devlet hastanelerinden çok tırsıyorum açıkçası. hiç düşünmedim. hayırlısı olsun

Ayy süper ya maşallah ellerine sağlık ben de örüyorum da bnmki pek güzel olmuyo örgüden anlamadığım için :KK43: bu kolay mı tığla mı yapılıyo
Tigla yapılıyor canım. Bak bu ınstagram sayfasında detaylı anlatımı da var. Epey kolay aslında. Tarabzan ve zincir başka bi şey yok

Eklentiler

• Screenshots_2015-08-11-21-50-53.webp
    Screenshots_2015-08-11-21-50-53.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 100
Eki Görüntüle 1668199 Kızlar bebegim ve kendim için el emeğimle hazırlık çalışmalarım bugun itibari ile kapı süsü ve lohusa terliğimi de yaparak bitti. :KK69: Şuan verdiği mutluluk oğluşumun sağlıcakla gelişi ile tarif edilemez olacak :KK68:
yaaa çok beğendim çok gü<eller. ama bende yapmak istiyorum benim hiç vaktim yokki yapmaya. çok istiyorum yapmak

yaaa çok beğendim çok gü<eller. ama bende yapmak istiyorum benim hiç vaktim yokki yapmaya. çok istiyorum yapmak
Canım bebek şekeri dışında diğerlerini çok az zamanla yapabilirsin aslında terliği yapmak 10dkmı aldı kapı süsüde yarım saat sürmüştür belki 45dk.. Denemeye başla olmadı günlere yayarsın bitince kendini çok iyi hissediyorsun benim aklımda sadece bebek şekeri vardı daha sonra onu da yapayım onu da yapayım diyerek yaptım

Selam kızlar nasılsınız?

Bu sabah 50 gr şeker yüklemem vardı.
Yaptırmamak içi çok direndim ancak ikna edemedim doktorumu.
Bin şükür ben hiçbir sıkıntı yaşamadım limonata gibi içtim sonrasında da bişi hissetmedim. 1 saat sonra da kanımı verdim geldim. Saat 13.30 gibi sonuçları almaya gideceğim.
100 gr lık nasıldır bilmiyorum ama 50 gr lık yüklemede ben hiçbir sıkıntı çekmedim arkadaslar bin şükür. O yüzden yaptırmak zorunda olan arkadaşlar korkmasın ne midem bulandı ne bayılacak gibi oldum ne de başım döndü. Iniallah sonuçlarım da güzel çıkar şu an tek dileğim bu :)

Canım bebek şekeri dışında diğerlerini çok az zamanla yapabilirsin aslında terliği yapmak 10dkmı aldı kapı süsüde yarım saat sürmüştür belki 45dk.. Denemeye başla olmadı günlere yayarsın bitince kendini çok iyi hissediyorsun benim aklımda sadece bebek şekeri vardı daha sonra onu da yapayım onu da yapayım diyerek yaptım
ankarada nallıhan diye bir yer varmış. boş vakitte eşim oraya götürsünde beni alayım bi bakalım artık yapabildiğim kadar :) çok güzel şeyler varmış hiç gitmedim daha ama özeniyorum çok

arkadaşlar sabahtan beri kasık ağrım var bebişin hareketlerini hissediyorum idrar yaparken yanma zorlanma akıntı filan da yok ama korktum biraz acaba rahim büyüdüğü için mi sancılanıyorum ara ara kasıkta batmalar oluyor drumu aradım magnezinc al bitane dedi onu da bugün almadan işe gelmişim yanımda yok içemedim geçmezse gel dedi hastaneyi aradım randevuları dolu napsam bilemedim sizde de oluyo mu korkmalı mıyım yoksa normal mi nolur acil yazın :(:(

Kesinlikle sizle aynı fikirdeyim doktorum belki bozulacak ama yapacak birşey yok sonuçta ben o şekerli suyu içince kötü oluyorum hatta bayılanları bile biliyorum netice de zaten şeker çıksa bile diyet öneriler sağlıklı beslenmeyi önerecek zaten bizde öyle yapmaya çalışıyoruz..
arkadaşlar sabahtan beri kasık ağrım var bebişin hareketlerini hissediyorum idrar yaparken yanma zorlanma akıntı filan da yok ama korktum biraz acaba rahim büyüdüğü için mi sancılanıyorum ara ara kasıkta batmalar oluyor drumu aradım magnezinc al bitane dedi onu da bugün almadan işe gelmişim yanımda yok içemedim geçmezse gel dedi hastaneyi aradım randevuları dolu napsam bilemedim sizde de oluyo mu korkmalı mıyım yoksa normal mi nolur acil yazın :KK43::KK43:

Can'ım bende de Oluyo hatta doktoru aradım batma şeklinde ağrım var diye doktor bana yatıp uzan normal dedi bu dönemde eğer kanama vs yoksa sıkıntı yok yani bu ağrılar çok normalmiş korkma sakın yaşadığım için biliyorum hatta bazen sancı şeklinde aşağılara doğru oluyo :(

Back
X