• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım ben Antalyadayım, ben sabunda yapıyorum kokulu taşta ama bence en kullanışlı olanı kokulu taş hem kokusu uzun sure gidiyor hemde belli bir zaman sonra bozulma yapmıyor tabi düşüp kırılmadıktan sonra. Bu arada butun illere kargo ile gönderiyorum. Fiyatlarım neden düşük diye soracak olursanız fiyatlarım sadece doğum yapacaklara özel çünkü doğuma yakın o kadar çok masraf oluyor ki yeni yaşadığım için birde millete dağıtacaklarınıza bu kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Eğer görüşmek isteyen olursa 5332538866 bir tane kutuda bir tanede magnetli dolap susu yukleyeyimEki Görüntüle 1668432 Eki Görüntüle 1668433 Eki Görüntüle 1668432 Eki Görüntüle 1668433
Cok cok güzeller yaaa bayildim ellerine sağlık

Cok cok güzeller yaaa bayildim ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım, elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum işte :)
WP_20151021_001.webp
WP_20151022_145.webp
WP_20151022_143.webp
WP_20151022_138.webp
WP_20151022_135.webp
WP_20151022_135.webp
WP_20151022_138.webp
WP_20151022_143.webp
WP_20151022_145.webp
WP_20151021_001.webp

Allah Allah anlamadım gitti yine 2'şer tane yukledi resimleri neyse ben başka resim paylaşıp sayfanızı meşgul etmeyeyim kusura bakmayın. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip eylesin. Amin...

Ay kizlar dun teyzemle konustum.. tebrik etti vs erkek oldugunu yeni duymus, iste kusma varmi dedi, yok dedim sadece arada reflu oluyor.. gelmis bana yok iste onunda dusuk yaptigi bebekler erkekmis onlardada hep reflu olmus.. 6 aylikken dusmusmus vs .. Allahim bunun bir aciklamasi olmasi lazim, boyle birsey soylemek icin bir aciklamasi olmasi lazimmmm :KK67:

Ay kizlar dun teyzemle konustum.. tebrik etti vs erkek oldugunu yeni duymus, iste kusma varmi dedi, yok dedim sadece arada reflu oluyor.. gelmis bana yok iste onunda dusuk yaptigi bebekler erkekmis onlardada hep reflu olmus.. 6 aylikken dusmusmus vs .. Allahim bunun bir aciklamasi olmasi lazim, boyle birsey soylemek icin bir aciklamasi olmasi lazimmmm :KK67:
yok artık şaka mı bu... ne düşüncesiz insanlar var ya.. sen hiç takma hiçte düşünme canım herkesin kaderi ayrı sonuçta.
teyzem olmasa art niyet arayacağım ama anlamadım yani çok saçma konuşmuş.

Umudum Umudum

bana hediye geld daha nasi
olmaz sıkıntı inşallah canım. zamanında sağlıcakla doğarlar, ertesi gün evimize döneriz inşallah. ben devlet hastanelerinden çok tırsıyorum açıkçası. hiç düşünmedim. hayırlısı olsun

sen hangisindesin, fiyatı ne kadar ?

Allah Allah anlamadım gitti yine 2'şer tane yukledi resimleri neyse ben başka resim paylaşıp sayfanızı meşgul etmeyeyim kusura bakmayın. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip eylesin. Amin...
Waaawww süper yaaa gercekten benimde kizim olcak inşallah pembislere bayıldım esim den uzaktayim 10 gune gelcek geldiginde hemen göstermeliyim eline koluna emeğine sağlık

Inanmiyorum bi annenin psikolojisini bu sekilde bozmak artik nasil bi insansa fesatlik kalbinde iste. Takma canim ya Allah yardimcimiz olsun zaten her seye takiliyoruz bi de boyle yorumlar insani deli ediyor

yok artık şaka mı bu... ne düşüncesiz insanlar var ya.. sen hiç takma hiçte düşünme canım herkesin kaderi ayrı sonuçta.
teyzem olmasa art niyet arayacağım ama anlamadım yani çok saçma konuşmuş.
Yaaa aynen, boyle garip birsey hic gormedim dogrusu.. yani sanirim kiskandi, cok erkege duskunlerdir cunku. Birde benim yasimda kizi var yani kuzenim, henuz bekar ve bu sene nisanlanicakken sevgilisinden ayrildi, ona bagliyorum.. psikolojileri iyi degil su siralar sanirim :63:

Yaaa aynen, boyle garip birsey hic gormedim dogrusu.. yani sanirim kiskandi, cok erkege duskunlerdir cunku. Birde benim yasimda kizi var yani kuzenim, henuz bekar ve bu sene nisanlanicakken sevgilisinden ayrildi, ona bagliyorum.. psikolojileri iyi degil su siralar sanirim :63:
kendi psikolojisi iyi dğeilken birde senin psikolojini bozmak istemiş anlaşılan. Rabbim korusun yavrunu. boşver üstünde durmaya değmez...

Selam kızlar.bir kızım olacak hayırlısıyla.isim zeynep begüm/zeynep ece mi karar veremiyoruz.siz ne dersiniz?

Inanmiyorum bi annenin psikolojisini bu sekilde bozmak artik nasil bi insansa fesatlik kalbinde iste. Takma canim ya Allah yardimcimiz olsun zaten her seye takiliyoruz bi de boyle yorumlar insani deli ediyor
Anneminde teyzeminde erkek cocuklari dusmus, bunu biliyor ve buna bindirme yapiyor.. Allah cocuklarina boyle bir aci vermesin.. cok garip bir durum dogrusu insanin kendi akrabasi tarafindan kiskanilmasi.

benim oğlan geceleri top gibi katlanıp tam ordada beni sıkıitırıyor galiba :)
yeni yeni keşfediyoruz ana oğlu birbirimizi :D

Anneminde teyzeminde erkek cocuklari dusmus, bunu biliyor ve buna bindirme yapiyor.. Allah cocuklarina boyle bir aci vermesin.. cok garip bir durum dogrusu insanin kendi akrabasi tarafindan kiskanilmasi.
Erkek kiz fark etmiyor diyoruz ama bu insanlar neden erkek evlada bu kadar takik onu anlamiyorum sanki kizi olanin hayati karariyo da canim inan kizin bile olsa o yine de kiskanicak bisey bulurdu sonucta evlenmissin falan kizi ayrilmis Allah korusun evlatlarimizi

kendi psikolojisi iyi dğeilken birde senin psikolojini bozmak istemiş anlaşılan. Rabbim korusun yavrunu. boşver üstünde durmaya değmez...
Evet evet.. zaten cok goze batiyoruz, herseyimiz abartiliyor.. bu sene kendimize ev aldik ustunede cocuk dogucak.. oh oh ne mutlular sunlari bir mutsuz edelim diye ugrasiyorlar sanirim :D

Evet evet.. zaten cok goze batiyoruz, herseyimiz abartiliyor.. bu sene kendimize ev aldik ustunede cocuk dogucak.. oh oh ne mutlular sunlari bir mutsuz edelim diye ugrasiyorlar sanirim :KK70:
aman anzar değdirmeyin kendinize. özellikle kıskanma potansiyeli olan insanların içinde mutluluğunuzu pek çaktırmayın...
kendisi mutsuz olduğu için karşısındakininde mutsuz olmasını isteyen akrabalar....! allahımm ya ne çoklar :/

Erkek kiz fark etmiyor diyoruz ama bu insanlar neden erkek evlada bu kadar takik onu anlamiyorum sanki kizi olanin hayati karariyo da canim inan kizin bile olsa o yine de kiskanicak bisey bulurdu sonucta evlenmissin falan kizi ayrilmis Allah korusun evlatlarimizi
Ya evet kizada bir kulp takardi, gece yatinca bebegim hep heraket eder dun bekledim yarim saat etmedi, gittim cikolata yedim hareket etti de ve rahatca uyuyabildim.. Vicdani rahat ediyorsa ne mutlu ona.. ben bu kadar gaddar ve kotu niyetli biri olamazdim acikcasi.

Back
X