• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ay kizlar dun teyzemle konustum.. tebrik etti vs erkek oldugunu yeni duymus, iste kusma varmi dedi, yok dedim sadece arada reflu oluyor.. gelmis bana yok iste onunda dusuk yaptigi bebekler erkekmis onlardada hep reflu olmus.. 6 aylikken dusmusmus vs .. Allahim bunun bir aciklamasi olmasi lazim, boyle birsey soylemek icin bir aciklamasi olmasi lazimmmm :KK67:
sinir oluyorum şu negatif etkileyen insanlara ya. benimde pıhtılaşmadan 2 düşüğüm var. ondan kimseciklere söylemedim. çünkü biliyorumki eminim banada aaa düşmedi mi, nasıl oldu, bilmem ne bir sürü laf edip sinir edecekler. şimdilerde söylüyoruz daha bilemeyen birsürü insan var :) en güzeli. yoksa çeneleri kapanmıyor

Kizlar nasilsiniz biz kizimla sukur iyiyiz bgn kontrolumu var heyecanl saatlerin gecmesini bekliyoruz :) kan sulandirici igneleri dr um bugunden itibaren biraktiricak insallah bisey olmaz :/

Selam kızlar nasılsınız?

Bu sabah 50 gr şeker yüklemem vardı.
Yaptırmamak içi çok direndim ancak ikna edemedim doktorumu.
Bin şükür ben hiçbir sıkıntı yaşamadım limonata gibi içtim sonrasında da bişi hissetmedim. 1 saat sonra da kanımı verdim geldim. Saat 13.30 gibi sonuçları almaya gideceğim.
100 gr lık nasıldır bilmiyorum ama 50 gr lık yüklemede ben hiçbir sıkıntı çekmedim arkadaslar bin şükür. O yüzden yaptırmak zorunda olan arkadaşlar korkmasın ne midem bulandı ne bayılacak gibi oldum ne de başım döndü. Iniallah sonuçlarım da güzel çıkar şu an tek dileğim bu :)

canım inşallah sonuçların iyi çıkar, ben yarın 100 grlık yükleme yaptıracağım, endişe ediyorum :(

Kizlar nasilsiniz biz kizimla sukur iyiyiz bgn kontrolumu var heyecanl saatlerin gecmesini bekliyoruz :) kan sulandirici igneleri dr um bugunden itibaren biraktiricak insallah bisey olmaz :/
nasıl yani daha çok var ama.erken değil mi ? bende 2 homozigot var. 2 kaybım var (kalp durması) ben sonuna kadar kullanıcam. coraspirinde alıyorum ben. o yüzden zorunlu sezeryan olabilirim. ama sezeryan istemiyorum tabi bebeğim ve ben riske gireceksek olurum artık ne yapayım o_O

kızlar şu genital bölge temizleme işi konuşulmuştu ama son konuşmadan sonra benim göbek atağa geçti ve kocaman oldu. seneledir ağda ve eldiven ile işimi bitiriyordum,artık kolum oraya yetişemediğinden bu yöntemleri yapamıyorum :KK43: bayanlara özel jilet kullanayım diyorum ama jilet kullananlar nasıl bi duygu jilet. çok mu çıkıyor.kaşıntı yapıyor mu

Cnm bn kuaförde ağda yaptırıyordum ama şimdi orası çok hassas aldıramıyorum tavsiye üzerine venüs bayan jileti aldım henüz denemedim ama onunla kesme riski yokmuş, umarım öyledir, aynayla yapcam, çünkü çok affedersin ama artık tuvalette taharetlenirken bile çok zorlanıyorum, klozette de rahat edemiyorum hijyenik gelmiyo bana, orda da tahareti sevmiyorum, son ayları düşünemiyorum :oops:

nasıl yani daha çok var ama.erken değil mi ? bende 2 homozigot var. 2 kaybım var (kalp durması) ben sonuna kadar kullanıcam. coraspirinde alıyorum ben. o yüzden zorunlu sezeryan olabilirim. ama sezeryan istemiyorum tabi bebeğim ve ben riske gireceksek olurum artık ne yapayım o_O
Canim bende pihtilasmanin olup olmadigi bilinmiyo testler yapilmadi dr um tedbir amacli vermisti corasprini birakali 15 20 gun oluyo bnm ilk bebegim gelismemisti bostu kese...bazi dr lar norml dogum olabilir diyo ama bazi drlar onermiyo sagsalim kavusalim da bnce dogum sekli onmli degil

hadi göğüs ucu kararıyor tamam da niyeeee genital bölge de kararıyor :(
onu geçtim göbekte cok hafif kahvemsi renkler belirlemeye başladı, kendimi sevmemeye başladım ..

zaten taharet almakta zorlanıyorum, göbekten aşağısnı da göremiyorum krem sürcem diye anyanada bakasım gelmiyor :(
ağdayı kuaförde yaptırırdım artık utancımdan gidemem de çözüm şart, jilet aşırı kaşındırıyor onu eledim de bakmadan eldivenle beverirmiyim bakmam lazım :KK12:

hadi göğüs ucu kararıyor tamam da niyeeee genital bölge de kararıyor :KK43:
onu geçtim göbekte cok hafif kahvemsi renkler belirlemeye başladı, kendimi sevmemeye başladım ..

zaten taharet almakta zorlanıyorum, göbekten aşağısnı da göremiyorum krem sürcem diye anyanada bakasım gelmiyor :KK43:
ağdayı kuaförde yaptırırdım artık utancımdan gidemem de çözüm şart, jilet aşırı kaşındırıyor onu eledim de bakmadan eldivenle beverirmiyim bakmam lazım :KK12:
Hormonlardan canim o bi de erkek hamilelikte kararirmis ogle duydum

Kizlar nevresim tkmlari kac cm olmali buyuyen besik icin english home da indirim var

İlerde öyle olacağımızı bildiğimden bugünlerimizi değerlendirmek istiyorum bendeo_O 3 ay sonra Oturup film izlemek hayal olur heralde
3ay sonra izlersin canim bebek neredeyse uzun uzun uyuyor ilk basta 1.5yasindan sonra kizimin uykulari azaldi ama cocuktan cocuga degisir biz 1.5yasindan sonra izleyememeye basladik :KK12:

Kizlar birsey farkettim karnim masama bitaz degiyor ve benim velet hemen hareketlenmeye basliyor ne alakaysaa :)

sinir oluyorum şu negatif etkileyen insanlara ya. benimde pıhtılaşmadan 2 düşüğüm var. ondan kimseciklere söylemedim. çünkü biliyorumki eminim banada aaa düşmedi mi, nasıl oldu, bilmem ne bir sürü laf edip sinir edecekler. şimdilerde söylüyoruz daha bilemeyen birsürü insan var :) en güzeli. yoksa çeneleri kapanmıyor
Ya aynen soyleme tatlim yaa bosver :KK66: dogunca gormeye gelirler artikin :KK70:

Ay kizlar dun teyzemle konustum.. tebrik etti vs erkek oldugunu yeni duymus, iste kusma varmi dedi, yok dedim sadece arada reflu oluyor.. gelmis bana yok iste onunda dusuk yaptigi bebekler erkekmis onlardada hep reflu olmus.. 6 aylikken dusmusmus vs .. Allahim bunun bir aciklamasi olmasi lazim, boyle birsey soylemek icin bir aciklamasi olmasi lazimmmm :KK67:
Var böyle canim var. Sen hiç takma. Bana da gebelik şekerim çıkınca gorumcem şekeri olup bebeği ölen biri varmış onu anlativermisti. Ağzının payını vermedigime şimdi pişmanım. Neden yapıyorlar bunu ben anlamıyorum

Kizlar birsey farkettim karnim masama bitaz degiyor ve benim velet hemen hareketlenmeye basliyor ne alakaysaa :)

Ya aynen soyleme tatlim yaa bosver :KK66: dogunca gormeye gelirler artikin :KK70:
Evet benim de karnimi bi yere bastirinca bi de yatinca bogle sagima soluma bastirinca benim kiz da carpistiriyor dogru dur diye:KK48: sanirim konforlarini bozuyoruz ogle olunca:oops:

Ay kizlar ben daha emzik bile almadim gelicek aya dusunoyorum daha erken gibi geliyor bana yanlis mi yapiyorum acaba:KK64:
emzik ve biberonu bende önümüzdeki ay alacağım. hiçmi birşey almadın. ben yavaş yavaş her ay birkaç parça birşey alıyorum :)

Back
X