• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

yabancı bi sitede buldum ölcüsü şu an ki beşikler ile aynı kenarında kı ızgara iniyor anne yanı oluyor
daha sonra ızgarıyı kaldırıyorsun , normal beşik oluyor ve 2,5 yaşına kadar kullanabiliyor
ama türkiyede ki gördüklerimin hepsi şu sebet beşik gibi 6-9 ay için sanki belki büyüğünü bulanınız vardır dedim :KK70:

Bende yanıma ne alacağım konusunda çöl kararsızım sepet besıkler park yatak başka seçenek yok hepside birbirine benzıyor :( bakayım senın dedgne

Kızlar sabah bişeyler yemiştim Ama hastanede kustum sonra Dr muayenede şeker testini yapabiliriz sesi açlık tokluk 50 gr şekerle 148 çıktı değer biraz yüksek dedi sizce 100 lüğü yaptırmalı muyum sonuçta aç da gitmemiştim bence normal

Kızlar çok şükür kasık ağrım geçti artık biraz daha iyiyim kafa dağıtmak için bugün lohusa tacı yaptım :) çok şükür bu da aradan çıktı, bugün tacı yapmadan önce iş çıkışı bi mağazaya gittim, parti organizasyon vb ile uğraşan bi yer, sadece bebiş bandanası ve lohusa tacına 70 tl dedi manyak karı:KK57: ben de içimden çok sinirlendim kadına çok pahalı dedim o da ama bunlar el emeği dedi, ben de eve geldim taa düğünden hatıra kalan gelinlik çiçeklerim vardı bi de bebek şekerinden kalan bikaç tül, eski bir tacımı soydum, kendim yaptım, hem de manevi anlamda çok güzel oldu, zaten annemin beni doğururken giydiği pembiş lizözü de giycem, başımda gelinlik çiçeklerim aboooo çok duygulandım :cry:
harika olmuş canım ellerine sağlık bebişin kucağında güzel günlerde kullan inşallah :) el emeğine saygımız sonsuz da 70 tl 2 parça şeye vermek hiç akıl karı değil iyice sömürüyorlar insanı ayıp..

Bende yanıma ne alacağım konusunda çöl kararsızım sepet besıkler park yatak başka seçenek yok hepside birbirine benzıyor :KK43: bakayım senın dedgne

anne yanı alacaksın bi dene ufaklardan ucuz olanından
sonra da country oda alacaksın (büyüyen beşikli)
sonra bi tane de hamak aldın mı tamamdır

kocama da nasıl öderim diye düşünsün dursun :D

harika olmuş canım ellerine sağlık bebişin kucağında güzel günlerde kullan inşallah :) el emeğine saygımız sonsuz da 70 tl 2 parça şeye vermek hiç akıl karı değil iyice sömürüyorlar insanı ayıp..
Teşekkür ederim canım amin inşallah evet ya sorma valla, çok bi maliyeti ve zorluğu yok ki, el emeğine ben de değer veririm ama gerçekten bazı şeyler artık iyice abartıldı:(

Kvsi ve kbsi yardim ediyorlar maddi manevi sanirim rahatligi ondan ama olumlu dunya Allah omur versin de yani bunun kac yil sonrasi var gerci onun kizlarindan buyukleri kucuklerine yardim ediyor binevi bir birlerine annelik yapiyorlar ama yine de zor bu devirde:confused:
Buyuk cocuga da yazik cocuklugunu yasayamadan abla hatta anne oluyor benim kp de sagolsun yardim ediyor ustelik kari-koca calisiyoruz ama cocuklarin masraflari yine de cok dusunduruyor bizi :KK17:

Kızlar çok şükür kasık ağrım geçti artık biraz daha iyiyim kafa dağıtmak için bugün lohusa tacı yaptım :) çok şükür bu da aradan çıktı, bugün tacı yapmadan önce iş çıkışı bi mağazaya gittim, parti organizasyon vb ile uğraşan bi yer, sadece bebiş bandanası ve lohusa tacına 70 tl dedi manyak karı:KK57: ben de içimden çok sinirlendim kadına çok pahalı dedim o da ama bunlar el emeği dedi, ben de eve geldim taa düğünden hatıra kalan gelinlik çiçeklerim vardı bi de bebek şekerinden kalan bikaç tül, eski bir tacımı soydum, kendim yaptım, hem de manevi anlamda çok güzel oldu, zaten annemin beni doğururken giydiği pembiş lizözü de giycem, başımda gelinlik çiçeklerim aboooo çok duygulandım :cry:

Cok zayifmissin canim biraz fazla kilo alman normal gerci ben son zaman tartilamadim bi turlu ama 2hafta onceden 7kilo almistim :anneadayı:
Evet zayifim ama ilk gebeligimden hizli gidiyo bunda daha kac ay var :) Bide senin ikizdi galiba belki ondan daha hizlidir.Alayim gerci sorun yok ama sasirdim iste:KK48:

Buyuk cocuga da yazik cocuklugunu yasayamadan abla hatta anne oluyor benim kp de sagolsun yardim ediyor ustelik kari-koca calisiyoruz ama cocuklarin masraflari yine de cok dusunduruyor bizi :KK17:
Aynen buyuk kizi gordum de o cocuk bu mu inanamadim sanki yuzunde belli ediyorHoppaevet ya masraf demeyin paranin nereye gittiyini anlayamiyosun artik :KK35:

hanımlar malum hava soğudu hamile montu alan var mı varsa nerden aldınız

Back
X