• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

kızlar hala evdeki gündemimiz bebek arabası :KK43: 1000 tl olan bi araba beğendik travel sistem (markasını hatırlayamadım) çok güzeldi ama daha uygun bişey almaktan yanayım ben bu ara fazla masraf yaptığımızı düşünerek. kanz panzer beğendim ama tabi 1000 tl olanla kıyaslanamaz bile 600 tl fiyatı. kumaşı iskeleti herşeyi farklı.. hiç gördünüz mü kanz panzer? google'a yazarsanız hemen çıkıyor kırmızı renk. ve sizce bir bebek arabasına en az ve en fazla ne kadar bütçe ayrılmalı??? :)

BBen de bebek arabası konusunda çok araştırma yaptım en son fiyatı makul ve travel sistem olduğu için kanz panzere karar vermiştim. Eniştemin bebek eşyaları üzerine dükkanı var yıllardır ona sordum bu modeli ama tavsiye etmedi. sunny baby hummer modelini tavsiye etti 800liramıymış onu alıcam sanırım. Panzere göre puseti de koltuğunun sırt yaslama bölümü de daha kullanışlıymış

merhaba anneler bugün 3 hafta aradan sonra bebişimle buluştuk 790 gram olmuşuz :KK46: plesanta previa vardı bende yavaş yavaş yukarı çekiliyor çok şükür. Şuan normal doğuma engel bi durum yok biraz daha büyüsün bakalım dedi. Ayrıca detaylıda suyum sınırda çıkmıştı. 3 haftadır armut, havuç yiyorum ve bol miktarda su içiyorum çok şükür o da iyi seviyeye gelmiş çok mutluyum :KK49:

Kızlar bin şükür şeker yükleme sonucum güzel çıktı :) 50 gr şeker yüklemesi sonucu şekerim 100 çıktı :) darısı bütün yaptıracakların başına.

canım inşallah sonuçların iyi çıkar, ben yarın 100 grlık yükleme yaptıracağım, endişe ediyorum :KK43:

Canım Endişe etme hiç iyi düşün iyi olsun. Ben 50 gr a da çok korkarak gitmiştim ama bin şükür korktuğum gibi olmadı herkesin bünyesi farklı sonuçta.

elektrikli göğüs pompası illaki almak gerekir mi? e-bebekte indirimde. 202 tl nasıl sizce? Alsam mı o_O
lLSI-90065_1.webp

malesef bana olmuyor sanki kücük kardeşiminde ben giyiyormuşum izlenimi var :110:
Bi beden buyuk aldigim bi mantom vardi ve neden almisim onu ogle buyuk ve nasil giymisim anlamiyorum bi de deri siyah simdi arasam bulamazdim oglesin aynen annem bi beden buyuk al gelicek seneye de giyersin misali :KK70: ama bazilari tabii ki olmuyor bana da onu kapanmiyor:oops:

Annişler merhabaa sanırım alışverişlere başladı çoğunluk :KK76: Ya benim kafam çok karışık neler alacağım konusunda yanı kaç aylık,kaç tane zıbın,kaç tane tulum ,kaç tane şapka eldiven vs off iyice karıştı neler alcam işte yanı kısaca :KK15:

3ay sonra izlersin canim bebek neredeyse uzun uzun uyuyor ilk basta 1.5yasindan sonra kizimin uykulari azaldi ama cocuktan cocuga degisir biz 1.5yasindan sonra izleyememeye basladik :KK12:
Canım öyle bir anlatıyorlar ki şu an benim gözümde bebek olduktan sonra sanki sürekli iştimada olacak gibiyiz.gözüm korkmuyo değil

Annişler merhabaa sanırım alışverişlere başladı çoğunluk :KK76: Ya benim kafam çok karışık neler alacağım konusunda yanı kaç aylık,kaç tane zıbın,kaç tane tulum ,kaç tane şapka eldiven vs off iyice karıştı neler alcam işte yanı kısaca :KK15:
bende düşünürken annem ve kardeşim maşallah halletti. 10 tane tulumu oldu bebişin. nasıl giyecek bilmiyorum. hediyede çok gelebilir. birde 5-6 aylık bahara yaza geliyor. dahada almam artık. heves işte. bazıları 0-3 ay bazıları 6 ay için. 1-2 tanede iç zıbın alırım yeter. yetmezse alırım. elimde patlayabilir bu gidişle :)

imdb leri epeyce yüksek canım biz beğendik umarım sizde beğenirsiniz. sadece taken 2 de sanki türkiye biraz kötü anlatılmış. ama öyle semt varmış istanbul da. izlersen nedemek istediğimi anlarsın. şimdi anlatmayım.
İzleyince yazarm canım evet baktm baya yüksek puanları

Canım senden gördüm bende başladım model kolay ve şık diye:KK48: ay ördükçe nasıl stres atıyorum mutlu oluyorum anlatamam.bebeğim için ilk el emeğim :KK68:
nasıl örülüyorr kızlar bende çok sevdim. video varsa link koyabilir misiniz ? ben değilde annem yapmak isityor başlamış bitane birde buna baksın

Valla canm ben icmiyorm gece 4 ten sabah10 a kadar kalp spazmi gecirdim hicbisey sagligimdan ve bebegmden onemli degl o ilaci icmedigimde cok iyiym onu kullaninca oluo.
Ama Bebek için içmen gerek diyorlar vicdanım sızlıyor benimki santaferdi farklı ilaç ama yan etkileri genel olarak aynı demek ki annelik ne zor

ben bebek ihtiyaç listesi yapmıştım :) daha almaya başlamadım 7. ayımı bekliyorum ama olsun kenarda bekliyor
sende ordan bakarsın

* Hastane çıkışı (3 adet)
* Pijama (4 adet)
* Yün Zıbın (5 adet)
* Pamuklu zıbın (4 adet)
* Tulumlar (100% pamuklu) (2 adet)
* Alttan çıtçıtlı body (3 adet)
* Önlük (4 adet)
* Hırka, yelek, yün ceket (geniş kollu) (2 adet)
* Ev patiği ve çorap (4 adet)
* Önlük (2 adet) * Atlet (2 adet) * Atkı (1 adet)
* Şapka, bere (kış için sıcak tutan, yaz için güneş önleyen)
* Bebek Montu
* Yeterli sayıda çorap
*4-6 ay*
* Pijama (4 adet)
* Yün Zıbın (4 adet)
* Pamuklu zıbın (2 adet)
* Tulumlar (100% pamuklu) (3 adet)
* Body (4 adet)
* Önlük (4 adet)
* Hırka, yelek, yün ceket (geniş kollu) (2 adet)
* Patik ve çorap (4 adet)
* Atlet (4 adet)
* Atkı (1 adet)
* Şapka, bere (kış için sıcak tutan, yaz için güneş önleyen)
* Mendil
* Bebek Montu * Yeterli sayıda çorap

*6 ay ve sonrası*
* Günlük ev içi giyim
* Dışarı çıkış giyimi
* İç giysiler
* Gece yatak giyimi
* İlk adım ayakkabısı
* Yürüyüş ayakkabısı

nasıl örülüyorr kızlar bende çok sevdim. video varsa link koyabilir misiniz ? ben değilde annem yapmak isityor başlamış bitane birde buna baksın
Annene göstersen şıp diye çözer canım video yok bnde örgüden anlamam pek lise zamanı merak salmıştm o zaman trabzan ve sık iğneyi öğrenmiştm arkadaş bi instagram sayfası atmştı şeker_gibi_örgüler diye orda anlatıyor bi bak istersn

malesef bana olmuyor sanki kücük kardeşiminde ben giyiyormuşum izlenimi var :110:
Canım ben ablamin montunu aldım. Düğmeleri pek kapanmiyor ama.. Sal alırım diye dusunuyorum içersine veya montun ustune atarim .. Ben para veremem hamile montuna uzun sure kullanamicam zaten

ağlayacağım yaa, etlik zübeyde hastahanesi hakkında yazılanları okudum cok kötü oldum ya
tamam avrupanın en iyiyeni doğan ünitesine sahip ama insalcıl almayışları beni çok korkuttu
muhakkak özel hastahaneyi zorlamam lazım :(

Kizlar 47 ile basladigim hamileligime 54 ile devam ediyorum :110:7 kg almisim sok oldum bugun :KK57:
Canım zayıflar cok kilo alıyor. Kilolularda fazla almıyormuş. benim tanıdıgımda 50 kilo ile kalıp 28 kilo alarak girdi ben ise 2 kilo aldım henüz. Korkma ama sende bi 25 alabilirsin böyle gidersen ama emin ol hepsini de veriyosun geri hiç korkma bebegin saglıcakla doğsunda kilo önemli değil. Emzirmen bile yetecek vermen için..

Back
X