• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Ben
Nerden alcan cnm ben de alcam da tam adı modeli ne braun kulaktan ateşölçer dimi ama model nosu felan nasıl arastrcaz
braun almayacagim canim.gereksiz pahali yaaa. Hepsiburada.com da cok.daha uygun fiyata ayni işi goren cok marka var.onlardan birini alacağım ama markaya karar veremedim. brion diye marka var belki onu alirim

Kızlar merhaba, 25+2 deyim ve benim son iki haftadır göbeğim tatlı tatlı kaşınıyor duştan sonra bebek yağı sürmeme rağmen kaşıntılarım devam ediyor, sizde de aynı durum var mı nasıl başa çıkıyorsunuz, ne yapmamı tavsiye edersiniz?

hali bilmiyorum ama çıkrıkçılar yokuşuna gitmiştim... bi bakarım.. bir de ankara da toptan bebek ürünleri satan yerler bize toptan satış yapmaz mı? ben herşeyi zaten 2 bebege göre alcağım için ara renklerden toptan alsam diyorum... öyle toptancı var mıdır bildiğiniz?

vardır ama malesef bende bilmiyorum, genelde ulusta arka sokaklarda oluyor böyle şeyler
eğer görür yada duyarsam muhakkak yazarım sana, ankara merkez uzak bana o yüzden detaylı bilgim yok

arkadaslar bu tatılde 4-5 saatlık yol gıdeyım dıyorum... sızce sakıncası olur mu... polatlıdan bursaya duz bır yol eskısehırde mola verıyor orda bıraz dolasır bacaklarımı rahatlatırım dıyorum.... baska yola cıkcak var mı? yada dusuncenız nedır?

kasım ayının son haftası yanı 29 haftalıkken 8 saatlik yola gitmem lazım bi seminer için, gecen hafta doktoruma sordum 31ci haftaya kadar rahat gidersin her 2 saate bir mole verip ayakların için biraz yürürsen, sonrası için daha dikkatli olmalısın demişti bende iptal ettim semineri

Bebeğim bugün hiç tekmelemedi beni :cry::cry: bide çalıştığım yerde arkadaş 1 ay önce felan rüyasında bizi görmüş iyi görmemiş eşime sadaka vermesini söylemiş bende dedim bana bişey demedi eşim ne gördün hayırdır diye soruyorum anlatılmaz diyor felan biraz ısrar ettim merak ettim çünkü ya iyi görmedim işte hastalıkla ilgili diyor anlatmıyor biraz daha ısrar ettim sonra da ailecek hepiniz bebekte dahil diyor başınız da sıkıntı vardı hastalık felan diyor moralim bozuldu :( :cry::cry: birde prensesim bugün tepik atmayınca ödüm kopuyorr :KK42::KK42::KK42:

Nasılsınız kızlar ben ikinci doz tetanoz aşısınıda yaptırdım geldim umarım bu sefer geçen olduğu gibi ertesi sabah ağrılı ve tutulmuş bi kolla uyanmam :confused:

Bebeğim bugün hiç tekmelemedi beni :cry::cry: bide çalıştığım yerde arkadaş 1 ay önce felan rüyasında bizi görmüş iyi görmemiş eşime sadaka vermesini söylemiş bende dedim bana bişey demedi eşim ne gördün hayırdır diye soruyorum anlatılmaz diyor felan biraz ısrar ettim merak ettim çünkü ya iyi görmedim işte hastalıkla ilgili diyor anlatmıyor biraz daha ısrar ettim sonra da ailecek hepiniz bebekte dahil diyor başınız da sıkıntı vardı hastalık felan diyor moralim bozuldu :KK43: :cry::cry: birde prensesim bugün tepik atmayınca ödüm kopuyorr :KK42::KK42::KK42:

bende aynı şeyi bugün yaşıyorum, genelde gece top gibi karnımda sertlelşir uyutmaz
az da olsa tepik atardı ama bugün maşAllah sessiz sedasız takılıyor eşime sabah söyledim evham yapıyorsun
birak içerde biraz rahat takılsın dedi gitti kendime steteskop alcam bu gidişle :)

Bebeğim bugün hiç tekmelemedi beni :cry::cry: bide çalıştığım yerde arkadaş 1 ay önce felan rüyasında bizi görmüş iyi görmemiş eşime sadaka vermesini söylemiş bende dedim bana bişey demedi eşim ne gördün hayırdır diye soruyorum anlatılmaz diyor felan biraz ısrar ettim merak ettim çünkü ya iyi görmedim işte hastalıkla ilgili diyor anlatmıyor biraz daha ısrar ettim sonra da ailecek hepiniz bebekte dahil diyor başınız da sıkıntı vardı hastalık felan diyor moralim bozuldu :KK43: :cry::cry: birde prensesim bugün tepik atmayınca ödüm kopuyorr :KK42::KK42::KK42:
Hayır olsun inşallah canım hem rüyalar tersine çıkar içini ferah tut benim kızda geçen gün hiç hareket etmedi akşam yemekten sonra bi iki vurdu okadar olmadı bi çikolata yedikten sonra uzanıp bekle hareket etmesini ben öyle yapıyorum uyuyodur kuzun annesi üzülme

kızlar 25.haftaya girdim ama doktorum 3 boyutlu ultrason için cihazının olmadığnı söyledi sinir oldum . devletten de renkli ultrason için gün verebilirim dedi doktor. 3 boyutlu için geç kalmışım galiba of ya renkli ultrason bebeğin yüzünü falan gösterir mi ki boşuna girmeyeyim

Kızlar merhaba, 25+2 deyim ve benim son iki haftadır göbeğim tatlı tatlı kaşınıyor duştan sonra bebek yağı sürmeme rağmen kaşıntılarım devam ediyor, sizde de aynı durum var mı nasıl başa çıkıyorsunuz, ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Dus jelinide ozenli secmeni tavsiye ederim, nemlendirici ozelligi olursa daha az kasilir bence. Onun disinda normal kremler ne kadar ise yarar bilmiyorum ama ben badem yagi kullaniyorum, sabah ve aksam olmak uzere ve her dustan sonra.. simdiye kadar pek bir SIKINTI olmadi.. bazi kremlerde kasinti yapabiliyor bu arada onada dikkat etmek lazim ;)

Kizlar BİLGİSİ OLANDAN AACİL cevap rica ediyorum. Bugun sabah ayrintiliya girdim. Bebegim donmedi dr öllcüm yapamadi. Bisiler ye ic biraz yuru bi saat sonra bakalim drdi. İkinci kez hirdim. Pozisyon hala ayni. Ana utanik tekme atiyo. Kafasini saga hommus. Kafasini goruuorum ama icini goremiyorum. Ogleden sonra ikide tekrar bakalim. Eger hala auniysa alttan bakicam dedi. Ben de bisi olur diye korkuyorum. Ne yapmaliyim. 22+6 dayim bugun. bu dr yuksek riskli gebelik uzmani. Docent. Kendine sordum. Zarari olsa yapmsyiz dedi. Ama endisrliyim. Dua edon bebegim dönsun gerejk kalmasin
bendede alttan bakıldı perinatolog prof. baktı. bişicik olmadı. yani hem üstten hem alttan bakıldı. organlara üstten baktı ama kafası aşağıda olduğu için beyin gelişimi kafa ölçümü hep alttan yapıldı. hiç bişi olmaz canım üzülme. neyse gereken o yapılıyor. korkma sakın

Nasılsınız kızlar ben ikinci doz tetanoz aşısınıda yaptırdım geldim umarım bu sefer geçen olduğu gibi ertesi sabah ağrılı ve tutulmuş bi kolla uyanmam :confused:
Ben de geçen hafta yaptırdım canım ama 2.de çok çok az oldu ağrım. 1.yle kıyaslarsam hiç ağırmadı nerdeyse:) senin de öyle olur inşallah :)

nerdeymıs kı cnm o dedıgın yer ben ızmır caddesındekı yerı bılıyorum...
ayyy nallıhan yazmuışım ya :KK48: aklım nallıhana gitmiş. suluhan olacak herkes için düzeltiyorum aramayın boşuna taaaa nallıhana gidersiniz yoksa :KK48:

ulusta canım suluhan varmış. ben pek bilmiyorumda benim kardeşim pek sever böyle incik boncuk süs. öğrencileri için çok şey yaptı. ulusun yukarısıymış sanırım.

Rüyayla amel edilmez canım benim hayra yor ama kafana takma sakın. Tatlı bişeyler ye bak Nasıl gösterecek kendini kızın. Dinleniyordur minik kuş :)

@sdss new smiles new smiles

Adi nallihan değil suluhan
ulus halinin çıkışında hafif sağda taş bir kapi var ordan giriyorsun. Hobi eşyaları satılıyor. orda yoksa Çıkrıkcilar tokusunda 2 3 dukkan ilerde yine hobi dukkani var birde en tepede hobi dukkani var oraya bakabilirsin.
ayyy aklım ilçeye gitmiş canım :KK48: bende şimdi farkettim nallıhan yzdığımı arkadaşın mesajı üzerine. kardeşimle gitçez bizde evet ben bilmiyorumda kardeşim iyi biliyor.

SULUHAN

arkadaslar bu tatılde 4-5 saatlık yol gıdeyım dıyorum... sızce sakıncası olur mu... polatlıdan bursaya duz bır yol eskısehırde mola verıyor orda bıraz dolasır bacaklarımı rahatlatırım dıyorum.... baska yola cıkcak var mı? yada dusuncenız nedır?
BENDE seçime gitçem. dr.uma sormak için önden aldım randevuyu. yarın sorucam bakalım ne diyecek. benimki 4 buçuk saat. yarım saat mola verecek.

bende aynı şeyi bugün yaşıyorum, genelde gece top gibi karnımda sertlelşir uyutmaz
az da olsa tepik atardı ama bugün maşAllah sessiz sedasız takılıyor eşime sabah söyledim evham yapıyorsun
birak içerde biraz rahat takılsın dedi gitti kendime steteskop alcam bu gidişle :)
Bende evham yapıyorum sanırım ama napim yapıyorum işteee :( korkuyorum belki de normali böyledir hergün kıpır kıpır olmuyordur arada sakindir off ne biliyim bende alıcam artık :))

1 haftadır bende kaşınıyorum :) çözüm bulamadım. çatlak nedir bilmezdim. çatlak çatlak derdiler ben netten bakıp gördüm. annemde vardı gerçi kastettikleri oymuş meğer :) galiba bende çatlıcam :)

Back
X