• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

tahlilsiz fiyatı aslı bu şekilde :KK70:

Doğum paketi 4000 TL
Tahlil paketi + 10 muayene 1950 TL
Toplam prim 5950 TL dir.
çukurambar koruyu diyorsun sen canım bence. diğeri max. 2000 tl. arkadaş 5 ay oldu daha koruda 1500 tl ödedi. benimde % 20 indirimim var. max ödeyeceğim artmış bile olsa 2000 tl. çukurambar daha pahalı ama ben hiç gitmedim ona. birinin muayene ücreti 95 tl diğeri 150 gibi tam bilmiyorum. epeyce fark var. bana sincandaki yakın. eryaman evlerindeyim ben

BENDE seçime gitçem. dr.uma sormak için önden aldım randevuyu. yarın sorucam bakalım ne diyecek. benimki 4 buçuk saat. yarım saat mola verecek.
canim doktora sorduktan sonra burdan yazar misin... yolculuk icin ne diyecek...

çukurambar koruyu diyorsun sen canım bence. diğeri max. 2000 tl. arkadaş 5 ay oldu daha koruda 1500 tl ödedi. benimde % 20 indirimim var. max ödeyeceğim artmış bile olsa 2000 tl. çukurambar daha pahalı ama ben hiç gitmedim ona. birinin muayene ücreti 95 tl diğeri 150 gibi tam bilmiyorum. epeyce fark var. bana sincandaki yakın. eryaman evlerindeyim ben

hımmm anladım, ben bala ilçesinden geleceğim bana hangisi yakınsa ondan fiyat verin dedim
bunu yolladılar, pissslikler :D neredeyse % 100 fark var

Ya kızlar ben çok yoruluyorum okul da.
32.haftaya kadar nasıl dayanıcam:KK43:
Allahtan 29ekim ve secim sonrası 2kasım tatil ama pazartesi salı bile yetti bana.
Tükenmiş gibi hissediyorum kendimi:KK42:
Sizler de enerji durumu nasıl?

Canim hic ciddiye bile alma, ben anlamiyorum insanlar neden bu kadar kotu olabiliyor, bir insan boyle bir ruya gorse dahi gidip soylermi yahu?! Arkadasligini bastan gozden gecirmeni tavsiye ederim, iyi niyet goremedim ben cunku. Insanlari bosu bosuna germek ve uzmekten baska bir ise yaramaz bu tarz seyler..
Haklısın çok haklısın zaten çokta samimi sıkı fıkı olduğum biri değil kötü niyetli olmasa bile bence düşüncesizlik! en iyisi kulak asmamak :*

hımmm anladım, ben bala ilçesinden geleceğim bana hangisi yakınsa ondan fiyat verin dedim
bunu yolladılar, pissslikler :KK70: neredeyse % 100 fark var
hahh hahh korunun başında aydan biri var. çok paracı eski dr.um ordan ve bir asistanından biliyorum :) bizide hep çukurmabra yönlendirdi ama evime uzak hemde pahalı . ani bişi olsa eşim yokken zor. eşim il ve yurt dşlarına gidiyor çünkü. hemde oturduğum yere % 20 indirim yapıyor sincan. oda bir ilginç tabi işimişze geliyor :) ama hastane iyi canım tavsiye ederim. bala ya hiç gitmedim ama çukurambara gelen oarayad gelir. 35- 40 dk.

Kızlar ferritin değerim düşük çıkmış benim ne demek oluyor acaba

Çooooooook teşekkür ederim canım Allah razı olsun fiyat aralığı nasıl,bilgim olsun da pahalıya almayayım n11den alayım inş
ben webannemarket.com dan indirimde 159 TL ye aldım canım IRT 6520 yi. 4.25 TL de kargo ücreti ödedim ama yanında birkaç indirimli ürün daha aldığım için bayağı avantajlı olmuştum. Mağazalarda 200-210 TL civarındaydı genelde.

Kızlar bugün renkliye girecektim giremedim :( sabah dr kontrolüm vardı kızım her zamanki gibi ters ve bu kez aşağıda oturuyor :( ultrasonda sırtını gördük sadece :( aşağıda olması yüzündenmiş iki üç gündür ağrılarım ayakta kesinlikle kalmayacaksın oturur durumda uzun süre durmayacaksın falan filan öfff

Kızlar bugün renkliye girecektim giremedim :KK43: sabah dr kontrolüm vardı kızım her zamanki gibi ters ve bu kez aşağıda oturuyor :KK43: ultrasonda sırtını gördük sadece :KK43: aşağıda olması yüzündenmiş iki üç gündür ağrılarım ayakta kesinlikle kalmayacaksın oturur durumda uzun süre durmayacaksın falan filan öfff
Ayakta durmayacaksin, oturmayacaksin eee ne yapacakmissin?

Bebeğim bugün hiç tekmelemedi beni :cry::cry: bide çalıştığım yerde arkadaş 1 ay önce felan rüyasında bizi görmüş iyi görmemiş eşime sadaka vermesini söylemiş bende dedim bana bişey demedi eşim ne gördün hayırdır diye soruyorum anlatılmaz diyor felan biraz ısrar ettim merak ettim çünkü ya iyi görmedim işte hastalıkla ilgili diyor anlatmıyor biraz daha ısrar ettim sonra da ailecek hepiniz bebekte dahil diyor başınız da sıkıntı vardı hastalık felan diyor moralim bozuldu :KK43: :cry::cry: birde prensesim bugün tepik atmayınca ödüm kopuyorr :KK42::KK42::KK42:
Canim ayni sikinti bndede var ruyamda deprem oldu yikim olmadi sadece sarsinti uya tabirine bakayim dedim depremle ilgili bi yerde bebek bekleyen bebegini kaybeder yaziyodu simdi hep aklima geliyo Allah korusun ikimizde takilmyam boyle seylere soncta ruya hayrlara vesile olsun insalkah

demir eksikliğiymiş okudugum kadarıyla 8 cıkmıs değerim sizlerin oranları neydı acaba neden bu kadar düşük çıktı arada demır hapıda kullanıyordum :(

Oturur durumda uzun süre kalma kalkıp yürü tekrar otur ve ayağımın altına yastık uzatıp yat dedi :(

demir eksikliğiymiş okudugum kadarıyla 8 cıkmıs değerim sizlerin oranları neydı acaba neden bu kadar düşük çıktı arada demır hapıda kullanıyordum :KK43:

Canim ben demir hapimi kullanmiyorum ama 25.9 cikmis baktim simdi. Cok mu cay sut tuketiyorsun acaba?

Demir icerigi olan besin yiyince 2 saat tuketmemen gerekiyor. Demir hapini belki gunde 2 ye cikartir doktorun ama bilemedim :( bebegine bisey olmaz cunku seni tuketmeye devam eder o.

Üzülme canım bir şey olmaz insallah. Benim bugün sabah toklugum uçtu. Öğlen olcemedjm.sırf stres. İnşallah çıkmaz şekerin. Haber et mutlaka.

Canım merhaba nasılsın.. Ben bugün 100 gr şeker yüklemesi yaptırdım..zor dayandım
:( sonuç şeker yuksek çıktı ve diyete başlayacağim.

Back
X