• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Canım merhaba nasılsın.. Ben bugün 100 gr şeker yüklemesi yaptırdım..zor dayandım
:KK43: sonuç şeker yuksek çıktı ve diyete başlayacağim.

Geçmiş olsun Canım hiç kafana takma diyetle halledilebilir bi durum çok
Örnekleri var yani tanıdıklarımdan.. Sağlıkla doğar inşallah güzel meleğin :)

demir eksikliğiymiş okudugum kadarıyla 8 cıkmıs değerim sizlerin oranları neydı acaba neden bu kadar düşük çıktı arada demır hapıda kullanıyordum :KK43:
11.3 cikti son kontrolde..hap iciyorum artik..yalniz duzenli icseniz daa iyi degilmi.arada kullanmayi doktormu onerdi

Canım merhaba nasılsın.. Ben bugün 100 gr şeker yüklemesi yaptırdım..zor dayandım
:KK43: sonuç şeker yuksek çıktı ve diyete başlayacağim.
Olsun canım hiç üzülme. İlk günler ben çok uzulmustum. Yiyemek zoru ma gitmişti ama alıştım. Değerlerim de gayet iyi suan. Nadir yükseliyor. Daha sağlıklı besleneceksin artık. Süt yumurta et mutlaka vardır diyetinde. Aç kalmazsin. Ölçüm cihazı verdi mi? Bir de kaç çıktı değerlerin ?

Bugün şeker yüklemesine gittim 126 çıktı iyi dediler diyetsiz günlere devam :) ayrica çok zor içtim hijyenikti petlerde hazırdi kapağı biz açtık ama en son ben kaldım icemedim uzun sürdü içmem. Cok şükür kesin çıkar dedigim şeker çıkmadı.
Bebegim 668 gram olmus doktor jeli sıktı pat bi tekme attı tekmeleri cok güçlü dışardan çok net çok şükür kalbindeki parlaklık gecmemis ama doktor geçer dedi inşallah geçer. vücut bütünlugu zeka bütünlugu olan bir bebegim olur inşallah sizlerinde tabi inşallah.(:

Slm aleyküm arkadaslar ben bugun ayrıntılı ultrason a girdim.bebeğinin herseyi normal ins kalbini net göremedi 2 hafra sonra kontrol e çağırdı..bn de kilo çok göbek ten net göremedi. Suyun fazla dedi şekerini olctur de gel dedi suyun fazla olması nin zararı ne iki merak ettim hamur işi tuzlu yeme dedi. Suyu fazla olan var mı bn gibi sonradan normal e dönen. Hafta ile uyumlu 473 grm 25 cm dedi . Rabbim e şükür sağlıklı ... Rabbim hepimizin evlatlarin sağlıkla kucagimiza almayi nasip eylesin. Bu arada bn Yenibosna nisa ya gittim doğum ucretide sordum 1475 tl mis....yuhh yani bu sezeryan aynı zamanda. 1300 a olur diyo /¥&

Geçmiş olsun Canım hiç kafana takma diyetle halledilebilir bi durum çok
Örnekleri var yani tanıdıklarımdan.. Sağlıkla doğar inşallah güzel meleğin :)

Sagol canimm çok tesekkur ederim. Bogazimi insallah tutacağım. Ay i sallah.. Bebeğim sağlıkla gelsin yeter

Sagol canimm çok tesekkur ederim. Bogazimi insallah tutacağım. Ay i sallah.. Bebeğim sağlıkla gelsin yeter

İnşallah canım. Şu tedirgin halleri iyi bilirim aman birşey olcak mı ne olacak diye. Benimde biliyorsun Bülent hoca tansiyon sorunu için belki erken doğum diyor bende her gün düşünüyorum acaba ne olcak diye ama şimdi daha rahatım kafama taktıkça daha çok psikolojim bozuldu artık takmıcam Rabbim ne isterse öyle olur o yüzden aman sende hiç tatlı canını üzme sağlıklı olacaklar inşallah teyzesi :)

Olsun canım hiç üzülme. İlk günler ben çok uzulmustum. Yiyemek zoru ma gitmişti ama alıştım. Değerlerim de gayet iyi suan. Nadir yükseliyor. Daha sağlıklı besleneceksin artık. Süt yumurta et mutlaka vardır diyetinde. Aç kalmazsin. Ölçüm cihazı verdi mi? Bir de kaç çıktı değerlerin ?

Canım sonuclarim işyerinde kaldı. Dr a uğramam lazım diyet listesi için. Bende birşeyler yemek istiyorum ve son zamanlar doymuyorum da. Yok canjm.cihaz vermedi. Mesela hatırladığım ust sınır 170/iken 173 çıktı, sonrasında 187 çıktı, diğerlerini hatirlâmiyirum. Açlık 80/ cikti

İnşallah canım. Şu tedirgin halleri iyi bilirim aman birşey olcak mı ne olacak diye. Benimde biliyorsun Bülent hoca tansiyon sorunu için belki erken doğum diyor bende her gün düşünüyorum acaba ne olcak diye ama şimdi daha rahatım kafama taktıkça daha çok psikolojim bozuldu artık takmıcam Rabbim ne isterse öyle olur o yüzden aman sende hiç tatlı canını üzme sağlıklı olacaklar inşallah teyzesi :)

;))) sende takma canım kafana. Bugun bir ara 9/5 oldu tansiyonum. Gözüm.karardı, midem bulandı.. Dayan dedim kendi kendime sakin istifra etme.. Allah yardım etti valla. Erken doğum evet ama hani kaçıncı haftada olur acaba. 36-38 haftalar mi yoksa daha erken mi

Hi
Canım sonuclarim işyerinde kaldı. Dr a uğramam lazım diyet listesi için. Bende birşeyler yemek istiyorum ve son zamanlar doymuyorum da. Yok canjm.cihaz vermedi. Mesela hatırladığım ust sınır 170/iken 173 çıktı, sonrasında 187 çıktı, diğerlerini hatirlâmiyirum. Açlık 80/ cikti
Hımm çok da yüksek değil gibi canım. Benimkilere benzer sonuvlarin.Evet mide kazinmalari fena. Ama diyet listen le çok aç kalmicaksin bol bol ara öğün koyuyorlar. Domates salatalık yesillik sınırsız mesela:KK17:

:KK66:)) sende takma canım kafana. Bugun bir ara 9/5 oldu tansiyonum. Gözüm.karardı, midem bulandı.. Dayan dedim kendi kendime sakin istifra etme.. Allah yardım etti valla. Erken doğum evet ama hani kaçıncı haftada olur acaba. 36-38 haftalar mi yoksa daha erken mi

Şuanlık tansiyonuma iyi diyor Bülent bey 11-6 12-7 arası gidip geliyor. Tansiyonum yükselirse preeklampsi oluyomuş ne demekse bilmiyorum ama o zaman erkenden alırız dedi şuan 25 haftalığız haftaya kontrolüm var erken doğumdan kastınız kaçıncı hafta diye sorucam ama muhtemelen 30 ların üstü gibi bekler yani :(

Slm aleyküm arkadaslar ben bugun ayrıntılı ultrason a girdim.bebeğinin herseyi normal ins kalbini net göremedi 2 hafra sonra kontrol e çağırdı..bn de kilo çok göbek ten net göremedi. Suyun fazla dedi şekerini olctur de gel dedi suyun fazla olması nin zararı ne iki merak ettim hamur işi tuzlu yeme dedi. Suyu fazla olan var mı bn gibi sonradan normal e dönen. Hafta ile uyumlu 473 grm 25 cm dedi . Rabbim e şükür sağlıklı ... Rabbim hepimizin evlatlarin sağlıkla kucagimiza almayi nasip eylesin. Bu arada bn Yenibosna nisa ya gittim doğum ucretide sordum 1475 tl mis....yuhh yani bu sezeryan aynı zamanda. 1300 a olur diyo /¥&

Canim suyun fazla olmasindan seker olabilecegi suphesine kapiliyorlar. Ihmal etme sekerini olctur diger randevuna kadar ;)

Ins biseycik cikmaz masallah kuzuna da :)

Ben
Benim de suyum fazlaydı Ayrintilida canım. Şeker çıktı diyetteyim. Şu fazlalığı erken doğum filan diyorlar ama Ablamin da hep fazlaydı bir şey olmadı çok sukur. Tabi onlemimizi almamız lazım.

Arkadaslar bu 2. Gebeliğin ilk de böyle birşey çıkmamişti bi an panik oldum açlık srkerim çok düşük çıkmıştı hatta dr aç kalma demişti birde bn B12 iğnesi oldum bu hafra 4 tane ondan da olabilir mi ki. Şeker yüklemesi hangi haftalarda yapılıyor du.

ben webannemarket.com dan indirimde 159 TL ye aldım canım IRT 6520 yi. 4.25 TL de kargo ücreti ödedim ama yanında birkaç indirimli ürün daha aldığım için bayağı avantajlı olmuştum. Mağazalarda 200-210 TL civarındaydı genelde.
Hımm gerçekten çok uyguna almışsın, güle güle kullan canım

Ben

Benim de suyum fazlaydı Ayrintilida canım. Şeker çıktı diyetteyim. Şu fazlalığı erken doğum filan diyorlar ama Ablamin da hep fazlaydı bir şey olmadı çok sukur. Tabi onlemimizi almamız lazım.
Diyet olarak ne yapıyorsun birde bnde kilo var bununla mi alakali ki bu

Ayyy hava buz gibi dışarıya koyduğum su buz turmus, gel gör ki lojmana daha kömür gelmedi, az önce 1 torba ödünç aldılar yakar yakmaz yapıştım kalorifere.. bu nasıl bir soğuktur

Eklentiler

• IMG_20151027_184221.webp
    IMG_20151027_184221.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 105
Back
X