• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Bugün ayrıntılı ultrason um vardi çok şükür herşey yolunda şeker yüklemesi yaptırmak istemedim diye kızdı biraz perinatolog . canan karatay a bayağı icerlenmis o kendi işine baksın falan dedi biz kaç kadını ve bebeğini kurtardık bu testler sayesinde falan dedi açlık tokluk hbA1c baktirdik diyince iyi bari dedi kendi doktorumuza anlatınca güldü takilmayin siz böyle şeylere falan dedi

demir eksikliğiymiş okudugum kadarıyla 8 cıkmıs değerim sizlerin oranları neydı acaba neden bu kadar düşük çıktı arada demır hapıda kullanıyordum :KK43:
biraz düşüjk çıkmış canım. bende eskiden vardı hangi hapı kullanıyorsun. ferritin değerinde folik asit ve b12 de çok önemli. bunların 3 ü dengede olmalı. 3 ünü içeren hap kullanmaan gerek. biri düşükse diğerindede problem olabilir.

beşik ve şifonyer almak için önerebileceğiniz güvenilir mobilya siteleri var mı kızlar?

Kızlar Tulumlar ne kadar pahalı :KK57: polar ve kadife alayım dedim.hastaneden çıkarken giydirmek için...iyi markalar en az 50 tl den başlıyor.Aman Allahım bu ne dedim yani 70 ler 90 lar...Mont falan olsa ok de Tulum çok lazım..siz nereden alıyorsunuz tulumları?

arkadaşlar aranız da ankara koru da doğum yapacak kimdi unuttum
bi fiyat aldım ama ben daha düşük hatırlıyorum sanki

Doğum paketi 4000 TL dedi ben şok :eek:

Ben büyük ihtimalle Koruda doğum yapicam ama kendi muayenehanesi olan bi doktora gidicem o koruyla anlasmali orda da dogum olacak 3200 tl fiyat verdi tabi 2015 fiyati yilbasinda zam gelir kesin

Kızlar a101 den aldığımız kuvetin içine bunu aldık çok güzel oldu sevi bebe ürünü içinde minik minik köpükler var en kullanışlı olan buymuş elyaf olanlardan düşünmüştüm onlar banyo suyunu iciine emip bebeği usutuyormus bu suyu direk aşağı indiriyor almak isteyenler olursa paylasayim dedim

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-27-20-52-30.webp
    Screenshot_2015-10-27-20-52-30.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 84
Yarın şeker yüklemem var ins temiz cikar nasil yapılıyor kizlar yaptiranlar bilgi verebilir mi ? Kac kere kan alinacak falan merak ediyorum

Bugün ayrıntılı ultrason um vardi çok şükür herşey yolunda şeker yüklemesi yaptırmak istemedim diye kızdı biraz perinatolog . canan karatay a bayağı icerlenmis o kendi işine baksın falan dedi biz kaç kadını ve bebeğini kurtardık bu testler sayesinde falan dedi açlık tokluk hbA1c baktirdik diyince iyi bari dedi kendi doktorumuza anlatınca güldü takilmayin siz böyle şeylere falan dedi
sanırım tüm kadın doğumcular tepkili benim dr da aynı şeyleri söyledi aşaağı yukarı ;) ben dün yaptırdım bildiğin gazoz içiyorsun abartıldığı gibi bişey değil valla.

Ben büyük ihtimalle Koruda doğum yapicam ama kendi muayenehanesi olan bi doktora gidicem o koruyla anlasmali orda da dogum olacak 3200 tl fiyat verdi tabi 2015 fiyati yilbasinda zam gelir kesin
ben de koru da yapıcam inşallah doğumu hocam orayla anlaşmalı ama 400 civarı dendi bşze de.

Arkadaşlar doktorum bebeğimin bir böbreğinin biraz genişlediğini söyledi bir ay sonra gelince tekrar bakacaz böbreğe korkulacak birşey yok dedi ama ben taktım gibi bu sorunu :( bir ay nasıl bekleyecem kızım olacak

Kızlar lohusa pijamalarınızı nerelerden aldınız ve aldıysanız ne kadar?
henüz almadım cnm ama bu topikteki morincim arkadaşımız satıyo onun modellerine özel msj atıp bak istersen markası modellife idi galiba bn de onu inceliyorum bu aralar

Kızlar Tulumlar ne kadar pahalı :KK57: polar ve kadife alayım dedim.hastaneden çıkarken giydirmek için...iyi markalar en az 50 tl den başlıyor.Aman Allahım bu ne dedim yani 70 ler 90 lar...Mont falan olsa ok de Tulum çok lazım..siz nereden alıyorsunuz tulumları?

evet cnm cok abartı pahalı,ben de carsıya cıktıgımda ınanamıyorum, hersey ates pahası, ben civilden normal aldım cnm,english homedan da uyku tulumu aldım

Şuanlık tansiyonuma iyi diyor Bülent bey 11-6 12-7 arası gidip geliyor. Tansiyonum yükselirse c oluyomuş ne demekse bilmiyorum ama o zaman erkenden alırız dedi şuan 25 haftalığız haftaya kontrolüm var erken doğumdan kastınız kaçıncı hafta diye sorucam ama muhtemelen 30 ların üstü gibi bekler yani :KK43:

Tansıyon sorunum var demıssınız ama tansıyonunuz normal degılmı? Baska belırtıler var mı v yanı gebelık zehırlenmesı ıcın. Bebegın kılo alması normal mı?

Tansıyon sorunum var demıssınız ama tansıyonunuz normal degılmı? Baska belırtıler var mı v yanı gebelık zehırlenmesı ıcın. Bebegın kılo alması normal mı?

Tansiyon riski var canım şuanlık ama dediğim gibi bu değerlerin üstüne çıkarsa doktorum preeklampsi oluşur dedi bunun da en önemli belirtisi tansiyon ödem ve fazla kilo alımıymış. Bebeğim 22 haftalıkken 510 gr dı 26. Haftada kontrolüm var. Bakalım kilo alımına bakıcak ve başka şeylere ona göre karar vericek sanırım..

Kızlar birşey danışmak istiyorum.. İlk bebegim ve ilk bebegi olanlar özellikle gögüs ucu problemi yaşayabiliyorlarmış emzirmeden dolayı. Ben krem kullanacagım fakat krem dışında gögüs kalkanı ve gogus koruyucu kelebek gördüm internetten. Gögüs Kalkanı süt hem aktıgında kaba akıyormuş hemde kıyafete değmediği için zaten sorunlu gogus ucunu sürtünme de oluşmadan iyileşmesine yardımcı oluyormuş ayrıyetten hava da alıyormuş. Gögüs koruyucu kelebek ise gögüs ucuna takılıyor ve emme esnasında bebek onun üzerinden tutarak emiyor, direkt tene temas etmiyor yani ısırsada vs acıtmıyor. Anne teninden de farksızmış rahatlıkla o cıktıgında bebek normal sizi emmeye devamda edebiliyormuş.. Acaba gögüs ucum sorunla karşılaştıgında krem dışında bu 2sinden hangisini alıp kullanmalıyım yardımcı olur musunuz kafam cok karıştı :KK17:

cüz okuyan anneler;
papyonkilikli papyonkilikli oglak_kadini oglak_kadini @sessizyazar @Katibbee @LeylaEla @serppp @tb_fb @Minno2 @kukrim27 @reyyan-005 @hzrn6 @esra5516 sdss sdss @minekr1 @betul8516
hatimimiz için hatim duası okuyabilirsiniz. ben okuyacağım ama herkesin duaya ortak olmasını istiyorum. birbirimize dualarımız geçsin.birbirimizin adını duamızda analım inş. Allah kabul etsin
Allah kabul etsin ins... yeni bir tane baslatsak mi kasım ayi icinde okuruz... bir hatimle kalmasin...

Aynısı bana oldu cnm, aclik tokluk ve hbA1c bakti dr um ama perinatolog öyle takip mi olur 75lik yukleme yaptir gobegin buyuk sekerin vardir dedi. Suyum falan da normal aslinda :KK51: yaptirmadim ben valla dr uma kontrole gidince soylerim isterse yapar..

Back
X