• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bir göğüs sağılırken diğerinden de süt akabiliyormuş. İkisinin aynı anda uyarılması daha verimli süt sağlıyormuş ve zamandan da tasarruf etmek için 2liyi tercih ettim. Sağım gücü azalıyormuş biraz zor oluyormuş. Ama bunun hem çantası vardı hem de dijital göstergesi vs. Almışken onu tercih edeyim dedim:KK45:20 tl indirim koduyla 182 tl ye aldım.
Canim bende de ikili var sadece ikisini birden sagmak zor oldu genelde sagdan emzirip solu sagip oyle yatiyordum ben yada ayni islemi yapip ise gidiyordum alarak iyi yapmissin ben cok memnun kaldim :KK16: insallah bol bol sutumuz olur da sagariz :KK17:

daha anneliği tam tecrübe etmemiş olsam da onun için herşeyi yapmaya hazırım canım.şimdiden dokunmadan koklamadan bile o kadar çok seviyorum ki.zaten Allah onu bize bu kadar sevdirmese ve vücudumuzu ona hazırlamasa nasıl bir insan doğurup büyütmeyi göze alabilirdik ki.annelik bambaşka bişeymiş
Kesinlikle cok farkli bir duygu okulda az bi boslugum oldugunda kizimin fotolarina videolarina bakarken buluyorum kendimi dogduktan sonra su an yasadiklarinin hissettiklerinin cok daha fazlasini yasayacagiz insallah hayirla saglikla dogar bebislerimiz :KK9:

Allah kabul etsin ins... yeni bir tane baslatsak mi kasım ayi icinde okuruz... bir hatimle kalmasin...
Bende yeniden baslayalim diye düşündüm.en azindan diguma kadar okunur diye.kasim ayında yeniden baslatalim inş

kızlar babymall sitesinden alışveriş yaptınız mı hiç? güvenilir bir site mi acaba??

KelebegimYagmur KelebegimYagmur esimle konustum sincan cok ters cukurambar ise pahalı dedi ki hakli, gata da kuzenim hemşire orası iyiymis oraya da bi sorduracagum

sdss sdss yok hayir esim ogretmen ufak bi ilcedeyiz

Kızlar birşey danışmak istiyorum.. İlk bebegim ve ilk bebegi olanlar özellikle gögüs ucu problemi yaşayabiliyorlarmış emzirmeden dolayı. Ben krem kullanacagım fakat krem dışında gögüs kalkanı ve gogus koruyucu kelebek gördüm internetten. Gögüs Kalkanı süt hem aktıgında kaba akıyormuş hemde kıyafete değmediği için zaten sorunlu gogus ucunu sürtünme de oluşmadan iyileşmesine yardımcı oluyormuş ayrıyetten hava da alıyormuş. Gögüs koruyucu kelebek ise gögüs ucuna takılıyor ve emme esnasında bebek onun üzerinden tutarak emiyor, direkt tene temas etmiyor yani ısırsada vs acıtmıyor. Anne teninden de farksızmış rahatlıkla o cıktıgında bebek normal sizi emmeye devamda edebiliyormuş.. Acaba gögüs ucum sorunla karşılaştıgında krem dışında bu 2sinden hangisini alıp kullanmalıyım yardımcı olur musunuz kafam cok karıştı :KK17:

Ben kalkan aldım.kuzenimin önerisiyle.
Kalkan dediğiniz gibi sürtünmeyi önlüyor ve akan süt kalkan arasında kalıyor. Chicco nun ürününü indirimden 15almıştım. En

Arkadaşlar detaylı ultrason a girenler bnde endiseliyim bnm suyum birax çok mus. Şeker yüklemesi yap dedi ilerde tansiyon da olabilir dedi. Yaa bn ne yapıcam bilmiyorum....ins kızıma birsey olmaz. .

Arkadaşlar detaylı ultrason a girenler bnde endiseliyim bnm suyum birax çok mus. Şeker yüklemesi yap dedi ilerde tansiyon da olabilir dedi. Yaa bn ne yapıcam bilmiyorum....ins kızıma birsey olmaz. .
1 ay önceki kontrolümde benim de biraz fazla çıkmıştı canım kurban bayramı dönüşüydü tatlıyı biraz fazla kaçırmışım sanırım. bana da şekerin olabilir demişti doktorum ama birkaç kez ölçtüm sorun yoktu. ben de 1-2 hafta şekeri ve tatlıyı çıkardım hayatımdan şekeri fazla olan meyveleri bile çıkardım isim vermeyeyim gece vakti minik kuşların canı ister bakarsın dikkat edelim :) 3 gün önce kontrolüm vardı normal seviyeye inmiş su :) çok şükür artık biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum şekeri abartmamaya.. sen de öyle yap faydasını görürsün inşallah korkmana gerek yok

napalım canım tatlı bir telaş hepimizde :) netten bebiş eşyalarına bakıp duruyorum yok bebek arabası yok şampuan vs...heyecan her geçen gün artıyo yaa :)
Benimde 2 3 gndr aklmda dogm var nasl yapcam diye düşünp duruyorum uykularim kaciyo :)

Benimde 2 3 gndr aklmda dogm var nasl yapcam diye düşünp duruyorum uykularim kaciyo :)
ben sezeryana karar verdim normal yapabilecek gücü ve cesareti kendimde görmüyorum :( tavsiyem normal veya sezeryan doğum videosu izleme sakın.. çok olumsuz etkiliyor canım

ben sezeryana karar verdim normal yapabilecek gücü ve cesareti kendimde görmüyorum :KK43: tavsiyem normal veya sezeryan doğum videosu izleme sakın.. çok olumsuz etkiliyor canım
Sezeryan izledm normali izlemeye cesaret yok ama sezeryandan daha çok korkyrm acikcasi canım sonuçta ameliyat

Sezeryan izledm normali izlemeye cesaret yok ama sezeryandan daha çok korkyrm acikcasi canım sonuçta ameliyat
göz görmeyince gönül katlanır mı desemmm ne bileyim be canım evlenmeden önce bile normal doğumdan korkan bir insandım. yapanlara çok imreniyorum çok güçlü geliyorlar bana ama ben ordan bebeğin çıkabilme ihtimalini bile düşünemiyorum kendimde :( suyum gelir de doktora yetişemezsem bebeğe bişey olursa falan filannn saçma sapan senaryolar yazıyo beynim benden izinsiz :)

göz görmeyince gönül katlanır mı desemmm ne bileyim be canım evlenmeden önce bile normal doğumdan korkan bir insandım. yapanlara çok imreniyorum çok güçlü geliyorlar bana ama ben ordan bebeğin çıkabilme ihtimalini bile düşünemiyorum kendimde :KK43: suyum gelir de doktora yetişemezsem bebeğe bişey olursa falan filannn saçma sapan senaryolar yazıyo beynim benden izinsiz :)
Ben bi ay ilişkiye giremedm Canm korkmdan bide beni dusun kendimi kasarsam çocuk çıkmazsa neler neler :D

Back
X