• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Boyle diyenlere kulak asmayin benim ilk hamileligimde 5aylikken gobegim az cikmisti bilmeyen ancak 6aydan sonra hamile misin diye soruyordu bebegim 39.haftada 3.800 dogdu masallah 2yasinda bagisikligi da kuvvetli gelisimi de hala daha onde gidiyor ic karnin genistir karin kaslarin daha kuvvetlidir gec cikar karnin hic merak etmeyin. Bebek gelismiyor diyenler herkesin doguma +30kg.la girmesini sonrasinda o kilolari verememesini isteyen kisiler :KK45:
Canım klasik olcak ama kuzenim dediğin gibi çok kilo aldı şimdi iki aylık bebeği var karnı çok büyüktü ama bebek gelişmemiş.sezeryan olması gerektiği halde doktor 41. Haftaya kadar bekletti bebek çok zayıf doğdu şükür şimdi toparlandı.o böyle olunca zaten gerilmiştm Allah korusun bndede olursa diye oda bebeği beslemezsn öyle olur dedi karnın küçük falan deyince işte evham yaptm

aaa ozaman dikkat et canım kendine. yorma sakın. Allah korusun. benimkinin rahatı böyleymiş bugün randevum vardı yine kafası aşağıda. 5. ayda bir döndü hep aynı. ama tabi dr. bi sakınca görmedi. rahim ağzı yetmezliği başka bişi iş güç yapma boşver. inşallah sağlıcakla zamanında doğarlar
Ah insallah canim. Amin. Zaten hic is guc yapmiyorum. İnsallah saglikla aliriz kucagimiza canim. Cok sag ol.

Iyı geceler herkese

Cok yorgunum cokkk:KK43: guya bugun tatıl ama sabah 8den aksam 7ye calıstım ve 9da evde oldum. Yarın da aynı sekılde calısıcsaz. Sadece cuma gunu gıtmıycem ıse ama evden calısıcam. Ozel sektor cok acımasız malesef

2 gundur bebegıun hareketlerını hıssetmıyormusum gıbı gelıyordu ama bugun masallah baya kıpır kıpır. Bazen bır yerde toplanıyor ve agrı yapıyor

Doktorun onlarada baktırmıştır canım bende özele gidiyorum adam para kazanmak için bile istemiyo ya acaba ilgisizlik mi yapıyor.bide canım bebişin kaç haftalık bnde en son gittiğimde 720 gramdı.ama beslenmeme pek dikkat etmiyorm.geçen bir tuhafiyede hamile bir kadınla karşılaştm tesadüf o da 6 aylıkmış.kadının karnı kocamandı.kuzenime kendi fotomu attım oda karnın çıkmamış bebek beslenmiyor mu yoksa diyince üstüne benim moral sıfır oldu tabi :KK43:
Canim ben de tam tersini yasiyorum.hwr isyerine gittigimde kilolmdan konu aciliyor ve cok canim skilior.inan bana hizla kilo alip bunun gundem haline donusmesi daha sinir bozucu...

Kizlar ben bebek sekerimi biraz farkli olmasini istedim.sonucta bunu tasarladim.bir örnek yaptım. szce guzel olmuş mu

Aa bnm şeker süsümden:) eke fotoğraf koydum bence gayet güzel olmuş cnm kolay gelsin

@Tarsey artış marka indirimde 75tl aldım.

Nerde indirimde cnm? Foto atar mısın, kalın mı nasıl?

Eklentiler

• 20151021_165459_HDR.webp
    20151021_165459_HDR.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 107
Aa bnm şeker süsümden:) eke fotoğraf koydum bence gayet güzel olmuş cnm kolay gelsin

Nerde indirimde cnm? Foto atar mısın, kalın mı nasıl?
Canım bizim burdan aldım. Şubat anneleri bebeklerinize neler aldınız konusunda paylaşmıştım resmini, şimdide yükledim bunun ekrusu standart oluyo bunlar kalını incesi yok lohusa pijaması 75 tldi deneyerek aldım güzeldi. Ama internette 110tl..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 122
Canım klasik olcak ama kuzenim dediğin gibi çok kilo aldı şimdi iki aylık bebeği var karnı çok büyüktü ama bebek gelişmemiş.sezeryan olması gerektiği halde doktor 41. Haftaya kadar bekletti bebek çok zayıf doğdu şükür şimdi toparlandı.o böyle olunca zaten gerilmiştm Allah korusun bndede olursa diye oda bebeği beslemezsn öyle olur dedi karnın küçük falan deyince işte evham yaptm
Canim genetik faktorler de onemli belki kuzenin ne yaparsa yapsin bebegi kucuk dogacakti beslenme de onemli ama asiri beslenme degil saglikli beslenme onemli. Su an bebeginin gelisimi iyiyse buyuk ihtimal oyle devam edecek stres yapma stres butun hastaliklarin nedeni. Ilk gebeligimde ben de cok pimpirikliydim :KK51: ilki ikiz olaydi stresten olurdum heralde ama insan 2.gebelikte cok fazla rahat oluyor :KK8: etrafimdakilere soyle bibakiyorum da ilk cocuklarin bagisikliklari genelde daha dusuk ikinci cocuklar stressiz bir hamilelikten dolayi sanki daha kuvvetli oluyor :confused::KK6:

Bana da suya atılan tek kullanımlık bi toz ilaç verdi gece yatmadan içtim sabah ilk idrarla söküp attı. Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz hemen geçiyor zaten seninki de bi değişik ilaç vermiş demekki. Aynı görevi görüyorlar zaten doktorum bana dedi ki gebeliğin son dönemlerinde görülebiliyormuş enfeksiyon nedeni belirsiz bünyeden kaynaklı yani. Hatta 30 haftaları geçince hiç bir şikayetin olmasa bile idrar tahlili yapıcam dedi. Çünkü bazen hiç belirti vermeden de ilerleyebiliyormuş.
Ahh keşke verse de bir kere de sökse sinir etti beni ya fitilde sinir ediyo bebeğim iyi olsun da çekerim tek derdim o aklım çıkıyor rabbim hepsini korusun

sağ ol canım. inşallah sende güzel haberle dönersin. ben açıkçası biraz endişelenmiştim 2 kilo aldım diye. burada kilo alanları duyunca, toplumda malesef aaa nasıl 6 aylık ! bebek gelişmiyor mu deyince. birde 2 düşük olunca tabi endişelendim ama çok şükür ki iyi.

4 buçuk saat gidecektim. 2 saatte bir mola ama dr. pek önermedi bende arada kaldım.
cnm ben yola ciktim... simdilik bi sorun olmadi... ins donustede hersey iyi olur...

Kizlar ben bebek sekerimi biraz farkli olmasini istedim.sonucta bunu tasarladim.bir örnek yaptım. szce guzel olmuş mu
Ellerine sağlık ama sanki arkasında tüy yada klasik yuvarlak tüllerden olsa daha iyi olurdu gibi geldi bana ama o zamanda klasik olur tabi karar senin canım

Ya bu lanet akıntı özellikle tedirgin olayım diye mi gece geliyo acaba? Bütün gün hiçbir şey yok tam yatıcam geldi bu seferde kahverengi gibi delircem bu nasıl bir enfeksiyon iltihap her ne zıkkımsa çok moralim bozuldu ya yine gece gece .. allahtan oğlum tepikliyo şükürler olsun o iyi olsun da

Subat anneleri olarak dogumlarimiz kişa denk geliyor aldiginiz takim nasil?ben penye aldim kalin degil hastane soguk olmaz diye dusundum..
ben 2015 şubat annesiyim takımları normal aldım zaten battaniyeye sarılıyor ve iç gömlek ve zıbın giydiriliyor. hastanelerin ısısı ayarlı oluyo bebek odasında. kendi odanı kendin ayarlayabiliyorsun bazı hastanelerde. doğumunuz kolay olsun temennisiyle :21:

Canim ben de tam tersini yasiyorum.hwr isyerine gittigimde kilolmdan konu aciliyor ve cok canim skilior.inan bana hizla kilo alip bunun gundem haline donusmesi daha sinir bozucu...
Kilo alsan sıkıntı almasan sıkıntı keşke şu konuşanların ağzı torba olsa da büzsek :KK58:bnde aldım canım ama boyum uzun olduğundan belli etmiyorm hemen bebek beslenmiyor mu diyorlar.bu denir mi ya hamile olana :KK20:

Canim genetik faktorler de onemli belki kuzenin ne yaparsa yapsin bebegi kucuk dogacakti beslenme de onemli ama asiri beslenme degil saglikli beslenme onemli. Su an bebeginin gelisimi iyiyse buyuk ihtimal oyle devam edecek stres yapma stres butun hastaliklarin nedeni. Ilk gebeligimde ben de cok pimpirikliydim :KK51: ilki ikiz olaydi stresten olurdum heralde ama insan 2.gebelikte cok fazla rahat oluyor :KK8: etrafimdakilere soyle bibakiyorum da ilk cocuklarin bagisikliklari genelde daha dusuk ikinci cocuklar stressiz bir hamilelikten dolayi sanki daha kuvvetli oluyor :confused::KK6:
bilmiyorum günlük süt yumurta et ve meyve yemeye çalışıyorm diğerleri değişiyor.
Canım bide tecrübelisin sen sezaryen doğum bebek için çok mu riskli.ilerde enfeksiyon kapıyormuş bağışıklığı düşük oluyormuş.senin ilk normaldi galiba.ben sezaryene karar verdimde dün bi arkadaş öyle söyledi

Kuzenim ebe, normal doğum da bebek anne rahmimden cikarken rahim ağzında bir bakteriyel varmış ve bebeğin bunu almasi lazimmis. Bunu alan bebekte bağışıklık sisteminin daha güçlü olduğunu söyledi

Mide kramplarindan dolayi acile gittim dayanamayip. Parol serum taktilar kucuk sisede. Hamile oldugumu birkac kere soyledim sakincasinin olmadigini soyledi doktor. Ama korkuyorum yine de ya ogluma birsey olursa diye Allah korusun

Mide kramplarindan dolayi acile gittim dayanamayip. Parol serum taktilar kucuk sisede. Hamile oldugumu birkac kere soyledim sakincasinin olmadigini soyledi doktor. Ama korkuyorum yine de ya ogluma birsey olursa diye Allah korusun
geçmiş olsun canım hamilelerin ve emziren annelerin içebildiği en zararsız ağrı kesici parol diyorlar. o yüzden zararı olmaz korkma şifa olsun inşallah..

Slm kızlar. Bizde 22+4 de gittik dr umuza. Ama ultrason da 25. Haftada görünüyoruz. Ikizlerden biri 620 gr 30 cm diğeri 626 gr 35 cm. 2.5 hafta önde gidiyormuş. Özellikle boyları. Herşey yolunda çok şükür. Dr biz böyle giderse 37. Haftayı görürüz seninle dedi ve cok hoşuma gitti. Full hareket halindeler dr sen bu cimcimelere tek başına biraz zor bakarsın dedi gülerek :-) sağdaki kızımın bir böbreğinde genişleme var ama dr tek başına birşey ifade etmez korkma dedi. Bizden haberler böyle. Bu arada sevindiğim birşey daha var 0 kilo ile devam ediyorum hamileliğime :KK73:

Back
X