- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
sen sağlık ocağına git yaptır canım. sonra dr.una söyle benim eski dr.umda hiç istemedi ben şimdi başka dr. ile devam ediyorum. biz 24+ 4 olduk. benimde öyle abartı karnım yok. ama var tabi yinede. gebe elbisesi giyince epeyce ortada ama mesela dümdüz bol bişi giyince anlaşılması zor. banada bir arkadaş öyle dedi. karnın yok bebekte sorun mu varDoktorun onlarada baktırmıştır canım bende özele gidiyorum adam para kazanmak için bile istemiyo ya acaba ilgisizlik mi yapıyor.bide canım bebişin kaç haftalık bnde en son gittiğimde 720 gramdı.ama beslenmeme pek dikkat etmiyorm.geçen bir tuhafiyede hamile bir kadınla karşılaştm tesadüf o da 6 aylıkmış.kadının karnı kocamandı.kuzenime kendi fotomu attım oda karnın çıkmamış bebek beslenmiyor mu yoksa diyince üstüne benim moral sıfır oldu tabi![]()

gül geç canım. hiç takma. kilo kişiden kişiye değişiyor. ben oldum olası sevmem kilo. karın büyüklüğüde kişiye göre değişiyor. önemli olan bebek. 2 kilo almama rağmen bebek 1 hafta önden gidiyor maşallah. 6. ayda kocaman karın varsa 9. da düşünemiyorum zaten. benim bacaklar taşımaz onu :)