• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Vicdan yaptım bende ama normali de göze alamıyorum.bnim gibi olanlar normal doğum isteyince kaç saat sancı çekiyormuş sonuç sezaryen.kaslar bebeğin çıkmasına izin vermiyormuş kendini illa serbest bırakman lazımmış ki afedersin ben normal ilişkide bile kaskatı oluyorum
Bende böyleydim.. ama yinede normal istedim. Kısmet olmadı. Hayırlısıyla saglıkla gelsinlerde nasıl gelirlerse gelsinler.

Canim sana da gecmis olsun. bana 34 mm dedi. Yani 3.4 cm oluyor. Sinirla ilgili hicbi sry demedi. Sadece 200 mg lik progestan bir kez aksamlari kullanicakson ve istirahat ediceksin dedi. Hic kalkmadan mi yaticaz peki? İnsallah zamaninda saglikla dogarlar
Gerçekten çok tuhaf 3.4 gayet iyi hatta süper yani gereksiz bir telaş gibi geldi bana belki de erken doğuma sebeb olacak farklı şeyler ondan vermiştir progestan sana ama şuna eminim ki bnm de 3 ve üzeri çıksa bnm dr. Um asla progestan vermezdi

Valla benimde ilk dozumu olmam gerekiyordu ama hemşire kapalı dedi aşıda yokmuş haftaya cumaya kaldı 25.haftamda olcam ilk dozu sinir oldum
Valla tatlım bende biraz geciktirdim.. Aman erken doğurmayalım :)) Birşey olmaz bence ya yapıcak birşey yok daha doğuma üç ay var ;)

Günaydın. anneler.ben cok gerçekçi rüyalar görüyorum ve cok yorgun uyaniyorum :KK43:
o rüyalardan bugün bende gördüm. inşallah benim gördüğüm o kabuslar sırasında bebeğim huzursuz olmuyordur :(
hoş ben uyandığımda üstüm biraz açılmıştı ama sanki gerçek gibiydi....

Bende böyleydim.. ama yinede normal istedim. Kısmet olmadı. Hayırlısıyla saglıkla gelsinlerde nasıl gelirlerse gelsinler.
Kısmet tabide iki gün bile sürse ben normal doğum istiyorum.. Mazoşistim ben :)) 5-6 saatte doğmayınca hoop doktorun messaisi bitiyor diye sezeryanı geçitiyolar.. Kanmayın bunlara ;)

Kıxlar merhaba. Bebeklerimiz nasıl duruyor? Son 3 kontrolde dr bana hep ters duruyor hatta oturuyor dedi myle aklıma geldi şimdi sizlere sorayım dedim bu bebekler dönmüyor mu ya :& bildiğim kadarıyla önemli olan 36. Haftadaki pozisyonu ama dr her kontrolde böle dedikçe kıllanıyorum zaten kızım :'(
Döner ya daha çok zamanı var zaten kafa büyüdükçe suyun içinde olduğu için en ağır olan kısmı aşağı dönücektir çok istisnai durumlarda dönmüyor, ama olasılık çok düşük..

Casual cadillac travel sistem bebek arabası aldık canım

Ooo hiç sorma:KK43: şu anda bile belim kopuyo ağrıdan, her zaman bu kadar yoğun değil ama bugün çok fena magnezinc de alıyorum ama bazen yetmiyo galiba:KK43: ben de çok zorlanıyorum ayağa kalkarken, birden değil de parça parça kalkıyorum

Canım bnm yolum kısa, 1.5 saat ama gene de ha deyince ana ocağına gidilmediği için gurbet:KK43:
Senin yolun uzun mu, inş sağ salim oy verip dönersin

Canım ptesi yaptırsan, çünkü kamu görevlileri yarın idari izinli sayılacak, açık olacaklarını sanmıyorum
4 buçuk saat canım. ankaradan giderken 2 saat 15 dk sonra mola veriyor. mola yarım saat sonrada 1 buçuk saat kalıyor bilemedimki ne yapsam

Merhabalar subat anneleri...Uzum zamandir takip edemedim...1.5 aydan sonra bebegimi dün gördüm, Amerika'ya yerlestik ancak kontrole basladik ki zaten sanciyla gittim hastaneye de,malesef idrar yolu enfeksiyonu olmusum.Su an 3 yasinda olan kizimi da idrar yolu enfeksiyonundan 33.haftada dogurmustum.Ilac kullaniyorum simdi.Oglusum 9 gun onde gidiyor masallahhh 1 kilo olmus:nazar::KK46:,cok cok sevindim.Insallah tum subat bebisleri ve oglum zamaninda gelir saglikla:anneadayı::KK200:

Günaydın anneler :anneadayı:
Gunydin...gerci uyuyamadim ki ben..esim yoktu bi akrabamiza geldik oglumla..ancak hem gec yattik hemde tum gece tepemizde bir sinek vizviz ayy suan cok gerginim uykusuzum keske evimde kalsaydim ki ayeica sogukk

4 buçuk saat canım. ankaradan giderken 2 saat 15 dk sonra mola veriyor. mola yarım saat sonrada 1 buçuk saat kalıyor bilemedimki ne yapsam
Canım ben senin yerinde olsam giderdim büyük ihtimalle, çok uzak değilmiş,molada yürürsün memlekette oy vesilesiyle aileni görceksen kaçırma fırsatı, gene de sen bilirsin tabi

Kısmet tabide iki gün bile sürse ben normal doğum istiyorum.. Mazoşistim ben :)) 5-6 saatte doğmayınca hoop doktorun messaisi bitiyor diye sezeryanı geçitiyolar.. Kanmayın bunlara :KK66:
Canim sancin olmayinca suni sanci veriyorlar suni sanciyi bi kac saatten sonra vermiyorlar bebege zarar veriyor diye

Canım ben senin yerinde olsam giderdim büyük ihtimalle, çok uzak değilmiş,molada yürürsün memlekette oy vesilesiyle aileni görceksen kaçırma fırsatı, gene de sen bilirsin tabi
gidicem sanırım canım ya. oy için ilk sebep tabide yeğenimde gözümde tütüyor :) annem 2. sırada :)

Günaydınlaaarrr, hayırlı cumalar herkese :)
Göbeğimde ağrı var demiştim, doktora gittim, çok şükür oğluşum gayet iyi, nedenini sordum doktora, gebelik ilerlediği için rahim genişliyordur, yada ani hareket neden olmuştur dedi, oturup kalkarken yavaş yavaş hareket et dedi, birde öksürük ve hapşırıklarda göbeğini tut dedi, bilginiz olsun kızlar...
Birde size bişey danışcam, kararsız kaldım, şimdi biz kirada oturuyoruz, ve yakınlarımızda kimseler yok, kayınvalidemler gebzede oturuyor, bizde onlara yakın olsun diye tuzlaya taşınmayı düşünüyoruz, ama daha kesin değil, evim 2+1 küçük biraz, şimdi beşik alırken ne alsam karar veremedim, acaba anne yani küçük beşiklerden mi alsam idareten, taşınırsak 3+1 düşünüyoruz, o zaman bebeğime oda alırım diyorum, yoksa daha tam belli değil o yüzden yine normal beşik mi alsam? napsam kızlar ya yardımcı olun...

Günaydınlaaarrr, hayırlı cumalar herkese :)
Göbeğimde ağrı var demiştim, doktora gittim, çok şükür oğluşum gayet iyi, nedenini sordum doktora, gebelik ilerlediği için rahim genişliyordur, yada ani hareket neden olmuştur dedi, oturup kalkarken yavaş yavaş hareket et dedi, birde öksürük ve hapşırıklarda göbeğini tut dedi, bilginiz olsun kızlar...
Birde size bişey danışcam, kararsız kaldım, şimdi biz kirada oturuyoruz, ve yakınlarımızda kimseler yok, kayınvalidemler gebzede oturuyor, bizde onlara yakın olsun diye tuzlaya taşınmayı düşünüyoruz, ama daha kesin değil, evim 2+1 küçük biraz, şimdi beşik alırken ne alsam karar veremedim, acaba anne yani küçük beşiklerden mi alsam idareten, taşınırsak 3+1 düşünüyoruz, o zaman bebeğime oda alırım diyorum, yoksa daha tam belli değil o yüzden yine normal beşik mi alsam? napsam kızlar ya yardımcı olun...
Canım geçmiş olsun
Bence bi tane normal sade beyaz beşik al, uzun süreli kullanırsın, taşınsan bile yanına bi şifonyer alırsın yeter, illa oda takımına gerek yok, ya da çok istersen ilerde gene şifonyer ve gardırop ile kombin yaparsın

Back
X