- 12 Mayıs 2015
- 1.118
- 954
- 43
Sende benm gibisin demekki imkanı yok karnım doymaz ekmeksiz hamurişi olmadanEkmeği kesersem doynam kibu ara çok pasta borek de yedim
dikkat edeyim barı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende benm gibisin demekki imkanı yok karnım doymaz ekmeksiz hamurişi olmadanEkmeği kesersem doynam kibu ara çok pasta borek de yedim
dikkat edeyim barı
![]()
Canım bütün özelliklerimiz uyuyo senle benim boyum da 1.65 52 kilo ile gebe kaldim ben de bi ay öncesine kadar tık tık aluyodum millet alırsın alırsın hiç merak etme diyodu şimdi 57 oldum ben de kahvaltilarim uzun ve doyurucudur onun dışında meyve harici pek bişi yemiyorum ama tek temennim +15 i gecmemekŞimdiye kadar her ay düzenli 1 kg alıyordum fakaaat vu ay tam 3.5 kg aldımdr dedi napıyorsun dikkat et tatlı hamurişi ekmek çok abartarak da meyve yeme ne yiyeceksem :) günlük 2-3 ceviz yumurta 3 bardak süt (ballı) akşamları da normal yemeğimi yiyorum sanırım farketmeden çok abartıyorum. Çok meyve yiyorum 52-53 arası hamile kaldım boyum 165 şu an 60 küsür kilom
Bebeklerimiz sağlıklı olsun da inşallah veririz amaa süt için de yine yemek zorundayız hayırlısı
![]()
Ben de şekerim çıkınca beyaz ekmeği unuttum. Ama şimdiden hasret kaldım. Bebiş bi doğsun inşallah. Beyaz ekmeğin dibine vurucamBen beyaz ekmegi sekerim cikmasin diye kestim.. valla hicte pisman degilim, hic siskinlik yapmiyor .. tavsiye ederim sanada![]()
Canm burda büyük bi avm.de istediğim tüm ürünler var bende çok kararsız kaldım ama almamıştım 3ay uzun bi zaman yani belki kurumasada olması gerektiği gibi ıslak olmaz.kızlar bebişin şampuanlarını bakım malzemelerini sipariş vericem ama ıslak mendiller doğuma kadar kurur mu sizce? uni baby'nin yeni doğan için özel pamuk su karışımı var görmüşsünüzdür. ondan sipariş vericem ama kurur mu ya da bozulur mu 2,5-3 ay içinde bilemedim??
ben de öyle düşünüyorum canım. o zaman kasım sonunda sipariş vereyim aralık başı gibi elimde olsun 1,5 ay kalmış olur en azından :)Canm burda büyük bi avm.de istediğim tüm ürünler var bende çok kararsız kaldım ama almamıştım 3ay uzun bi zaman yani belki kurumasada olması gerektiği gibi ıslak olmaz.
Bende mümkün olduğunca erteledim bakalm ne zamana kadar :)ben de öyle düşünüyorum canım. o zaman kasım sonunda sipariş vereyim aralık başı gibi elimde olsun 1,5 ay kalmış olur en azından :)
valla canım bende pek birşey yemiyorum yani en azından abartarak yemiyorum..normal hayatımda ne yiyorsam ne kadar yiyorsam aynı şekilde yiyorum canım öyle şunu çekti ay bu da olsa falan yapsam amenna diyeceğim ama öyle bi durum da yok..bende toplam 8 kilo aldım..aç gezemeyiz sonuçta diye düşünüyorum...meyve 2 porsiyon yiyorum günde
2 meyvecik yani..normalde 1 kiloya yakın meyve yerim gündeama yemiyorum...doktorum yürüyüş yap dedi
hergün 1 saat ama onu da yapamıyorum iş çıkışı yorgun argın eve gidiyorum zaten![]()
Canım bütün özelliklerimiz uyuyo senle benim boyum da 1.65 52 kilo ile gebe kaldim ben de bi ay öncesine kadar tık tık aluyodum millet alırsın alırsın hiç merak etme diyodu şimdi 57 oldum ben de kahvaltilarim uzun ve doyurucudur onun dışında meyve harici pek bişi yemiyorum ama tek temennim +15 i gecmemek![]()
Canm burda büyük bi avm.de istediğim tüm ürünler var bende çok kararsız kaldım ama almamıştım 3ay uzun bi zaman yani belki kurumasada olması gerektiği gibi ıslak olmaz.
Yani avm derken Metro.yu kastetmiştim orda hepsi vardıBurda nerde büyük AVM var Afraaa şaka şaka midtownumuz falan var şükürdetaylı ultrason un iyi çıkmasına çok sevindim canım
![]()
kızlar bebişin şampuanlarını bakım malzemelerini sipariş vericem ama ıslak mendiller doğuma kadar kurur mu sizce? uni baby'nin yeni doğan için özel pamuk su karışımı var görmüşsünüzdür. ondan sipariş vericem ama kurur mu ya da bozulur mu 2,5-3 ay içinde bilemedim??
Çok teşekkür ederim canım sağolAyrıntılı da bana da öyle dediler ki bakan kişi riskli gebelik uzmanı doçentti. Ama hiç bir risk görmedi bu durumda. İçimi ferah tutuyorum. Sen de öyle yap canım.
Canım bende Pazartesi yaptırdım 154 çıktı yüksek dedi haftaya tekrarlayalım dedi :/kızlar merhaba şeker yüklemesi testi yaptırdım 50 lik sonucum 198 çıktı bir saat sonra doktor randevum var çok geldi bana halbuki tatlıyla falan hiç alakam yok neden yüksek çıktı anlamadım
arkadaşlar size birşey sormam lazım. ben 65 civarı hamile kaldım ilk 5 ay mide bulantısı olmaması progesteron kullanımı 3 ay içinde 2. gebelik olması tüp bebek vb durumlar nedeniyle 78 e kadar çıktım ama son bir aydır 78 de kaldım. normalde her ay 1 kilo almak lazım mış ama yok öyle bir durum bende endişelenmeli miyim acaba?