• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

e-bebekte bi sırt çantası var gözüm onda ama gel gör ki 99 tl :63:
:) canım minimum o civardalar gerçekten bende çarşıda bebek bakım cantası olarak değilde normal sırt cantası aldım bebek malzemelerini koymk için begendiğim bir modeldi 80tldi.. Sırt cantsı cok kullanışlı bence minimum o fiyat civarındayken al aslında düşünüyorsan

IMG_20151030_225449.webp IMG_20151030_225840.webp kızlar şuanda bunları aldım toplam olarak annem yeter daha alma yazık diyor e bana da az geliyor :/ ilk çocuk olduğu için anlamıyorum çok mu az mi ? İlk çocuğu olmayan tecrübeli anneler ne diyorsunuz alalimmi daha almayalım mi ? Gereksiz israf yapmak istemiyorum.annem bse lazım olursa her yer mağaza diyor kıtlıktan çıkmış gibi ne gerek var diyor ay bilmiyorum yaaaa

Eki Görüntüle 1672751 Eki Görüntüle 1672754 kızlar şuanda bunları aldım toplam olarak annem yeter daha alma yazık diyor e bana da az geliyor :/ ilk çocuk olduğu için anlamıyorum çok mu az mi ? İlk çocuğu olmayan tecrübeli anneler ne diyorsunuz alalimmi daha almayalım mi ? Gereksiz israf yapmak istemiyorum.annem bse lazım olursa her yer mağaza diyor kıtlıktan çıkmış gibi ne gerek var diyor ay bilmiyorum yaaaa
Benimde ilk bebegim :) gerçekten al al bitmiyor hissediyorum. Kışlık, yazlık battaniyeleriydi, zıbınları, takımları, çoraplarıydı, bakım malzemeleri felan ah ah :) sanırım senin iç zıbınların 2nci resimde dolapta katlı olarak gördüklerim.. Bence de yeterli canım. Temel olarak ihtiyaclarını almışsın Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıcakla al kucagına..

Eki Görüntüle 1672751 Eki Görüntüle 1672754 kızlar şuanda bunları aldım toplam olarak annem yeter daha alma yazık diyor e bana da az geliyor :/ ilk çocuk olduğu için anlamıyorum çok mu az mi ? İlk çocuğu olmayan tecrübeli anneler ne diyorsunuz alalimmi daha almayalım mi ? Gereksiz israf yapmak istemiyorum.annem bse lazım olursa her yer mağaza diyor kıtlıktan çıkmış gibi ne gerek var diyor ay bilmiyorum yaaaa
Bence daa eksik var..ayrica o ayakli boydan tulumlarin omru cok az..bence pijama altli ustlu takim ve zibinlar alin..

Benimde ilk bebegim :) gerçekten al al bitmiyor hissediyorum. Kışlık, yazlık battaniyeleriydi, zıbınları, takımları, çoraplarıydı, bakım malzemeleri felan ah ah :) sanırım senin iç zıbınların 2nci resimde dolapta katlı olarak gördüklerim.. Bence de yeterli canım. Temel olarak ihtiyaclarını almışsın Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıcakla al kucagına..
Amin cnm bnm cumlemzn inşallah daha besiğimiz fln gelmedi oyuzden katlayıp dolaba tikistirdim herşeyi .

sağlıcakla giydir .
benim ikinci gebeliğim. Bana da yeterli geldi aldıkların. Pamuklu yelek bir tane görebildim. Belki bir iki tane daha ekleyebilirsin. Süt akması . Kusma gibi durumlarda çok sık değiştiriliyor çünkü.

Arkadaşlar manuel gögüs pompası alacagım, fakat avent mi lansinoh mu kararsızım daha önce tecrübesi olan var mı ? Hangisini önerirsiniz
Lansinoh aldim ilk gebeligimde manuel is gorur yani uygunda..avent bu konuda daha iyi ama elektrikli alabilirsiniz maddi konuda skinti yoksa ayy ben cok skilmistim manuelle

sağlıcakla giydir .
benim ikinci gebeliğim. Bana da yeterli geldi aldıkların. Pamuklu yelek bir tane görebildim. Belki bir iki tane daha ekleyebilirsin. Süt akması . Kusma gibi durumlarda çok sık değiştiriliyor çünkü.
Gorumcen de el ormesi yapıyor yelek olarak yinede alayın mi pamuklulardan ?

Aksam kuzenimin esi geldi..karnin sonmus zayiflamissin dedi.bide herkes gobegin asagida diyip duruyor buda beni bazen endiselendiriyor..bebisim cogu zaman gibek deliginin altinda hareket ediyor sizde durum nasil

Aksam kuzenimin esi geldi..karnin sonmus zayiflamissin dedi.bide herkes gobegin asagida diyip duruyor buda beni bazen endiselendiriyor..bebisim cogu zaman gibek deliginin altinda hareket ediyor sizde durum nasil
Bnmde öyle valla hep aşağıda göbek bölgede daha hc hissetmedim yanı doktorumuz herşey normal diyo. Bence doktorun ne derse odur canım millete bakma doktorun sağlıklı diyorsa endişelenerek birşey yok

:) canım minimum o civardalar gerçekten bende çarşıda bebek bakım cantası olarak değilde normal sırt cantası aldım bebek malzemelerini koymk için begendiğim bir modeldi 80tldi.. Sırt cantsı cok kullanışlı bence minimum o fiyat civarındayken al aslında düşünüyorsan

haftaya ankaraya gideceğiz merkeze o zaman ufak çaplı bi alış veriş yapacagım o vakit bunu da kaçırmayayım ben :D

model:

http://www.e-bebek.com/bellotte-bebek-bakim-sirt-cantasi_14GBELUCNT1160SYH

maşAllah tatlım rabbim hayırlısı ile hepsini kullandırmayı nasip etsin,
hepsinden olması gerektiği kadar almışssın gibi :)

benim de göbekten aşağıda hareketleri. Bazen göbek hizasında. Takma kimseyi boşver. Herkesin aynı olacak diye birşey yok ki. Sağlıklı olsun yeter ki. Bunyeden bünyeye değişiyor deyip susturmak lazım galiba boylelerini

Back
X