- 3 Kasım 2010
- 4.327
- 406
- 173
Sırf yorum yapmış olmak için yorum yapmışlar.Bu asagida dedikleri gobegim

Gayet normal görünen bir göbek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırf yorum yapmış olmak için yorum yapmışlar.Bu asagida dedikleri gobegim
Aksam kuzenimin esi geldi..karnin sonmus zayiflamissin dedi.bide herkes gobegin asagida diyip duruyor buda beni bazen endiselendiriyor..bebisim cogu zaman gibek deliginin altinda hareket ediyor sizde durum nasil
Bende manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum inşallah chicco nun var ve bebedorun var fiyatlarıda uygun diğerlerine göre ama bı mandal gibi olanı var bide pompa gibi olanı var hangisi daha kullanışlı olur acaba mesela bak alttaki resimlere biri elde sıkmalı biri mandal gibi hangisi daha az el kol ağrıtır acaba :))
Kızlar ben pompalı olandan kullandım çalışmıyordum. Çok uzun sürüyor kollarınız agrıyor gögüse taktığın kısım azıcık hava alsa (elin yorulup kaysa) bir daha baştan başkıyorsun. Göpsüm yarayken emziremediğim için sagıyordum bir saate yakın ugraştığımız oluyordu. Annem ve eşim sırayla pompalıyordu :) çalışan kişilere tavsiye etmem ama çalışmayanlar lazım olabilir diye alacaksa olabilir. Çalışanlar için çok zaman kaybıCalismadigim donemde de sut atesim ciktigibdan cok kullandim elektrikliyle bile yaklasik 4-5dk.da ancak bosaliyordu gogsum manuelde kimbilir kac dk ugrasmam gerekecekti
Güzelmiş canım gerçekten begendim :)haftaya ankaraya gideceğiz merkeze o zaman ufak çaplı bi alış veriş yapacagım o vakit bunu da kaçırmayayım ben
model:
http://www.e-bebek.com/bellotte-bebek-bakim-sirt-cantasi_14GBELUCNT1160SYH
O çantayı canlı görme fırsatım oldu fakat çok kaba geldi yani stylo modelleri sanırım öyle resim yanıltmasın ..Baby Stylo Grand S12 Anne Bebek Sırt Çantası var ben onu daha çok beğenmiştim canım, onu gördün mü?
Ayyy zaten o gereksiz yorum memurları olmasa hamilelik daha zevkli geçer eminim :) her konuda bi yorum bi moral bozma çabası ağızlarına bitane vurasım geliyo bazen :)))Sırf yorum yapmış olmak için yorum yapmışlar.
Gayet normal görünen bir göbek.
Güzelmiş canım gerçekten begendim :)
O çantayı canlı görme fırsatım oldu fakat çok kaba geldi yani stylo modelleri sanırım öyle resim yanıltmasın ..
Benimde hep asagida hareketleri doktora sordum bugun sorun yok dediAksam kuzenimin esi geldi..karnin sonmus zayiflamissin dedi.bide herkes gobegin asagida diyip duruyor buda beni bazen endiselendiriyor..bebisim cogu zaman gibek deliginin altinda hareket ediyor sizde durum nasil
senin beğendiğin hoşuma gitti canım. benim çarşıdan normal aldığım sırt cantası senin begendiğin çanta gibi düz siyah. Gözüme hitap etmiyor normalde bebek bakım çantaları, özellikle sırt modelleri ya çok kaba ya da hoş gelmiyor gözüme o yüzden çarşıdan deriden spor ve klasik giysemde güzel durcak beğendiğim modeli aldım, her zamanda kullanabilirim diye düşündüm. senin begendiğin model de hoş begendim :)biberonun konulan yerine falan baktım resimlerde ufak birşeye benziyor ve sert sanırım,
diğeri kumaşolarak daha bi cazip geldi :)
Valla canım ben de de yaramadı hatta dedim ya habire de endişe edecek hâle soktu pembe akıntıydı kahve akıntıydı sinir ki ne sinir nasıl geçecek bilmiyorumayy canım evet evet senle konusmustuk :) bende aynı durumdayım yaaahıc bı ıse yaramadı sınır oldum resmennn
Bebeğin ayakları aşağıda durduğu zaman hareketleri aşağıda hissediliyor dedi Dr m ondan öyle hissediyoruz yoksa bu haftada göbek deliği hizasında rahimAksam kuzenimin esi geldi..karnin sonmus zayiflamissin dedi.bide herkes gobegin asagida diyip duruyor buda beni bazen endiselendiriyor..bebisim cogu zaman gibek deliginin altinda hareket ediyor sizde durum nasil
ben de öyle düşünüyorum canım. o zaman kasım sonunda sipariş vereyim aralık başı gibi elimde olsun 1,5 ay kalmış olur en azından :)
Aksam kuzenimin esi geldi..karnin sonmus zayiflamissin dedi.bide herkes gobegin asagida diyip duruyor buda beni bazen endiselendiriyor..bebisim cogu zaman gibek deliginin altinda hareket ediyor sizde durum nasil
1tanecik var :) ben onu not edeyim pamuklu alayın ozmn
Bu asagida dedikleri gobegim
Bence bebek uyuyorken yumuşak oluyor uyaninca hareket halinde olduğu için sürekli taş gibi oluyorKizlar bisey farkettim...sbh kalktigimda karnim tas gibi oluodu,bebekte gobek deligi hizamda...rahatsizmisim gibi bi his...bunun hareketsiz kalmaktan oldugunu yeni farkedebildm...bgn uzun sure oturmalarimin hepsinde karnim sertlesti..hareket edince gecti..belki siiz coktan farketmissinizdir :)