- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 533
- 133
Canim markafonide bebegimle yolculuk basliginda.insan netten bisey de anlamiyor bi alayim dedim sonra magazasinda goreyim once diye vazgectim.alip memnun kalan bilsek iyiydi ama neyse
Tamam canım Sağol bi bakayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim markafonide bebegimle yolculuk basliginda.insan netten bisey de anlamiyor bi alayim dedim sonra magazasinda goreyim once diye vazgectim.alip memnun kalan bilsek iyiydi ama neyse
Ben de çok çabuk acikiyorum. Gece de birseyler yemek istiyorum ama gereksiz kilo alırım korkusu ile kendimi tutuyorum. Doğru mu bilmiyorum. Kilomu da kontrol edemiyorum son zamanlarda. Tartınin pili bitti.Kızlar bir saattir karnimin acligindan sağa don sola don uyuyamiyordum, en son dayanamadım, süt isittim yanında 3 tane burçak bisküvi, ohh iyi geldi vallahi.. Gece yatmadan önce de bir tane yumurta yiyorum. Ama farkeetim ben son zamanlarda yediğim normal porsiyonlarlâ doymuyorum, daha çabuk acıkıyorum.
Benimkiler bundan bir iki takim filan daha fazladır. ben battaniyeyi abarttim.ne yapacaksam onun dışında ayniyiz şekerim. yeter gari benceEki Görüntüle 1672751 Eki Görüntüle 1672754 kızlar şuanda bunları aldım toplam olarak annem yeter daha alma yazık diyor e bana da az geliyor :/ ilk çocuk olduğu için anlamıyorum çok mu az mi ? İlk çocuğu olmayan tecrübeli anneler ne diyorsunuz alalimmi daha almayalım mi ? Gereksiz israf yapmak istemiyorum.annem bse lazım olursa her yer mağaza diyor kıtlıktan çıkmış gibi ne gerek var diyor ay bilmiyorum yaaaa
Canim bebegin dogunca bebegini alip gezdirirsin istedigin seyi alirsin hem bebegin kilolu olur belki o zaman aldiklarin kucuk gelecek kilosu az olunca da aldigin kisliklar ancak yazin olacak o da gereksiz olacak bebegin dogunca daha cok hevesleniyor insan o zaman da hevesin kursaginda kalir keske almasaydim dersinEki Görüntüle 1672751 Eki Görüntüle 1672754 kızlar şuanda bunları aldım toplam olarak annem yeter daha alma yazık diyor e bana da az geliyor :/ ilk çocuk olduğu için anlamıyorum çok mu az mi ? İlk çocuğu olmayan tecrübeli anneler ne diyorsunuz alalimmi daha almayalım mi ? Gereksiz israf yapmak istemiyorum.annem bse lazım olursa her yer mağaza diyor kıtlıktan çıkmış gibi ne gerek var diyor ay bilmiyorum yaaaa
Benimkiler bundan bir iki takim filan daha fazladır. ben battaniyeyi abarttim.ne yapacaksam onun dışında ayniyiz şekerim. yeter gari bence![]()
Sagolun kizceler insan başkasının gözüyle bakınca daha iyi oluyo anlayamıyorum çünkü .annecim yine haklı demekki lazım oldukça çıkıp alırım amaannn ciplak kalmaz ya bebis yaniCanim bebegin dogunca bebegini alip gezdirirsin istedigin seyi alirsin hem bebegin kilolu olur belki o zaman aldiklarin kucuk gelecek kilosu az olunca da aldigin kisliklar ancak yazin olacak o da gereksiz olacak bebegin dogunca daha cok hevesleniyor insan o zaman da hevesin kursaginda kalir keske almasaydim dersin![]()
Aman herkes herseyi diyor yahu. Herkesin bunyesi farkli sonucta genel yorum yapmalarina sinir okuyorum. Benim gobegimde benden onde sivri gidiyor. Ayrica gobek deligimden yukardada hissediyorum. Takma kafana konteollerinde doktorundan herhangi bir uyari almadiysan gül geç. Yoksa kafayi yeriz.Aksam kuzenimin esi geldi..karnin sonmus zayiflamissin dedi.bide herkes gobegin asagida diyip duruyor buda beni bazen endiselendiriyor..bebisim cogu zaman gibek deliginin altinda hareket ediyor sizde durum nasil
Yuh bumu asagida daha neler .. Benimde boyleBu asagida dedikleri gobegim
Gule gule kullan canim hepsi cok seker. Anneler hep oyle diyor ama benim sadece aldigim citcitli badiler yatagin ustunu doldurur :)Eki Görüntüle 1672751 Eki Görüntüle 1672754 kızlar şuanda bunları aldım toplam olarak annem yeter daha alma yazık diyor e bana da az geliyor :/ ilk çocuk olduğu için anlamıyorum çok mu az mi ? İlk çocuğu olmayan tecrübeli anneler ne diyorsunuz alalimmi daha almayalım mi ? Gereksiz israf yapmak istemiyorum.annem bse lazım olursa her yer mağaza diyor kıtlıktan çıkmış gibi ne gerek var diyor ay bilmiyorum yaaaa
Patates haslamasi ve misira bende fena dadabdim hamile kaldim kalalir fena tuketiyorumGünaydın
Ben de çok çabuk acikiyorum. Gece de birseyler yemek istiyorum ama gereksiz kilo alırım korkusu ile kendimi tutuyorum. Doğru mu bilmiyorum. Kilomu da kontrol edemiyorum son zamanlarda. Tartınin pili bitti.
Geçen gün oturup bir top brokoli bitiriyordum kendimi tutmasam . Bu sıralar çok tüketiyorum. Sizin de böyle dadandığınız besinler oluyor mu![]()
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Ben bu aralar çok duygu karmaşası yasiyorum sizlerde de var mı? Dün yolda ayaģimi burktum düşüyordum zor toparladim ama sinirlerim bozuldu korktum da galiba biraz. Baya bi ağladim![]()
geçmiş olsun aman dikkat.Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Ben bu aralar çok duygu karmaşası yasiyorum sizlerde de var mı? Dün yolda ayaģimi burktum düşüyordum zor toparladim ama sinirlerim bozuldu korktum da galiba biraz. Baya bi ağladim![]()
canım tam karbonhidrat kaynakları. Dikkat et. Bir de patates kabız yapar sıkıntı çekersin...Patates haslamasi ve misira bende fena dadabdim hamile kaldim kalalir fena tuketiyorum![]()
Gecen gun bebek magazasina gittiğimde orada chicco artik biberon emzik ve bu tur malzemeleri uretmeyi birakti o yuzden chicco almayin sorun yasayacak olursaniz elinizde kalir dediler. Bilginiz olsun kizlar.Bende manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum inşallah chicco nun var ve bebedorun var fiyatlarıda uygun diğerlerine göre ama bı mandal gibi olanı var bide pompa gibi olanı var hangisi daha kullanışlı olur acaba mesela bak alttaki resimlere biri elde sıkmalı biri mandal gibi hangisi daha az el kol ağrıtır acaba :))
Braun 6520 aldim canim 159 tl ye.kızlar ateş ölçer aldınız mı alacak mısınız hangi marka model düşünüyorsunuz
ben su dijital ölçerden düşünüyorum ama bilemedim
Aksam kuzenimin esi geldi..karnin sonmus zayiflamissin dedi.bide herkes gobegin asagida diyip duruyor buda beni bazen endiselendiriyor..bebisim cogu zaman gibek deliginin altinda hareket ediyor sizde durum nasil
Ya kizlar niye endiseleniyorsunuz ki.. bende en cok altta hissediyorum, ama sanirim ayak kismi yukarda ki gobek deligimin ustunde dalgalanmalar hissediyorum ve goruyorum.. elleriyle asagidan ayaklariyla yukaridan hareket ediyor.. ellerini daha cok kullandigi icin (parmagini emdigine gore) ellerini daha cok hissetmemiz daha normal degilmi, buda asagida oluyor genelde..Benim ki de gobek deligimin alt kisimlarindan vuruyor canim. Zaten ilerleyen aylarda yukarlara ulasacak sanirim.