2016 Şubat Anneleri

aynen öyle. birde benim kp çok panik, bebek ağlamasın, üşümesin, şöyle durmasın, düşer, birşey olur.. offffffffffffff
torununu sevemiyordum kp yanında .. Allah yardımcımız olsun valla. beni strese sokuyorlar şimdiden. şimdi sakin görünüyorum ama o dönem bilemiyorum:) kendime güvenemiyorum.
sende ben anayimmm anaaaa deyiver :D

aaa şimdi senin kine baktım. aynısıymış :)
evet elit camlısı :) cam kısmı kırılmaz ağır olmayan camlar var ya ondandı.
ona da vurulmadım değil aslında :) kulpları falan da çok hoş :KK68:
ama bize daha pahalı demişlerdi oradayken :KK57: yanlış mı anlamışız acaba:KK51:
küçük beşik ile büyük beşik fiyat farkından yanlış anlaştık demek :KK47: Haftaiçi gitmek daha iyi oluyor, dün bir kişi üç gebeyle uğraşıyordu :KK45::anneadayı:

Kızlar Günaydın, haftasonu hiç giremedim foruma, malum evde dip köşe temizlik vardı, ablam geldi sagolsun, her tarafı temizledi, ben doğru düzgün bişey yapmadığım halde yoruldum, haftasonu hiç dinlenemedim, M mambia keryneia keryneia aslında çok tuz tüketmiyorum, ondan mı diyorsunuz, deneyim bakalım, çünkü gerçekten çok yoruluyorum uyurken, hiç uykumu alamıyorum :110:
Canim bol su icmeyi dene birde.. zaten mecburuzda sen biraz daha cogalt ;)..

ah kararsızlıklar diyarından gelen ben ve düşüncelerim;

tam iki aydır bebek odası bakıyoruz. Aynen dediğin gibi sallansın istemiyordum. büyük kocaman bir iey de istemiyorum. Park yatak hiç istemiyrdum.
hatta karar vermiş oda yapacak yatak olarak da ikea beşiklerinden birini alacaktım.
Takiii bir gün arkadaşım park yatak tarzı bir foto atana kadar. altında da "ben bile sallanan bir yatak aldım ya pes doğrusu" diye başlayan bir mesaj. çocuk gittikçe ağırlaşıyor kolda veya ayakta sallamak güç duruma geliyor ve arkadaş sonunda isyan bayrağını çekip eve ikinci bir sallanan yatak alıyor...

Fikrim tabiki değişti. malum bir de ileride milletin "ben sana demiştim, sallanmamış bebek mi olurmuş... almadın sallanan yatak şimdi kendin uğraş... hiç de para veremem sallanan bir beşik için..." muamelesi görmemek için....
dün akşam küçük karyolalı (büyüyen beşiklerden değil) sallanan, istenildiğinde sabitlenen, sonrasında da ön çubukları kalkıp divan gibi olan karyolalardan almaya karar verdim.
Yaa ama alıştırırsan sallamaya çocuk ister benim kuzenim mesala hiç alıştırmadı oyüzden öyle bir talebi olmadı çocuğun :):) bide ablam hamak tarzı alacak küçük bitane o sallanıyor istediğinde.En kötü çk zorlanırsam onda yatar diye düşündüm.Park yatak nedense bana hiç cazip gelmiyor.Okadar baktım park yatağa hiç içime sinen olmadı ama :):)güzel bişey bulursanız banada atarmısınız resmini belki içime siner :)

evet elit camlısı :) cam kısmı kırılmaz ağır olmayan camlar var ya ondandı.
ona da vurulmadım değil aslında :) kulpları falan da çok hoş :KK68:
ama bize daha pahalı demişlerdi oradayken :KK57: yanlış mı anlamışız acaba:KK51:
küçük beşik ile büyük beşik fiyat farkından yanlış anlaştık demek :KK47: Haftaiçi gitmek daha iyi oluyor, dün bir kişi üç gebeyle uğraşıyordu :KK45::anneadayı:
canım beşik büyüyen yazıyor 2,290 tl yazıyor int. sayfasında. ya evet camlı modelleri beğeniyorum bende. aklıma takıldı acaba kırılması falan diye, gittiğimde bakarım dedim içimden. senin yazman çok iyi oldu.
benim ev beyaz hep, dün ikea da beyaz dolap kırmızı şifonyer kırmızı minderli sallanan koltuk komb. düşünmüştük. bu sayfayı görünce aklım kaldı bunlarda. akşam gidip görelim .

bize baston seklinde puset hediye gelmisti yazında işim gereği bebeği yanimda gezdirecegim, travel sistem fazla gelecek bende kaguru düşünüyorsum bu model hoşuma gitti, bunu almaya karar verdim

3 ay - 4 yaş 155 lira
0 - 4 yas 205 lira
Bende bundan alacağım da rengine karar veremedim :KK49:

Kızlar 0.3 ay grubu kaç takım aldınız
6 tane aldım 7li 10lu 3 tane li 1 3lu

Tanıdığımz satıyor bebek ürünlerini ücretsz bile alabiliriz. Vallahi bişey alacağm zaman hep daha uygununu arıyorum aradaki farka kızıma neler alırım diye :KK48: Biraz pinti oldum galiba bebişten sonra :KK48:
Bende pintilestim vallahi ruyamda ne dedim bil bebek alisverisine çıkmışim ruyamda birilerine ucuz bebek kiyafeti satan biryer var mi diyorum düşünün halimi cimpri pinti sisko

Günaydın kızlar nasılsınız ? Benim fikirlerinize ihtiyacım var haftasonu annemlerdeydik bizde bebek yatağını anneanne alır oda parayı verdi siz beğenin alın diye bizde bakındık birinci fotodaki yatak sallanıp sabitlenenlerden 3 yaşına kadar kullanılabiliyor eşim bitane böyle alalım yeter zaten oda yapıcaz ilerde diyor bense bu mobilya olanı annem alacağı için günlük oturma odama da ikinci gibi küçük beşik alalım diyorum ama gereksiz görüyor kendisi benim yanımda doğumdan sonra en fazla 15 gün birileri olucak sonrasında gün içinde yalnız olucam bebeğimle oyüzden ikinci gibi küçük beşik alalım diyorum gündüz hep koltuktamı yatıcak sonuçta bebeğim yada ben onu uyutmak için hep yatak odasında mı olucam siz ne diyorsunuz ?
Eki Görüntüle 1682411 Eki Görüntüle 1682414
Bende hem oda aldım hemde böyle salalanan beşik var bencede biri odada olmalı biride seyyar sana katiliyorum.

teşekkür ediyorum, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah :KK68:esenyalı da erol mobilya var. oradan aldık. internet siteleri ve ,internetten satışları da mevcut.
bu takım yatak hediyeli 2370 tl ye gelmiş oldu.
daha uygun ürünler de var :KK66:
Bende aydinlidayim yakiniz baya inşallah hayirlisiyla dogum yapariz nereye gidiyordun hangi doktora

Bende bundan alacağım da rengine karar veremedim :KK49:

siyah almaya karar verdim, daha şık hem benim kıyafetlere uyar :D
ana oğul şık olalım dimi :anneadayı::KK46:

_________

biz ikeadan bi beşik (kahve ve krem arasında kaldım), gündüzleri de bir hamak almaya karar verdik
ana kucakları çok kısa süreli ama hamaklar 2 yaşına kadar cok rahat kullanılıyor,
komşumun 2 bebesi var biri 1,5 yasında biri 2,5 yaşında gündüzleri hamakta yatıyorlar ve çok işe yarıyor

Amaan bunlarda bir alem pahalı begensen alınırmı bu kadar para verilirmi derler. :KK48:
Ucuz istesen ne kasıyorsun derler. Hiç yaranamazsın :KK59:
Gerçekten öyle bi anakucağı benmiştim 200küsur lirada onada çok demişti :110: Hamile olan biziz tavırları değişen onlar anlamıyorum yani..
Bende pintilestim vallahi ruyamda ne dedim bil bebek alisverisine çıkmışim ruyamda birilerine ucuz bebek kiyafeti satan biryer var mi diyorum düşünün halimi cimpri pinti sisko
Canm biz çocuklarımızı düşündüğümüz kadar onlarıda düşünüyoruz hangi birine para versinler ama yaranılmıyo işte pinti oluyoruz sonra :KK12:

canım beşik büyüyen yazıyor 2,290 tl yazıyor int. sayfasında. ya evet camlı modelleri beğeniyorum bende. aklıma takıldı acaba kırılması falan diye, gittiğimde bakarım dedim içimden. senin yazman çok iyi oldu.
benim ev beyaz hep, dün ikea da beyaz dolap kırmızı şifonyer kırmızı minderli sallanan koltuk komb. düşünmüştük. bu sayfayı görünce aklım kaldı bunlarda. akşam gidip görelim .

camların bir ismi var,mika cam sanırım. kırılmıyor. gittiğinde daha iyi gözlemlersin ;)

İkeanın ürünleriyle de uydurabilirsin ;)
açıkcası ikeanın hemen teslim olmasını ve ürünlerini beğeniyorum.
en az üç kapaklı dolap istiyorum. e oda ikeanın çocuk kısmında yok. Hensvik serisininin tipini beğendim, onda da şifonyer yok.
kendim uyduracağıma ton farkı olacağına en iyisi böyle olsun dedim. Fiyat olarak çok çok da fark oluşturmayınca.

ikeanın koltuğu benim de aklımda. annem haftasonu fotoğraftakini alfemoda görmüş, bundan alalım diye tutturdu :KK48:

kafa hep karışık :confused:
senin kafayı da karıştırayım :KK48:
koltuk-5.jpg

Benim fotoğraflar neden dana gibi kocaman:KK62:

Kızlar idrar tahlili sonuçlarımı aldım amorf ürat kristalleri varmış. Bu ne olaki? Nette baktımda kum dökenlerde çıkıyormuş galiba :KK57: Duyan bilen yada kum döken varmı? Hayatımda kum dökmedim ben :KK43: doktorumda çarşamba günü..
Anaamm diş agrısı vertigo karın agrısı gaz derken birde bu çıktı :KK17:
Allah bebişlerimizi korusun.

Kızlar civilim internet sitesinde sebamed üeürünlerinde indirim var bn aldımm

Yaa ama alıştırırsan sallamaya çocuk ister benim kuzenim mesala hiç alıştırmadı oyüzden öyle bir talebi olmadı çocuğun :):) bide ablam hamak tarzı alacak küçük bitane o sallanıyor istediğinde.En kötü çk zorlanırsam onda yatar diye düşündüm.Park yatak nedense bana hiç cazip gelmiyor.Okadar baktım park yatağa hiç içime sinen olmadı ama :):)güzel bişey bulursanız banada atarmısınız resmini belki içime siner :)
Ben sallanmaya alıştımamak için memlekette doğum yapmak istemiyorum. Bakmaya kim gelirse kendi kurallarımı daha rahat koyabilirim (inşallah). annemlerde olsa hemen çarşafın içine atıp elde sallamaya başlayabilirler :KK64:
Belki ben o kadar çaresiz kalıcam ki aynısını yapıcam :KK64::KK53:
kısmet bakalım... niyetler ve gerçekteleri Mart nisan ayı gibi takip ederiz inşallah :KK36:

camların bir ismi var,mika cam sanırım. kırılmıyor. gittiğinde daha iyi gözlemlersin :KK66:

İkeanın ürünleriyle de uydurabilirsin :KK66:
en az üç kapaklı dolap istiyorum. e oda ikeanın çocuk kısmında yok. Hensvik serisininin tipini beğendim, onda da şifonyer yok.
kendim uyduracağıma ton farkı olacağına en iyisi böyle olsun dedim. Fiyat olarak çok çok da fark oluşturmayınca.

ikeanın koltuğu benim de aklımda. annem haftasonu fotoğraftakini alfemoda görmüş, bundan alalım diye tutturdu :KK48:

koltuk-5.jpg

Fotoyu nasıl ekliyorsun canım. Dosya ekledenmi ekliyorsun başka bir yerdenmi?
Ayrıca bu sandalye çok güzelmiş insan herşeyi almak istiyor. Ama sonrada yer daralınca ve çocuk büyüyünce eşyalardan kurtulmak istiyorsun. :KK48:

6 tane aldım 7li 10lu 3 tane li 1 3lu

Bende hem oda aldım hemde böyle salalanan beşik var bencede biri odada olmalı biride seyyar sana katiliyorum.

Bende aydinlidayim yakiniz baya inşallah hayirlisiyla dogum yapariz nereye gidiyordun hangi doktora

Sevindim yakın olmamıza. belki bir gün buluşuruz ;)
Kaynarcadaki yüzyıl hastanesine gidiyorum canım :) Esra günay'a gidiyorum. Memnunum, ama Sürekli etrafımda Neslihan Alan'a gitmem konusunda uyarı var.
Neslihan alan da çok yoğun. ne zaman sıra alsam, en az 2 saat kapıda bekliyorum. ya doğum çıkıyor ya da başka bir şey...
Ben çalışıyorum ne yazık ki , zaman önemli benim için. Bakalım bu kontrolüm için de Neslihan a aldım ama girebilecek miyim :KK48:

sen hangi hastane hangi doktor?

camların bir ismi var,mika cam sanırım. kırılmıyor. gittiğinde daha iyi gözlemlersin :KK66:

İkeanın ürünleriyle de uydurabilirsin :KK66:

koltuk-5.jpg

oyyyyy koltuğa bak süppermışş. rengide harika :) ama fiyatı sanırım 700 tlden aşağı değildir. dün ikea dan şu sandalyeyi gördük
ikea.webp

dolabı bebek takımlarından bakmadık canım yetişkin dolabı vardı, sepeti rafları yaylıydı. orada baya cazip geldi bize fiyati ya 900 yada 1000 di tam hatırlayamadım. şifonyer 420 tl sandalye 250-300 e geliyordu. beşik sallanmıyor diye üzerinde durmadım, illa ki bebek hafif hafif sallanmak istiyor. ikea da hiç yoktu unutkanlık yapıyor diye o düz beşikler vardı. e bebek de venüs sallanan beşik vardı 799 tl, yatağı içerisinde uyku setiyle birlikte satıyorlardı.. bu hesapla hemen hemen oda takımı fiyatına geliyordu. sandalye benimde hoşuma gitti bu arada :)

Günaydın kızlar nasılsınız ? Benim fikirlerinize ihtiyacım var haftasonu annemlerdeydik bizde bebek yatağını anneanne alır oda parayı verdi siz beğenin alın diye bizde bakındık birinci fotodaki yatak sallanıp sabitlenenlerden 3 yaşına kadar kullanılabiliyor eşim bitane böyle alalım yeter zaten oda yapıcaz ilerde diyor bense bu mobilya olanı annem alacağı için günlük oturma odama da ikinci gibi küçük beşik alalım diyorum ama gereksiz görüyor kendisi benim yanımda doğumdan sonra en fazla 15 gün birileri olucak sonrasında gün içinde yalnız olucam bebeğimle oyüzden ikinci gibi küçük beşik alalım diyorum gündüz hep koltuktamı yatıcak sonuçta bebeğim yada ben onu uyutmak için hep yatak odasında mı olucam siz ne diyorsunuz ?
Eki Görüntüle 1682411 Eki Görüntüle 1682414
Canım ben yatak odasına arkadaştan küçük beşik alacağım, salonda da park yatak olacak. . Sonunda buna karar verdim ilk aylar gözümün önünde olsun diye.. Zaten yazın da kendi odasına gecirecegim..

Fotoyu nasıl ekliyorsun canım. Dosya ekledenmi ekliyorsun başka bir yerdenmi?
Ayrıca bu sandalye çok güzelmiş insan herşeyi almak istiyor. Ama sonrada yer daralınca ve çocuk büyüyünce eşyalardan kurtulmak istiyorsun. :KK48:
hahhaha evet dün aynı işlemi yaptık. çocuk odasında yer açmak için :KK45:
odaya sığmayabilir zaten, şuan çizim üstünde sığdırsak da orjinal halini görmeden almayacağım sandalyeyi :KK66:

foto eklerken url ile yükleme yapıyorum. smile ların yanındaki foto kısmına basıyorum. url yi giriyorum. Sonra dana gibi fotoğraflar :110:

cepten girenlere yazık :eek:

Back
X