- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
ben de 3 içiorumGünlük su hatırlatması yapalım
çünkü hepimizin en az 2,5 litre su içmesi gerekiyor. ben işteyken 2 ye tamamlama çabası içindeyim.
sonra wc
nasıl işe adapte olacaksam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 3 içiorumGünlük su hatırlatması yapalım
çünkü hepimizin en az 2,5 litre su içmesi gerekiyor. ben işteyken 2 ye tamamlama çabası içindeyim.
sonra wc
nasıl işe adapte olacaksam![]()
Kizlar sonucumu aldim seker 171 çıktı sabah bir kez daha hastahane yolu gözüktü bana![]()
oyy gene yükleme yapılacak mı?
Sizi gördükçe tedirgin oluyorumkaç kilo aldın bu arada?
Ya benim anlamadigim sekeri icipte mi yaptiriyosunuz bunun seyi ne onu anlatirmisiniz sekeri icip te tahlil yaptirirsaniz tabi ki seker yuksek cikacaktirKizlar sonucumu aldim seker 171 çıktı sabah bir kez daha hastahane yolu gözüktü bana![]()
Canım bende obez anneyim. hatta çook fazla kiloluyum. şekerin kiloyla alakası yok.Evet malesef.
856 ile hamile kaldim su an 89.7 kiloyum ama iste obez hamilelerdenimbu gece ankarada annemde kalacağım git gel yapmamak için ama .. insAllah bebeğim için sıkıntı olmaz
Evet malesef.
856 ile hamile kaldim su an 89.7 kiloyum ama iste obez hamilelerdenimbu gece ankarada annemde kalacağım git gel yapmamak için ama .. insAllah bebeğim için sıkıntı olmaz
Ya benim anlamadigim sekeri icipte mi yaptiriyosunuz bunun seyi ne onu anlatirmisiniz sekeri icip te tahlil yaptirirsaniz tabi ki seker yuksek cikacaktir
Ayse2016
jolianfemme
bskn
Iste orasını ben de anlamış değilim şekerli su icirip seker ölçümü yapmak ne derece doğru bilemiyorum :/ cok kilo almadım hani abur cubur ne varaa kestim bi de hareketliydim ondan da etkisi var.
Bu arada galiba ben yanlış mi anlıyorum sabah gel kan vereceksin dedi ben gidip direk kan mi verecem yoksa o şekerli suyu yeniden mi alip icecegim 1 saat bekleyip mi vericem
iki kere yaptiranlar yardimci olur mu
aralık en iyisi. ben de aralıkta alacaktım ama annem parasını erken gönderdi.çar çur olmasın para diye aldım hemenAynen canım benimde bitmiş listedeki herşeyden var üstüne bayağı fazlasida var sadece besigini almadık biz onuda aralık gibi alırız diye düşündük
Kaç mg lik yüklettin canımKizlar sonucumu aldim seker 171 çıktı sabah bir kez daha hastahane yolu gözüktü bana![]()
Kaç mg lik yüklettin canım
Cnm bnde 50 mg lık yüklettim 148 çıktı ikinci yükleme yapalım dediler ben gitmedim tatlıyı kestim bakalım iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum50 mg canım. Ama bu ikincisi için kafam çok karıştı :/bskn dediği gibi yüksek ise neden bir kez daha bana şeker yükleniyor bu zararli değil mi
sanırım 100 yapacak bu sefer. işte onda da yüksek çıkarsa öyle diyet verecek. bizim doktorun yöntemi de böyleydi ordan biliyorum. saçma yaaa50 mg canım. Ama bu ikincisi için kafam çok karıştı :/bskn dediği gibi yüksek ise neden bir kez daha bana şeker yükleniyor bu zararli değil mi
Hamilelik gerçekten çok zormuş. Bebeğimize bir şey olacak korkusu insanı yıpratıyor. Hayırlısı ile bu dönemi sağ salim atlatırız. Hepimiz inşallah sağ saglım bebişlerimizi kucağımıza alırız50 mg canım. Ama bu ikincisi için kafam çok karıştı :/bskn dediği gibi yüksek ise neden bir kez daha bana şeker yükleniyor bu zararli değil mi
Bana da diyet dedi madem öyle diyet yaparım dedim tam buğday ekmeği yiyorum reçel leri yemıyorum balı pekmezi bıraktım makarna da yemeyeceğim. Meyve yi az tüketmeye çalışacağımsanırım 100 yapacak bu sefer. işte onda da yüksek çıkarsa öyle diyet verecek. bizim doktorun yöntemi de böyleydi ordan biliyorum. saçma yaaa