2016 Şubat Anneleri

new smiles new smiles canım ben gece 2 gibi uyuyorum ve gece boyu sık sık tuvalet için uyaniyorum ya da sağa sola ağrım olduğu için donemiyorum. Uyaniyorum yataktan dogruluyorum yada kalkip sonra tekrar diğer tarafa dönüyorum :KK70:

Sabah da 6 dedimi yatakta kalkmasamda uyuyamiyorum .. normalmiş okudugum kadariyla
aynen canım ya bacak ağrısı ayrı bir dert. dön dön sabahı et. mg başladık yine var bacak ağrım. romatolojiye gitçem bakalım birde. biz neysede bebek etkilenmesin tek dileğim bu

Ayse2016 Ayse2016 @jolianfemme bskn bskn

Iste orasını ben de anlamış değilim şekerli su icirip seker ölçümü yapmak ne derece doğru bilemiyorum :/ cok kilo almadım hani abur cubur ne varaa kestim bi de hareketliydim ondan da etkisi var.

Bu arada galiba ben yanlış mi anlıyorum sabah gel kan vereceksin dedi ben gidip direk kan mi verecem yoksa o şekerli suyu yeniden mi alip icecegim 1 saat bekleyip mi vericem

iki kere yaptiranlar yardimci olur mu
Allahim ya ne kadar cok incitiyorlar hamileleru Turkiyede anlamiyorum ben su seker yuklemesini bir tek Turkiyede yapildigini duydum baska bi ulkede bogle bisey yapildigini duymadim

evet bir miktar şekerli su tüketiliyor (50- 75veya 100 şeker).
sonrasında vücudun buna karşı tepkisini ölçüyorlar.
normalde bu kadar yükselmesi beklenmez. çnkü vücut bu değeri yükseldiğini farkedince insüli hormonu salgılayıp denegelemeye çalışır.

yanlış ifade ettiysem düzeltin sağlıkçı arkadaşlar. o_O
Bak ya cok mu akilli bunlar kanla olmuyormu insulin degerini olcmek?

Kızlar ben hamile kalmadan önce 10yıl sigara içtim 5.haftada öğrendim hamileliğimi ve bıraktım tiksindim hatta nasıl içmişim dedim ama 1aydır canım o kadar istiyoki arada bi tane içiyorum vicdanım sızlıyor ama dayanamıyorum :(

Kızlar ben hamile kalmadan önce 10yıl sigara içtim 5.haftada öğrendim hamileliğimi ve bıraktım tiksindim hatta nasıl içmişim dedim ama 1aydır canım o kadar istiyoki arada bi tane içiyorum vicdanım sızlıyor ama dayanamıyorum :KK43:
Yapma ya yazik bebisine esim kullaniyor balkondan bile kokusu gelince ben dayanamiyorum birak lutfen:110:

Yapma ya yazik bebisine esim kullaniyor balkondan bile kokusu gelince ben dayanamiyorum birak lutfen:110:
Bıraktım zaten ama bi doktor arada bi taneden bişey olmaz demişti ona istinaden kendimi avutuyorum eşim arkadaşlarım içiyo gördüğümde sinirleniyorm içemeyince canım istiyo eşim bıraksa çok iyi olcak ama o da bırakmıyo

Erken tabi 3 ay var. Yıkayıp ütü yapıp çantasına koycam hazırlicam yani belli olmaz belki erken olur belki yikayacak durumda olmam diye birde biran önce hazır olsun istiyorum.

Kızlar ben hamile kalmadan önce 10yıl sigara içtim 5.haftada öğrendim hamileliğimi ve bıraktım tiksindim hatta nasıl içmişim dedim ama 1aydır canım o kadar istiyoki arada bi tane içiyorum vicdanım sızlıyor ama dayanamıyorum :KK43:
Benimde canım cok istiyo bide eşim kullanıyor cok ciddi bir sekilde daha cok canım istiyo bir iki nefes onun haberi yokken çektim aynı vicdan azabı oldu kendimi tüm hamileliği boyunca sigara içenler var bişe olmaz die kandırıyorum yapmasak daha iyi ama o kadar cok zararlı şeyin içindeyiz ki sigara bi yerde hiç sonucta

Benimde canım cok istiyo bide eşim kullanıyor cok ciddi bir sekilde daha cok canım istiyo bir iki nefes onun haberi yokken çektim aynı vicdan azabı oldu kendimi tüm hamileliği boyunca sigara içenler var bişe olmaz die kandırıyorum yapmasak daha iyi ama o kadar cok zararlı şeyin içindeyiz ki sigara bi yerde hiç sonucta
Eşlerimiz bizim yanımızda içmese biz o kdar fedakarlık yapıyoruz onlar da biraz yapsa keşke tüm cefasını ben çekiyorum o keyif yapmaya devam ediyo buna çok sinir oluyorum

Kizlarrr,uzun bir arastirmadan ve kararsizliklardan sonra bebek arabamiz bugun geldi.. Arkadaşlarımız aldi sagolsunlar :KK200: Allah Sağlıkla kullanmayı da nasil eder insallah :nazar:

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 73

İçme canim ya... Yazık ona :( ilerde hasta olsa bundan olmasa bile hep kendini suçlarsin. Az kaldı canım sık disini ufaklik için annesi....

Back
X