Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende zaten 20lik dişlerim de sorunlu hayırlısıyla doğum yapalım... kendimizi toplayalım ona da başlarız:)Canim ihmal etme, hamilelikte cabuk curuyormus disler zaten, gunde iki kere yikamama ragmen yeterli olmuyor bakdis ipide mutlaka kullan dedi.. Zaten bir bebek dogsun komple bakim yaptiricam agzima
![]()
Kizlar ne tarafa yatiyorsunuz? Doktorlar sola yatmayi öneriyorlar ama ben sola yatinca cok çarpintim oluyor napicami sasiriyorum![]()
Sevgili anneler ben biraz endişeliyim :s bebeğimi kasığımda taşıyorum.yukarıda olduğu zamanlar çok çook nadir.var mı böyle bişey sizde de? Çalışan bayanlar olarak çok dinlenemiyoruz.sanırım bunun etkisi var ama endişeliyim yani.....
Ama bu hamilelikte cok zor ya ne yapicagimizi sasiriyoruzsola yatmaya çalışıyorum ama uykuya dalınca her tarafa donuyorum... sersem gıbı bı bakıyorum sırtustuyum... bı bakıyorum sag taraf ... zaten donme surecım oldukca agrılı oluyor... yanı mumkun oldugu kadar sol ama ne mumkun![]()
Ben hee şekilde yatıyorum günde 14-16 saat felan uyuyorum bide :) sol tarafta en rahat yattığım şekil ama böyle hafif yüzüstü :)Kizlar ne tarafa yatiyorsunuz? Doktorlar sola yatmayi öneriyorlar ama ben sola yatinca cok çarpintim oluyor napicami sasiriyorum![]()
Ben bu gunlerde hafif donmek isterken benim kiz bana bi tekme hemen sirt ustu dondum konforu seviyor bizimkiBen hee şekilde yatıyorum günde 14-16 saat felan uyuyorum bide :) sol tarafta en rahat yattığım şekil ama böyle hafif yüzüstü :)
Kontrolümde Dr da aşağıda dedi.anlayamadığım bir şekilde kaburgamın altına bastırdı eğik oturmanın zararını göstermek için sözde ama bebeğim semsert oldu o gün ve daha aşağı kaydığını hissettim.şimdi de endişeliyim.eşim de yok birkaç günlüğüne.endişemi de söyleyemiyorum aklı kalacak diye.tedirgin oldum çok.hareketlerini oturduğumda alttan hissediyorum.Endişelenme. Doktor 20.haftadan sonra göbek hizana çıkmaya başlar demişti.
En son detaylı da da doktara söylediğimde e tabi kafası şuan aşağıya doğru aşağıda hissetmen normal dedi.
Bugüne kadar bir kere oda dün göbek deliğime yakın bölgede hissettim. Dönüyordu galiba.
Ha bu üst göbek neden bu kadar büyüdü o mechul :)
Evet dinlenemediğimiz kesin :/
Kontrolümde Dr da aşağıda dedi.anlayamadığım bir şekilde kaburgamın altına bastırdı eğik oturmanın zararını göstermek için sözde ama bebeğim semsert oldu o gün ve daha aşağı kaydığını hissettim.şimdi de endişeliyim.eşim de yok birkaç günlüğüne.endişemi de söyleyemiyorum aklı kalacak diye.tedirgin oldum çok.hareketlerini oturduğumda alttan hissediyorum.
Inşallah çıkar yukarı.bakalım...
Ben de bugün hep lavaboya taşındım.Allah korusun ama Sancı ya da kötü bi semptom hissedersem-görürsem en kötü ihtimal tabii,mecbur giderim ama şu an yatıyorum bakalım...Tatlım ara doktorunu. En kötü ihtimal taksi cagirdim gidersin olmaz mi hastaneye. Ama benim bebek bir Bakmışsın göbekten vuruyor bir Bakmışsın aşağıdan durmuyor yerinde. Hele aşağıda olduğunda tuvaletim kaçıracak dereceye geliyorum. :)
Ben de bugün hep lavaboya taşındım.Allah korusun ama Sancı ya da kötü bi semptom hissedersem-görürsem en kötü ihtimal tabii,mecbur giderim ama şu an yatıyorum bakalım...
kızlar n 11 kampayasından ne alıyorsunuz... var mı aklınızda bıseyler
hangı markalar cnm bende sut sagmamı alsam dıyorum emın olamadım...Ya biz travel sistem arabâa bakalım dedik ama karar veremedikhatta park yatagida alalım diyoruz
Ay bende gecen idilbaby den iki uc alt aldim okadar..bu ara maddi skinti var yoksa coktan baslamistim..telaslaniyorum kendimede bisey alamadim dahaBenim eşim hic bisey aldirmiyo daha erken diyor yaaaa daha bi tane bile biseyi yok kiziminsinir oluyorum yahu...