2016 Şubat Anneleri

Kizlar facebook sleepy ssayfasına uye olanlara ücretsiz bebek bezi ve alt değiştirme örtüsü yolluyor kargoda ücretsiz

ben uye oldum 4 bebek bezi 2 alt değiştirme örtüsü yolladilar. Kokusu dokusu guzele benziyor
canım ben almıştım o sleepy den hatta etrafımda bir çok insana da söyledim. buraya da yazmıştım.
kullananlar dokusunun kalın olduğunu söylediler. bir arkadaşım ilk defa pişik oldu çocuk dedi.
hee çocuğa kullanmam ama kendime kullanırım icabında dedim.
alt açma bezleri kullanılabilir taibiki ;)

Teyzeleriii bakiiin oglusuma ördügüm yelek. Bugun dügmelerini de diktim bitti gitti :) 2015-11-12 15.36.42.webp

Son düzenleme:
bende öyle yapacagım artık mudurluge toplantıya gittiğimde soracagım personele inip caktırmadan.. telefonla felan sorsam olmaz şimki küçük bi ildeyim herkes herkesi tanıyor caktırmadan öğrenmem lazım dediğin gibi diyerek bide biz karı koca tek basımıza calıştıgımızdan herkesi gözü üzerimde... halbuki calıştıgımız yer de bulundugumuz sehrin sürgün yeri manrumiyet bölgesi insanları cok sorunlubi köy ama merkezden benim gelmeme bile sorun cıkardılar böyle bi yere gelmek için torpil yapmak zorunda kaldım... şimdi kendimizce bi düzen kurduk izin hakkımız bile yok ama millete sorsan işte kral biziz... sabır diyoruz eşimle cocugu en azından bakıcısız buyutmuş olalım puan biriktirelim tayin tayin uğrasmadan istediğimiz yere gidelim... yoksa var ya yasanacak yer değil bakkal bile yok burada da oturunca hafta sonu dısında ne insan ne bimagaza hiç bişe göremiyorum... asersem en yakın yer bir saat:)
içimi döktüm bi anda :)

İlk görev yerimde öyle bir yerde benim batıda ama zor uzak bir yer... Bir an orası canlandı gözümde. Rabbim yardım etsin. Hayırlısı olsun.

Annemde bunu hamileliğimin ilk zamanında belki erkek olur diye örmüştü çok beğeniyorum galiba kızımda giyecek bunu :KK70: Eki Görüntüle 1686658
ay buna bayıldım.:KK36::KK36::KK36: süslemesi de pek güzel....
bende şundan hem eşimde hem de bebişimize örücem inşallah. ama 1yaş gibi ayaklandığı dönem için örücem. zaten çok kış görmeden büyüyecekler diye...
s%C3%BCveter-ve-yelek-%C3%B6rg%C3%BC-modelleri-3.jpg

evet biri de bursaydı... pilot şehirlerde kalmaz inşallah.
istanbula da gelseydi keşke :KK43: kesin millet kılıfına uydurup aldırmıştır ikametini... bir ara araştırdığımda onda da kişi sayısı vardı. pilot deneme olduğu için sanırım.

bursaya mı taşınsam :KK70:

hahahah walla yaaa bizde de şans yok arkadaş insan bi istanbuldan başlar dimi ama :D

neyse napalım artıkk ....

ay buna bayıldım.:KK36::KK36::KK36: süslemesi de pek güzel....
bende şundan hem eşimde hem de bebişimize örücem inşallah. ama 1yaş gibi ayaklandığı dönem için örücem. zaten çok kış görmeden büyüyecekler diye...
s%C3%BCveter-ve-yelek-%C3%B6rg%C3%BC-modelleri-3.jpg
Çok güzeller yaa :KK49: Maalesef ben kendim öremiyorum o_O
Canm bide sana bişey sorsam. Sleepy için üye oldum ama bilgilendirme falan yapmadılar şu zaman içerisinde kargoya verilir diye.. Ne zaman eline ulaştı senin

nerde oturuyor? ay bizlere de vursa şu iş çok iyi olur :KK61:
en azından çalıştığımız bi işe yarasın. istanbulda her bakıcı sigorta istiyor. aldığımız ne ki zaten sigorta yapacağım bir de...
yapacaksam anamı sigorta yaparım çıksın işten otursun çocuk baksın.
milletle uğraşacağına torunla uğraşsın :rolleyes:

aynen aynen :D

walla çalışıyorum annemde çalışıyor doğurunca çocuğu kime verceğim belli değil arkadaş... zaten ozr yetio para şimdi ben çalışmayınca kocacık napcak bakalım.. devlette bi kolaylık sağlamıyorki anaını satiim çalışan anneye bi faydaları dokunmuyor.. ayda 300-500 verse yine iyi ama yok yani bi kere 300 verio tamam ne halt edersen et sonra...

ayy benm durum hep vahim kayınvalidem yanına çağırdı beni doğumdan snra yanıma alcam seni dedi bende yok anne ben rahat edemem burda dedim. o da yatak odasında siz kalırsınız dedi. bende yok anne nolursa olsun ben kalamam annemde bile kalamıyorum ama siz bende kalabilirsiniz dedim..

o da düşüürüz dedi ama nasıl olcak bilmiyorum.. Ahh ahhh annem evimin yan binasında oturuyor ama çalışıyor oçok kötü durum :(

Back
X