2016 Şubat Anneleri

Ayy sagol canim cok guzel bir duygu once gostermedi yuzunu merdiven indim ciktim cikolata yedim oyle gorundu nazli kizim. Annesinin pasasina kirk bin kere masallah tepsin tepsin benimki de oyle saglam vuruyo vallahi :))

Evet çok güzl bi duygu o tekmeleyince ben çok mutlu oluyorum =)

yüzünü görmeyi sen mi istedin yoksa doktorun direkt renkli olarak yüzünü mü gösterdi?

herkese merhaba

ben de bu yun 24+5de seker yuklemesi yaptirdim ve muayne oldum. Kilosu 760 gr cikti. Tansiyonum 11 7cikti. Aclik 86 tokluk 124 normal dedi doktor. Suyum fazlaymis sinirdaymis,meyveyi az ye dedi,bilseki hem meyve hem cikolata yedigimi. Artik cikolata yok ama

bu arada ogrendimki bizim sirket dogum izninde maas odemesi yapiyormus.bu iyi oldu cunku odemem gereken krediler ver ve bu krediler esimin yaptigi hatalar yuzunden.bebek icin biriktirdigim oarayida ona verdigim icin maas almasam ayvayi yemistim

Kızımın dolabı dolmaya başladı :)hergün bakıyorum moralimi iyi hissetmemi sagliyor:)Rabbim hepimize sağlıklı sihatli giydirmeyi nasip etsin insallah:KK36:

Eklentiler

• IMG-20151113-WA0012.webp
    IMG-20151113-WA0012.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG-20151113-WA0008.webp
    IMG-20151113-WA0008.webp
    13 KB · Görüntüleme: 146
  • IMG-20151113-WA0012.webp
    IMG-20151113-WA0012.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 131
  • IMG-20151113-WA0010.webp
    IMG-20151113-WA0010.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG-20151113-WA0006.webp
    IMG-20151113-WA0006.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG-20151113-WA0004.webp
    IMG-20151113-WA0004.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 141
  • IMG-20151113-WA0000.webp
    IMG-20151113-WA0000.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG-20151113-WA0002.webp
    IMG-20151113-WA0002.webp
    9 KB · Görüntüleme: 123
çoğumuz 7ci aya girdik ya da girmek üzereyiz canlar,
dayımızın bize aldığı 1 adet hastahane çıkış setimiz var onun dışında birşeyimiz yok
ben daha bebeğe bişy almadığım için hastahane çantamız hazırlığımız yok ama önümüzde ki hafta artık başlamak istiyorum
ama işe nerden başlamalıyım onu bilemedim :110:
canim ayni durumda sayiliriz tek fark benim yarin oda geliyor. yaninda hediye yatak yorga nevresim takimida var. calisan kadinlar icin vaitte sinirli tabi

ben bu haftasonu camasir deterjani,sampuan,banyo aparatlari,bdbe yagi,pisik kremi ,yenidogan bezi vs ektra bu hastane cikisi,bir de ev tipi anakucagi alicam. ilk is olarak aldiklarimi yika utule dolabina yerlestir kismini yapcam sonra aralikta eksik kalanlari alip hastane cantasini hazirliycam. kendimede hicbisey almadim gecelikmis emzirme sutyeni vs.

o da sallanmıyor diye arayışa girdim, sonradan ek apart yaptırmak lazım,
bi de diyorum zaten gündüzleri benimle salonda olacak hamak alacagım hamakta takılsın gitsin :KK70: gel sen bu güzel modeli al :KK70: büyük ihtimallede ikea ya gidecek kafam :KK70:
Bilemiyorum ama bana o ikeadaki çok tatlı geldi :) hamakta çok yatamayacak ama 5-6 aya kadar yatar. Yalnız bırakamazsın. Yatak mecburen olacak. İnş gönlüne göre bulursun canım.
merhaba anneler
Ben de gruba yeni katıldım inşallah şubatta bebeğim doğacak. Bugün itibarı ile 27+0 olduk
Hoşgeldin canım :KK66:
Bisey dicem ben buna dikkat ettim de :) Bende bugun 27+0 im ama senin tahmini dogumun 20 subat benimki 15 nasil oluyor ki bu :110:bi kac kisidr daha fark ettim bunu :)
Ya bu bilgisayar işlerine çok akıl sır erdirilmiyor. Mesela benim çarşambadan çarşambaya haftam doluyor bu site anca cuma günü yazıyor :KK48: birde imzalarda yazan ile ultrasonda çıkan haftalar farklıya ondan karışıklık oluyordur.
Nerden geldiğini anlamadık ama her şey yolunda :) evet ben de ihtim vermedim ams binde bir ihtimal bile gittim
Herley yolundaysa sevindim. Allah korusun çok erken çünkü..
Merhaba arkadaslar anadolu yakasi dogum ucretlerini arastiran varmi aramizda.
Özel yüzyılda sezeryan sordum tek kişişik oda 1300 iki kişilik 1000 TL. Bir arkadaşda normal dogumu sormuş 850 demişler. Bizim hastane bayagı uygun :KK66:
Kızımın dolabı dolmaya başladı :)hergün bakıyorum moralimi iyi hissetmemi sagliyor:)Rabbim hepimize sağlıklı sihatli giydirmeyi nasip etsin insallah:KK36:
Hepsi çok tatlı.. sen dolabı bayagı bir doldurmuşsun. Güle güle saglıkla giysin kızın inş . :KK19:

Bilemiyorum ama bana o ikeadaki çok tatlı geldi :) hamakta çok yatamayacak ama 5-6 aya kadar yatar. Yalnız bırakamazsın. Yatak mecburen olacak. İnş gönlüne göre bulursun canım.

Hoşgeldin canım :KK66:

Ya bu bilgisayar işlerine çok akıl sır erdirilmiyor. Mesela benim çarşambadan çarşambaya haftam doluyor bu site anca cuma günü yazıyor :KK48: birde imzalarda yazan ile ultrasonda çıkan haftalar farklıya ondan karışıklık oluyordur.

Herley yolundaysa sevindim. Allah korusun çok erken çünkü..

Özel yüzyılda sezeryan sordum tek kişişik oda 1300 iki kişilik 1000 TL. Bir arkadaşda normal dogumu sormuş 850 demişler. Bizim hastane bayagı uygun :KK66:

Hepsi çok tatlı.. sen dolabı bayagı bir doldurmuşsun. Güle güle saglıkla giysin kızın inş . :KK19:
Amin canimm çok saol çalışınca ve biraz ağır geçirince sonrasında kötü olurum diye biraz hızlı hareket ettim kafam rahat olsun diye .inşallah sağ salim de kucağımiza almak nasip olur

SSK yı arasana canım ya da bir bilgilendirme kurumunu bu izni kullanmak istemiyorum diye. Ama ayrıntıya pek girme bence :) bebegime bakan var çalışmak istiyorum maasim kesiliyor paraya ihtiyacım var diye. Başka turlu kesin bilgi alamazsib sanırım. Bunun için bağlı olduğun kuruma da dilekçe verebilirsin sanırım bilgi edinmek için.
Cnm yazını detayli akuyanadim ama analık izni yasal ve ücretli bi izin. Ucretide odedigimiz sosyal güvenlik primlerinden sgk kurumunca ödeniyor. Ücretinden kesmeleri yada yerine çalıştırilacak kişinin maasini ödemek için kesinti yapılamaz. Cunku bu izinler anne ve cocugun birlikte vakit gecirmesi icin kazanilmis haklar. Çalıştığın kurum ile görüş bence.

Cnm yazını detayli akuyanadim ama analık izni yasal ve ücretli bi izin. Ucretide odedigimiz sosyal güvenlik primlerinden sgk kurumunca ödeniyor. Ücretinden kesmeleri yada yerine çalıştırilacak kişinin maasini ödemek için kesinti yapılamaz. Cunku bu izinler anne ve cocugun birlikte vakit gecirmesi icin kazanilmis haklar. Çalıştığın kurum ile görüş bence.

Benim sorum değildi canım. Arkadas gorur inşallah :(

2. ayrıntılı ultrasondan çıktık. Bebişimiz çok sağlıklı. 33,5 cm boyu ve 935 gr. Doktorda eşime uydu ve pipisini de ölçtüler. 1 cmmiş. ;) "Bebeğim çok hareket ediyor. Sık sık hareket etmesi sıkıntısı var demek mi?" diye sordum. Tam tersine mutlu bir bebek olduğunu gösterir. Bebekler 24. haftadan sonra sevildiğini hissedebilir dedi.

Evet çok güzl bi duygu o tekmeleyince ben çok mutlu oluyorum =)

yüzünü görmeyi sen mi istedin yoksa doktorun direkt renkli olarak yüzünü mü gösterdi?

Sırtı dönük yatıyordu dr sağolsun 10 dk sonra tekrar bakım merdiven in çık şu iç o arada gostermezse yine geldi foto çıkaralım dedi canım akıllı bidigim da anlık döndü ve flaşlara yakalandı :-)

Kızlar ya şu balık ekmek yapanlar hangi balığı pişiriyor biliyor musunuz? Uskumru demişti biri gebelikte uskumru yeniyor mu? Internete baktım bazı sitelerde yenir bazılarında yenmez yazıyor uf balık yemek lazım

Benim daha önce 3 düşüğüm olmuştu ondan ben de hiç alış veriş yapmadım. 7 ay olsun diye bekledim Allaha şükür 6 ayı tamamladık. Ben değil ama annem çok stres oldu ne zaman alacağız diye. Diyorum İstanbulun göbeğinde oturuyoruz 2 günde alırız dert etme olmadı internetten alırız diye ama sakinleşmiyor :D

ayy hala kusuo musun canım yaaa kıyamam az kaldı dayan artık.. bende kusma olmadı hiç rahat geçiyor ama şuan hareketlerim zorlaşıyor. ee senin bi de küçük oğlun var senin için daha zor tabi dayancaksın artıkk her güzel şeyin bi zorluğu war. Allah sağlık versin yeterki =)

bu arada kaç kilo aldın merak ettim :)
3 kilo aldım şimdiye kadar canım

Back
X