2016 Şubat Anneleri

Slm annişler çarşamba günü çok sancılandım ve doktorumu aradım tarif ettiğim sancı böbrek ağrısına benziyo dedi ama erken doğum riski var diyw nst çekildi nst temiz çıktı doğum sancısı değildi idrar tahlili yapıldı idrar yolu enfeksiyonu olmuşumo_Ohalbuki hijyen konusunda çok hassasım ama olmuş malesef antibiyotik tedavisi başladık dikkat edin sizde gebelikte bu enfeksiyon da erken doğuma sebeb oluyormuş feci halde bel ve kasık ağrısı çekiyorum ve rahimde ağrıdan yürüyemez oldum resmen umarım bir An önce antibiyotik fayda ederde iyleşir im çok zor gerçekten

Kızlar benim oğluş bir hafta önden gidiyor şu an.bu hep böyle mi devam eder bide İnşallah vaktinde doğarsa kilolu mu doğar.malum iri bebekte sezeyana alıyorlar ki zaten aklım hep sezeryana kayıyor.ama sezeryan göbeği diye bişey varmış bn doğum sonrası göbeğim kalsn istemiyorm :( benim boyum 176 babasının 187 acaba doktor ondan mı iri dedi oğlum genlerinden dolayı uzun sanırm biraz :)

Bu arada söylemeden geçemicem annelütfen sitesinde kampanya vardı chipolino bebek arabası 2600 tlden 1300 é düşmüştü sipariş verdim ama bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim gerçekten çünkü ürünü canlı olarak hiç görmemiştim kadere kırkbeş sipariş verdimyani ama ürün okadar kaliteli ve güzel çıktı ki bayıldım beyaz deri aldım ben Travel sistem çok kullanışlı ikizlerimde kraft ikiz arabası kullanmıştım oda fena degil di ama bu hakkaten parasını haketti

Kızlar benim oğluş bir hafta önden gidiyor şu an.bu hep böyle mi devam eder bide İnşallah vaktinde doğarsa kilolu mu doğar.malum iri bebekte sezeyana alıyorlar ki zaten aklım hep sezeryana kayıyor.ama sezeryan göbeği diye bişey varmış bn doğum sonrası göbeğim kalsn istemiyorm :KK43: benim boyum 176 babasının 187 acaba doktor ondan mı iri dedi oğlum genlerinden dolayı uzun sanırm biraz :)
Maşallah cnm ya ne güzel bu endişe duymak yerine sevinmen gereken bir durum bebeğin güzel büyümüş :nazar: darısı bana çünkü küçük doğan bebeğe bakmak öyle zorki bnm ikizler 2 kiloya yakındı çok zorladım dilerim bnm bebeğimede sağlıkla tombiş olur şöyle 4 kilo hiç fena olmaz:anneadayı:

Ay kizlar bebek bugunde geriliyor, yine poposu cikti, cok hareketli olucak galiba, gozumu korkuttu:KK17:

Canim benim soldaki bebekte öyle. Göğüsümün altında devamli top gibi yatip kalmamıyorum. Saniye durmuyorlar. Ne zaman uyuyorlar acaba çok merak ediyorum. Çünkü gece de uyutmuyorlar.

Ayni sey bendede oluyor, benim arastirmana gore bebek esniyormus, korkmana gerek yok dun oldu, erken dogum olsa suan kucagimda olmasi lazimdi :KK66:
canim soyleki karnimin bir yerinde sivrilme oliyor bebek orda toplanmis gibi. Senin durum boylemi? siklikla olursa erken dogum riski diyor heryerde. ben 2hafta evde yalnizim esim yurtdisina gidecek,endiselendim acikcasi

Bu arada söylemeden geçemicem annelütfen sitesinde kampanya vardı chipolino bebek arabası 2600 tlden 1300 é düşmüştü sipariş verdim ama bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim gerçekten çünkü ürünü canlı olarak hiç görmemiştim kadere kırkbeş sipariş verdimyani ama ürün okadar kaliteli ve güzel çıktı ki bayıldım beyaz deri aldım ben Travel sistem çok kullanışlı ikizlerimde kraft ikiz arabası kullanmıştım oda fena degil di ama bu hakkaten parasını haketti
Fiyatı ve duruşu gayet iyiymiş.
Port bebesi ile birlikte kapanabilme özelliği var mı?
Videosuna baktım ama göstermiyor o kısmını

Slm annişler çarşamba günü çok sancılandım ve doktorumu aradım tarif ettiğim sancı böbrek ağrısına benziyo dedi ama erken doğum riski var diyw nst çekildi nst temiz çıktı doğum sancısı değildi idrar tahlili yapıldı idrar yolu enfeksiyonu olmuşumo_Ohalbuki hijyen konusunda çok hassasım ama olmuş malesef antibiyotik tedavisi başladık dikkat edin sizde gebelikte bu enfeksiyon da erken doğuma sebeb oluyormuş feci halde bel ve kasık ağrısı çekiyorum ve rahimde ağrıdan yürüyemez oldum resmen umarım bir An önce antibiyotik fayda ederde iyleşir im çok zor gerçekten
canim öncelikle geçmiş olsun bende çok kötüyüm şuan ayni anlattiğin gibi kasik ve bel ağrisi
çekiyorum yürürken bile zonkluyor uyuyamadim aylik kontrolüme 2 gün kaldi agrim bugün başladi
geçmezse giderim çok ta korkuyorum rabbim bebeklerimizi korusun bize bağişlasin inş.:KK42:

bezi nerden aldın cnm .. önerdiğiniz bir site var mı
A101 çok ucuz hep ucuz a101de molfixde var aynı fiyata göbek oyuntulu ikisinin arasinda gidip gidip geldim islak mendik nerden baksan 2.5 tl filan primanin bez 15.5 a glir dedim annem bana bile prima kullanmis benim bebisin nesi eksik dedim aldım.
Gecelik ya da pijama takımlarınızı bir beden büyük mü aldınız? Normal Pijama bir büyük oluyor alt lastiği yüzünden.sabahlık aynı beden kullanıyorum.takım alsam mı bilemedim.
Bir beden büyük aldım şimdi bekki altima bez koyarim belki bez sütyen takcam göğüs pedi koycam kp kv e gelirse onlarin yaninda mesela rahat ederim. Diye bir tanede aynı beden aldım m ve l

Kızlar benim oğluş bir hafta önden gidiyor şu an.bu hep böyle mi devam eder bide İnşallah vaktinde doğarsa kilolu mu doğar.malum iri bebekte sezeyana alıyorlar ki zaten aklım hep sezeryana kayıyor.ama sezeryan göbeği diye bişey varmış bn doğum sonrası göbeğim kalsn istemiyorm :KK43: benim boyum 176 babasının 187 acaba doktor ondan mı iri dedi oğlum genlerinden dolayı uzun sanırm biraz :)
Kesinlikle bence genetik yani ana uzun baba uzun minyon mu olcakti maşallah . Benimkide heo 1 hafta geriden diyo hem gec döllenme hemde anasina cekmistir belki (: bana benzerse mavi gözlü olur babasina benzerse sürme gözlü uzun kirpik olur şaka bir yana hepizin evladina rabbim sağlık versin. Benim boy 164 babası 1.78.

Ayrıca hepiniz çok araştırma yapan bilincli ve bilinclenmeye açık degerli anne ve adaylarısiniz balık konusu açılmış . Bazı baliklarda risk var simdi bildigim kadsriyla soyliyim yüksek civa olan ton balığı yasak ve dip balıkları küçük büyük fsrk etmez yasak yüksek civadan dolayi. Ayrica biri de somon demis ulkemizde somonlar ciftliklerde yetisiyor ilaçlama sitemi varmis hormon gibi filan düşünebilirsiniz onuda onermeyenler var ne yicez derseniz ağır metal olmayan doğal yetişen hayvan ve et bana doktor tavukda yeme demisti pek yemedim.

bezi nerden aldın cnm .. önerdiğiniz bir site var mı
Markofoniyi takip et canım orada devamlı kampanya var.
Merhaba 26 haftalık hamileyim ya iç çamaşırım da ara ara ıslaklık oluyo akintimi yoksa suyummu geliyo arada anlamıyorum korkuyorum da agrım yok yani arada kasıklarım agrıyo ama aşırı değil ne olabilir
Canım benimde çok oluyor. Doktor suyun çok güzel o akıntı veya büyük ihtimalle idrardır dedi. İdrar kokmazmı dedim. Çamaşırını sık degiştirdiğin için kokusundan anlamazsın dedi. :KK66: merak etmeyin.
Bu ağrılar neden bu kadar sıklaştı ve herkes aynı durumda ya :KK43: 28. Haftaya girmek üzereyim artık her yerim ayrı ağrıyo belim kasıklarım :KK43:
Canım bu zamana kadar bebişler küçüktü artık büyüyorlar ve bizim vücudumuz genişliyor. Çok normal agrılara bu kadar endişelenmeyin ;)
Herkes iri bebek olduğu zaman normal doğamayacak sanıyor. Yok böyle birşey. Ablamın 4 tane çocuğu var. En düşüğü 3.750 doğdu. En sonuncusu 4.250 doğdu. Doktoru iri bebegi doğurmak daha kolaydır. Kendini dışarı daha çabuk iter dedi :KK66: doğumları kolay oldu maşallah..

canim soyleki karnimin bir yerinde sivrilme oliyor bebek orda toplanmis gibi. Senin durum boylemi? siklikla olursa erken dogum riski diyor heryerde. ben 2hafta evde yalnizim esim yurtdisina gidecek,endiselendim acikcasi
Canim bugun olmadi mesela ben erken dogum olucagini hic sanmiyorum, bebek pozisyon degistiriyordur yada esniyordur.. Sancin varmi mesela? Bende kasilma oluyor ara ara cok ayakta kalinca, yada yorulunca.. Ama duzenli bir kasilma yada sancim agrim yok. Kasilma duzenli ve sık olursa doğum tehlikesi olabiliyormuş.. Kendini cok yormamaya bak, ama şüpheleniyorsanda doktoruna danış derim ben ;)

Ayrıca hepiniz çok araştırma yapan bilincli ve bilinclenmeye açık degerli anne ve adaylarısiniz balık konusu açılmış . Bazı baliklarda risk var simdi bildigim kadsriyla soyliyim yüksek civa olan ton balığı yasak ve dip balıkları küçük büyük fsrk etmez yasak yüksek civadan dolayi. Ayrica biri de somon demis ulkemizde somonlar ciftliklerde yetisiyor ilaçlama sitemi varmis hormon gibi filan düşünebilirsiniz onuda onermeyenler var ne yicez derseniz ağır metal olmayan doğal yetişen hayvan ve et bana doktor tavukda yeme demisti pek yemedim.

Canım ben ithal somon kastettim ben Norveç somonu yiyorum bol bol inş hormonlu fln değildir

Canim benim soldaki bebekte öyle. Göğüsümün altında devamli top gibi yatip kalmamıyorum. Saniye durmuyorlar. Ne zaman uyuyorlar acaba çok merak ediyorum. Çünkü gece de uyutmuyorlar.
Bu gece olmadı çok şükür rahatça uyuyabildim :)) Ofiste kime sorduysam daha dur bu başlangıç dedi.. Poposu kafası, ters dönmemişler daha çok etkilenicekmiş çünkü kafa kaburgalara baskı yapıyormuş.. Bir arkadaşımda bebek dikey değilde yatay duruyomuş kafa bir taraftan popo bir taraftan çıkıyor dedi, anlıyacağınız hareketliyse bebek bunlar kaçınılmaz, alışsak iyi olucak :)) hem hareketli olmaları daha iyi en azından iyi olduklarını biliyoruz.. ;)

Cnm o bendede oluyo..bi arkadasmda yasiodu bunu yirmi gun erken dogdu...cok yorma kendini dinlen...magnezyum bunada iyi geliyoms

Back
X