2016 Şubat Anneleri

Kızlar bebegimi hissetmeye başladığım günden beri gün içerisinde hareket etmiyo desem yeridir, ancak akşamları yatmaya yakın ya da yatarken 1 2 hissediyorum hareketlerini. doktora hiç bahsetmedim akşamki hareketlerinden teselli bulup. Herşeyde normal. açıkcası merak ediyorum Acaba mutlu değil mi ? mutsuz bebeklerin hareketleri az olurmuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama kimi bebek hareketliyken kiminin az hareket etmesi neye göre merak ediyorum:KK43: ben sakin insanım acaba o da o yüzden mi bu kadar sakin yoksa böyle olup sonra bu hallerini aratacak mı acaba :KK64:ah bebegim ah.. Sizlerin yavruları nasıl acaba:110:
Bende bugün ayni şeyi düşünüyordum.. Bütün gün tik yok artik endişelenmeye baslamistim ki az önce eşim karnima elini koyup konuşunca tekmelemeye başladı. Sipa beni sevmiyor sanirim :63:

Araba olsa bi sekilde rahat ederdin de otobus yorar bence ben su halimle dayanamazdim

Ben de daha sonra uzun süre göremeyeceği diye göze aldım ama tirsiyorum :-(

Şu kocalarının ailelerine nasıl alerjim var anlatamam. Beni başka şehirden bezdirdiler canımdan muhatap olmuyorumçok şükür olmayacağım da. Kv yok gerçi kb var pisliğin teki mahkemeye verdim onu da.babane halalar kuzenleri vardı muhatap olmuyorum son mahkemenolayinda da ya onlar ya ben dedim cidden sabrımız kalmamıştı eşim sildim onları dedi eşimi çok çok seviyorum ama asla taviz vermeyeceğim ne ölüme ne ölülerine.

Keçi boynuzu pekmezi iç canım bide balı çörekotunu karıştır çörekotunu havan ile döv öyle karıştır ye çok iyi geliyor
ama çörekotu doğumu kolaylaştırdığı için içilmez diye biliyorum.keçi boynuzu pekmezi içeyim en iyisi.

Tatlim beyaz turp var ya buyuk olani onun icini ovuyorsun ve altina kucuk bi delik aciyorsun ichine bal dokup bi bardaga koyuyorsun ve o bal o turpun ichinden suzulib o bardaga dokukuyor sabaha kadar bekletiyorsun ve sabah bi yemek kasigi iciyorsun bi kerede bile oksuruyu kesmeye yetiyor
ben onu siyah turpta biliyorum.beyazda oluyor mu ya.beyaz turp vardı yapayım ben onu teşekkürler

Hayirli aksamlar kizlar istanbul anadolu yakasinda ssvd yapan hastaneler hangileri bilen ve dusunenler bi bakabilirmi

huu huuuu kızlaaaaaaar
kendime lohusa taçı ve lohusa terliği yaptım :KK36:

nasıl olmuş :)

Eklentiler

• 20151118112500.webp
    20151118112500.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar bebegimi hissetmeye başladığım günden beri gün içerisinde hareket etmiyo desem yeridir, ancak akşamları yatmaya yakın ya da yatarken 1 2 hissediyorum hareketlerini. doktora hiç bahsetmedim akşamki hareketlerinden teselli bulup. Herşeyde normal. açıkcası merak ediyorum Acaba mutlu değil mi ? mutsuz bebeklerin hareketleri az olurmuş diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama kimi bebek hareketliyken kiminin az hareket etmesi neye göre merak ediyorum:KK43: ben sakin insanım acaba o da o yüzden mi bu kadar sakin yoksa böyle olup sonra bu hallerini aratacak mı acaba :KK64:ah bebegim ah.. Sizlerin yavruları nasıl acaba:110:
Benim bebis de ayni canim cok nadir hareket ediyor. Sanirim babasi gibi uykuya duskun ve tembel oğluşum :) ama skma canini Allaha emanetler benim gebeligimde sakin gecio o yuzden pek anlam yuklemiyorum az hareket etmesine sende icini ferah tut canm

@Cemren0604 hiç hareket etmeyen meşhur bi oğlum var, günde 1 yada 2 kere eder oda iki pıt pıt :)
doktora sordum benimkini kiloma bağladı birazcık şişmansın o yüzden olabilir dedi

netten okuduğum kadarıyla iç karın genişliği, rahim alanı, bebeğin yapısı, derinin gergin yada sert olması gibi bi çok etken var
Ne alakası varmış,bebeğin fıtratındandır o☺️ Benim ılk gebeliğmde en az kilodaydım hareketlerini şimdiki bebeğim kadar hissetmiyordun,sakindi.buysa bayaa hareketli maaşllhh ve ben çookk kiloluyum

@Cemren0604 hiç hareket etmeyen meşhur bi oğlum var, günde 1 yada 2 kere eder oda iki pıt pıt :)
doktora sordum benimkini kiloma bağladı birazcık şişmansın o yüzden olabilir dedi

netten okuduğum kadarıyla iç karın genişliği, rahim alanı, bebeğin yapısı, derinin gergin yada sert olması gibi bi çok etken var
Galiba bizim erkekler tembel canim :-)

Ne alakası varmış,bebeğin fıtratındandır o☺️ Benim ılk gebeliğmde en az kilodaydım hareketlerini şimdiki bebeğim kadar hissetmiyordun,sakindi.buysa bayaa hareketli maaşllhh ve ben çookk kiloluyum

valla benim doktor direk suratıma bakıp, sen 90 kilosun şişmansın bebeğini bu yüzden hissetmiyor olman normal dedi :KK70:

Galiba bizim erkekler tembel canim :-)

benim koca gibi sessiz sakin kenarda takılan biri gibime geliyor

Vuhuuuu çok güzel olmuş

ayhh çooook teşekkür ederimmmm canım :KK22:

Kızlar doğumdaki kanama için Depend hasta bezi alcaz ya hani o kaçlı olmalı? 8li mi 10lu mu daha mı çok? Adı emici külot diye de geçiyo dimi? Daha önce doğum yapan annişler yardım

valla benim doktor direk suratıma bakıp, sen 90 kilosun şişmansın bebeğini bu yüzden hissetmiyor olman normal dedi :KK70:

benim koca gibi sessiz sakin kenarda takılan biri gibime geliyor

ayhh çooook teşekkür ederimmmm canım :KK22:[/QUOT
90 kiloda bişey yok tansıyon şeker sorunun yoksa.. Sadece sezeryn yerine norml doğum dıyo dr lar.Rabbim sağlıkla kucağımıza almk nasip etsin kuzularımızı...

Kızlar ya hiç soluma yatamıyorum yatmaya çalıştığım an ağrı saplanıyo sürekli sırt üstü yatarsam da bebeğe bir zararı olcak diye çok korkuyorum :(

Kızlar ya hiç soluma yatamıyorum yatmaya çalıştığım an ağrı saplanıyo sürekli sırt üstü yatarsam da bebeğe bir zararı olcak diye çok korkuyorum :KK43:

Bu yatma işi büyük problem bende de :( kalbimde sıkıntı var sola yatinca batma oluyor sırtüstü ve sağa yatmak çok mu risklidir acaba

Back
X