Sallanıyor mu o? Yazmıyor özelliklerinde de....
Canım henüz kurulum yapmadık fakat sallanma özelliği var yazıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sallanıyor mu o? Yazmıyor özelliklerinde de....
Evet canim dogumumuz kolay gecer yagini 1 hafta kala tuketelim yararli bi deBn o kadar çok tükettim ki canım ezdim balla yedim doğuma yakın yapsam mı ki
cnm sevındım :) cok tatlıdırlar... senın tek yumurtaydı degıl mı... tıpatıp olcaklar...Kontrolden geldim 1300kusur gr.a ulasmis benim zilliler bi de kafa kafaya vermisler sanirim anne babanin dedikodusunu yapiyorlarbirinin kafasi asagida digerinin yukaridaydi nasil dondu o sikisiklikta anlamadim turkiyede olmasak normal dogurturlardi beni ama maalesef turk dr.i da korkak ben de korkagim
![]()
Masallah tatlim evet hurma da iyi ama okudugum kadariyla corekotu erken tuketilirse erken dogum riski yaratiyir ondan da doguma yakin tuketilmesi gerekiyorben yağ olarak değilde çok tüketmiştim.birde hurma kilolarca hemde.kızım 2.5 yaşında
cnm urun guzele benzıyor... memnun kaldın sanırım... sesı cok oluyor mu... zaten dıger modelle arasında pek fıyat farkı yok bunu da dusunebilirim..http://www.hepsiburada.com/philips-...pp-elektronik-gogus-pompasi-p-AILEAVNT9430125
Yanılmıyorsam benim ki busdss
3 yıl önce almıştım.
Tüketmek derken canm yağı içmek mi gerekiyo.. Dokunmasın sonuçta yağ yaniMasallah tatlim evet hurma da iyi ama okudugum kadariyla corekotu erken tuketilirse erken dogum riski yaratiyir ondan da doguma yakin tuketilmesi gerekiyor
evet evet bende tüketmiyorum şimdiMasallah tatlim evet hurma da iyi ama okudugum kadariyla corekotu erken tuketilirse erken dogum riski yaratiyir ondan da doguma yakin tuketilmesi gerekiyor
Tüketmek derken canm yağı içmek mi gerekiyo.. Dokunmasın sonuçta yağ yani
Kizlar su linke bakiniz isterseniz burda yagi yazmiyor ama yine de goz atinevet evet bende tüketmiyorum şimdi
Tamam o zmn canım. Bn normal doğumdan çok korkuyorum canım ne yapacam bilmiyorumEvet canim dogumumuz kolay gecer yagini 1 hafta kala tuketelim yararli bi de
Ben her ikisinden de korkuyorum sezeryan dahil kesip biciyorlar insani normal dogumu kolastiracak seyleri okuyorum ve 37ci haftadan itibaren her gun 4-5 tane hurma dogumu kolaylastiriyomus su icmek yurus yapmak nefes egzersizleri yapalim canim ya korkuyo insanTamam o zmn canım. Bn normal doğumdan çok korkuyorum canım ne yapacam bilmiyorum
Öğrenmiş oldum canım geçmiş olsun. İnş sorunsuz doğarTopitikk
firkan Doktorumu haberdar ettim. "Eğer dışardan belli olmuyorsa önemli değil. Hemen hemen her hamilelikte rahim varisi oluşur ve son 3 ayda pelvis kemiklerin ağrı yapar. Çünkü çatı genişlemesi yaşıyorsun, kemiklerin ağrısı normal ve bu durum mutlaka rahim varislerinden kaynaklanyor diyemeyiz. Dışardan varis görünmedikçe hiç endişe yapma. Kemiklerin ağrısı için de endişe etme." dedi. İçimi rahatlattı. Yeni bir şey öğrenmiş oldum. Paylaşayım dedim, belki aynı durumu yaşayan olacaktır.
Koridorda yürüyüşe falan çıkacaksın o zaman giymek için ideal olur bence sabahlikli al canımHastane icin pijama bakiyorum fakat sabahlikli olmasi sart mi?
İnşallah yeneriz canım ben pek zannetmiyorum ama. Canım kaç haftalık hamilesinBen her ikisinden de korkuyorum sezeryan dahil kesip biciyorlar insani normal dogumu kolastiracak seyleri okuyorum ve 37ci haftadan itibaren her gun 4-5 tane hurma dogumu kolaylastiriyomus su icmek yurus yapmak nefes egzersizleri yapalim canim ya korkuyo insan
http://m.gazetevatan.com/News/Article?ID=519798
Sunu okuyun kizlar![]()
Insallah canim 27 haftaligim ya sen?İnşallah yeneriz canım ben pek zannetmiyorum ama. Canım kaç haftalık hamilesin
28+3günlük canımInsallah canim 27 haftaligim ya sen?
Masallah tatlim 30a yaklasiyoruz ay cabuk gelse su subat da dogursak artik sabirsizlaniyorum kizimi kucagima almak icin28+3günlük canım
Aynen canım ya. Hemen geçse zaman. Onun bebeklerinin kokusunu içimize çeksekMasallah tatlim 30a yaklasiyoruz ay cabuk gelse su subat da dogursak artik sabirsizlaniyorum kizimi kucagima almak icin![]()