• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Roxy iyi yani öyle mi
Roxy super bir deterjan ama renk acma ozelligi var bilginiz olsun. Annem yillardir kullanir ozellikle perdeleri tertemiz yapiyor ve ic camasirlarini da. Ama bebislerin kiyafetlerinde renk varsa soldurabilir aklinizda olsun. Ben hacisakir granul almistim bebislerin kiyafetleri yikanim begendim tavsiye ederim hem yumusatiyor hem tatli bir sabun kokusu kaliyor. İlk defa denedim hosuma gitti.

hanimlar henuz kiyafetleri yikamasamda hangi cantalari kullanacagima karar verdim

minik tekerlekli valizi bebek icin hazirliyacagim. hastane cikisini battaniyesini vs seffaf posetlere koyup koyucam,bezi,kremi vs de bu cantada olcak

kendim icinde normalde bebek bakim icin aldigim cantayı hazirliycam. kendime koyacagim gecelik pijama sutyen orkid tarak vs icin bu canta yeter diye dusunuyorum.sizce nasil boyutlari

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 155
cnm sevındım :) cok tatlıdırlar... senın tek yumurtaydı degıl mı... tıpatıp olcaklar...
Kendi dr.m tek yumurta dedi her defasinda ama ayrintili usg.deki dr cift dedi ama sonucta gec gormustu o buyuk ibtimal tek yum.canim

Trendyolda twigy terlikler indirimli ve gayet guzel.lohusa terligi olarak kullanilabilir hic ugrasmaya gerek yok.ben bu tarz bisey alicam sonra yikar evde giyerim

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-20-22-49-49.webp
    Screenshot_2015-11-20-22-49-49.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 129
  • Screenshot_2015-11-20-22-50-22.webp
    Screenshot_2015-11-20-22-50-22.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 155
Tamam anladım sımdı su dıkıssız uzun kollu bluz dıyelım. Ic dıyınce kafam karıstı:) Ice gıyılen bırseyden bahsedıyorsun dıye dusundum. Ben o zıbının altına cıtcıtlı atlet gıyılır dıye dusundum ama.
Atletleri var setin içinde ama bu daha uygun sanırım alcam

Ben indirimli bebe diye bi siteden 4 paket aldim. Acil durum seti mi oyke bi isimle geciyordu. Sade zibin seti
Evet bende o siteye baktim ucuz diye alamadim resmini çekip atarsan cok sevinirim çok minik mi ve kumaşı nasıl tavsiye edersen bende o siteden alayim acil bakim seti diyo ama kış çocuğu olacak içlik şart.

cnm diamniyotik dikoryonik mi senin herseyi ayri mi¿ bi problem olsaydi doktor soylerdi zaten gonlunu rahat tut ki onlar da rahat olsun... ins birbirlerine cok yakin kilolarda alcaz minikleri ins hepimizin bebegi 3u gecerde kilo olarak rahat ederiz... gerci kuvez siniri 2,5 kilo ama 3`u gecerse gonlumuz daha rahat olcak gibi...
Aynen herşeyiniz di başka bi Dr belki yanlış ölçülmüştür dedi zaten ultrasona göre de değişiyomyuş 2,5 kiloyu geçseler kuvözde kalmazlar umarım bir de birinin başı dönmüş

hanimlar henuz kiyafetleri yikamasamda hangi cantalari kullanacagima karar verdim

minik tekerlekli valizi bebek icin hazirliyacagim. hastane cikisini battaniyesini vs seffaf posetlere koyup koyucam,bezi,kremi vs de bu cantada olcak

kendim icinde normalde bebek bakim icin aldigim cantayı hazirliycam. kendime koyacagim gecelik pijama sutyen orkid tarak vs icin bu canta yeter diye dusunuyorum.sizce nasil boyutlari
cnm daha once dogum yapmadim... canta hazirlamadim ama iyi gibi duruyo boyutu... biraz koy olmadi arabayla gideceksiniz bagaja da koy biraz biseyler... esin yanindakiler yetmediginde arabadan getirir...

Multivitamin ve omegayı hala kullanıyor musunuz?
Canım kullanmanı tavsiye ederim doğum esnasında kan kaybedeceğimiz için kullanmamiz şart, doktorum demiri özellikle kendimiz için kullanmamız gerektiğini belirtti ;) Doğuma kadar ve sonrasında vücudumuzun çok ihtiyacı olucağını belirtti..

Back
X