• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Hayır torpil falan değil özelde sakın yapma bak ben özelde yapcam diye kendimi paraladım ama sezeryana yönlendirildim büyük doğumda normal yaptım normal doğum yaparsın inş o odayı ben çok araltırdım torpil falan değil gidip ordan bilgi alabilirsin ben vip doğumla ilgili görüşmek istyorum de gezdirsinler seni o an oda boşsa ki çoğu zaman boş oluyo bi araştır derim
cnm bende orda dogum yapcam... nasıl memnun kaldın mı.... bende ozel odayı sordum salı doktor muayenemde artık hıc ayırma yapmıyorlar dedıler... dogum sonrası doktor degerlendırme yapıyormus... anne ve bebekler eger uygun ıse ozel odaya cıkmaya ona gore cıkmak ısteyen bos ıse cıkabılıyormus... ben dedım oncelık sırası var mı? yok ama genelde sezeryan ve ıkızlere oncelık tanınıyor dedıler...

ben eşim fotoğraf çekimlerimizi yapsın diye içeri girsin istiyorum :KK70:
hastahane ile görüşün, bazı hastahaneler almayabiliyor katı kurallar varsa
ama çoğunda olur, ilk sancı anında almıyorlar açılma 7 cm falan ulaşınca baba içeri alınıyor
bazen yanda sadece psikolojik destek tek yaparlar bazı doktorlar ise babayı taburenin üzerine çıkartıp
bebeği itmesini isteyip doğuma yardımcı olmasını sağlıyorlar :KK22:
Ay benim kocam hayatta yapamaz :D Değişik bi yapısı var sanki kendi acı çekiyo gibi falan oluyo korkarım millet beni bırakıp onla ilgilenecek sana neoldu diye :D

Birazda bu yüzden özele gidiyorum inşallah eşimde gelebilir ya :KK51:
Ya kizlar bisey soylicem cok guleceksiniz bi kac yil once bi tanidigim anlatmisti adam karisinin dogumuna sahit olduktan sonra yillar boyu esine yaklasamamis kadini canavar gibi mi gormus ya neden oyle bisey olmus orasini bilemicem:D benim esim bogle seylerde yurekli olmadigindan kiyamiyorum ona kendim goguslucem zor durumu :D

Ya kizlar bisey soylicem cok guleceksiniz bi kac yil once bi tanidigim anlatmisti adam karisinin dogumuna sahit olduktan sonra yillar boyu esine yaklasamamis kadini canavar gibi mi gormus ya neden oyle bisey olmus orasini bilemicem:KK70: benim esim bogle seylerde yurekli olmadigindan kiyamiyorum ona kendim goguslucem zor durumu :KK70:
Bende kendi kendime sancı çeker bi yandan da eşimi teselli ederm heralde :D

Kızlar DR.BROWN marka biberon almaya kara verdım arkadaslarım cok memnun kaldıklarını belırttıler fakat nasıl alacagımı bilmiyorum geniş agızlı mı almamız gerekıyor ılk etapta dogal akıs mı alan var mıdır nasıl almam gerekiyor yardımcı olurmusunuz kızlar

Eşim sağolsun süpriz yapmış kendi kendine kapı süsü ismarlamis dün geldi kapısına astik :nazar::KK46:
Beni heyecan basmaya başladı kızlarrr, sagsalim alsaydik bi kucağımıza hayırlısıyla :KK37:

Çok guzelll :)) nereden sipariş etmiş :)

Maşallah kuzulara bnmde 25. De kontrolüm bakalım kaçkiilo olmuş bnmki geçen hafta 1 kiloya yakındı
Masallah bn kilsuna cok takilmiyorum ark kizi 2800 dogdu anne sutuyle oyle bi toparladi ki topacik oldu kisa zamnda :)

Eşim sağolsun süpriz yapmış kendi kendine kapı süsü ismarlamis dün geldi kapısına astik :nazar::KK46:
Beni heyecan basmaya başladı kızlarrr, sagsalim alsaydik bi kucağımıza hayırlısıyla :KK37:
Cok guzellll ismi gibi :)

Kızlar DR.BROWN marka biberon almaya kara verdım arkadaslarım cok memnun kaldıklarını belırttıler fakat nasıl alacagımı bilmiyorum geniş agızlı mı almamız gerekıyor ılk etapta dogal akıs mı alan var mıdır nasıl almam gerekiyor yardımcı olurmusunuz kızlar

Canım ıyı bır tercıh zaten mamajoo ve dr brown onerıyorlar. Emzıgı de aynı marka alacaksan damaklı olandan al. Ben mamajoo genıs agızlı yanı 6 ay -1 yas arası aldım cunku bıberonu daha genıstı ama uc olarak yenıdogan uc da aldım. Ucunu degıstırıp 1 yıl kullanabılırsın yani.

kızlar aranızda diş eti problemi yaşayan var mı?

bu hafta benim diş etim şişmeye başladı yavastan. dişlerimde normalde hiç sorun yoktu. bu hafta nedense öyle bir sorunla karşılaştım. diş etim kanamıyor sadece şişti azıcık ve fırçalarken acı çektim..

Bana önerebileceğiniz bişey var mı?
Vitamin takviyesi Vs nin yanında cupraprox mu ne öyle bi diş fırçası markası var( harflerini yanlış yazmış olabilirim nette doğrusu cıkar :)) onun supersoft u var yumuşacık benim diş etlerimi o cok rahatlattı Dt um önermişti daha önce.. Şimdi baska fırca ile fırçaladım bugun aynı dediğin gibi oldu

Kızlar hastaneye sorun. Her hastane almıyor. Doğumhane katında farklı farklı sancı odaları olsada sesler çok duyulabiliyor. O yüzdende o kata erkek almayabiliyorlar. Hastaneye göre değişiyor.
Beyefendilere asıl o sesleri duyurmak lazım.. Bizim canımız cıkıyor sesini bile saklıyorlar erkeklerden nasıl iş bu ya

Chicco liteway plus travel system alanlar,tutma yerleri yön değiştirebiliyor mu?
Joie nin travel system ini alanlar var mı?

Arkadaşlar baby&plus 6 fonksiyonlu ana kucağı alan var mı aranızda yada çevresinde kullanan var mı ? Bana küçük 0-6ay arası beşik almaktansa bu ürün daha mantıklı gibi geldi :KK58:
smBYP-MC3031_1.webp

Chicco liteway plus travel system alanlar,tutma yerleri yön değiştirebiliyor mu?
Joie nin travel system ini alanlar var mı?
Canım bizde daha almadık bebek arabasını geçen haftasonu e bebekte joie baktık satış temsilcisi joie yerine chicco öneririm tarzında konuşunca benim süper önyargılı kocacım daha araştralm ozaman dedi ve joie eledi tamamen ama güzeldi bence

Back
X