• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar, bu gece bacağıma yine kramp girdi :63: Yatmadan önce su içicem artık.. Uyandığımda krampa damağım kurumuştu resmen :/ Birde birşey farkettim benim bebek hareket etse bile beni uyandırmıyor, uyanınca hareket etmeye başladı eşimde kucaklayarak uyuduk o şekilde, sen uyudun ama bebek çok hareketliydi dedi.. Ben çok tınlamıyorum sanırsam :KK53: Hep merak ediyordum sık sık beni uyandırıcakmı diye çok şükür öyle olmadı.

Birde ilk defa güzel bir rüya gördüm tatile gitmişiz eşimle ve kumsaldayız, sonra denize açılıyoruz, suyun rengi o kadar açık ve berraktıkı ba yıl dım.. Dalıp dalıp yüzdüm tüm gece diyebilirim :))

Benimki de öyle canım..normalde çok sert vuruyor ama gece uyandim elim karnima gitti sessiz sessiz hareket ediyordu :)

Zorlaştırmamaya calısıyorum ama elimde değil.. Aklımdan gecen herşeyi yazsam bilmiyorum ne olur delirmek üzere gibi hissediyorum kendimi
Kendin mi üretip düşünüyorsun bunu yıksa birisi senin aklına soktu da sen mi derine indin? Annem çok yapar da bunu bana :) geçen Çarşıda bebeğime Kıyafet bakarken baya bi söyledi aynı, senin yazdıklarının aynısı.hayatın bitti artık,kendin için birşey yapamıcaksın falan dedi.amaan sağlıklı olsun da zaten o içten gelerek hayatım olacak deyiverdim.kafanı dağıt,cici şeyler düşün.sorumluluğu çok evet ama ilk 3 ay hani o karşılıksız gibi görünen dönem geçip de sana gülücükler atmaya başlayınca dünya senin olacak:)

Ben Eminönünden aldım 45*50 ölçüde satıyorlar rengarenk 3 TL aldım. Nette daha ucuzmu bilemem. O yaraflara yolunuz düşerse bir sokakta hep bebek süsü satan yerler var. Fikir almak içinde iyi olıyor. Birde nette fotoda tam anlaşılmıyor. Kendin görünce daha iyi. Ama dediğim gibi yolun o taraflara düşerse :) yoksa bence 2-3 lira için sadece oraya gitmeye degmez :KK66:
50*50 CM 2.5 TL ama sanırım vazgectim birmaxta magnet buldum onlar daha mantklı geldi keçeler biraz zahmetli :)

masaallah ikizlerine hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşaallah :) Hoşgeldin
Allahım herkesin bebeklerini bağışlasın.
Bebeği olacağı için zorlanacağını düşünenler varmış ;)) yazın tatilde bir aile ile tanıştık 2 aylık bebeği ile deniz tatiline gelmişler zor olmuyor mu dedim 40 çıktığında yurtdışına gittik dediler. Biraz bizimle alakalı galiba. Biz pinpiriklenirsek hayat zor geçecek.

Birde bakmışız bebeklerimizin uykusuydu, cişiydi, mamasıydı, kakasiydi banyosuydu..vs. bunları konuşurken görücez kendimizi :KK5::anneadayı::KK46:

Birmax tan bebek şekeri malzemeleri sipariş verdim 1 hafta oldu kargoya verilmiş gözüküyor ama ortada yok dün aradım biz kargoya vermisiz ama kargoda yok dediler arada kaybolmuş yani benim siparişler biz araştıralım size döneriz dediler dönende yok bakalım kaç gün sonra gelecek artık

Kizlarrrr oglumun ceyizini döktüm bebeklik o oadar cok seyi var ki kullanmadigim coraplar yelekler hirkalar(tabi hepsi ara renkler) önlüklr. Tek altlar var .ben kzima bi hastane çıkışı aldim tulum corap ve alt üst birkac takim aldim..daha ne alacagim kafam karıştı. .ilk 0.3 fazla bisey almak israf gibi geliyor bana..bana yardim edin ogluma ne cok alışveriş yapmışım. .

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum nasılsınız? Ben iyiyim cok sukur bu hafta kontrole gittik 1250gr olmus kizim. Ona alışveriş yapiyoruz her fırsatta.kan uyuşmazlığı olan arkadaşlara bi sorum var 28.haftada igne olacak sanıyordum ama doktorum bu ignenin suanda bi ise yaramadığını zaten anneyle bebegin kanlarinin karismadigini bu yüzden dogumdan sonra bebeğin kan grubuna gore igne yapılacağını söyledi. Kanama gibi bi sikayetin olursa da gelirsin yapariz ama suanda gereksiz dedi. Sizin doktorunuz ne dedi acaba? Bu konuda iki gorus varmis bizim doktor böyle düşünüyor bazıları her ihtimale karsi yapiyormus kafam karıştı

Kizlarrrr oglumun ceyizini döktüm bebeklik o oadar cok seyi var ki kullanmadigim coraplar yelekler hirkalar(tabi hepsi ara renkler) önlüklr. Tek altlar var .ben kzima bi hastane çıkışı aldim tulum corap ve alt üst birkac takim aldim..daha ne alacagim kafam karıştı. .ilk 0.3 fazla bisey almak israf gibi geliyor bana..bana yardim edin ogluma ne cok alışveriş yapmışım. .
Canım senın bıze soylemen gerekmezmı asıl:KK45: sen deneyımlısın ılk 3 ay mı cok alınmalı yoksa 3-6 ay mı? Ustlerı cabuk kırlenıyormu? Ben arkadan cıtcıtlı mendıllerden aldım boynunu gevsek bıurakarak takarım sureklı dıyorum hem de sut salya vs aktıgında sureklı kıyaet degıstırmeyız . Ben sımdılık fazla almıycam ıhtıyac oldukca alıcam

0-3 ay ıcın
1 10'lu hastane cıkısı( 2 pantolon ,1 tulum, bır ıc zıbın bır dıs zıbın ,1 cıtcıtlı atlet var)
1 5'lı hastene cıkısı(1 ıc zıbın bır dıs zıbın bır pantolon)
2 ınce 2 kalın battanıye
8 corap
2 patik
1 yelek
1 polar alt ust takım
2 cıtcıtlı badi
2 alt ust takım(uzun kollu)
2 uzun kollu tulum
1 kısa kollu tulum
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3-6 ay ıcın
1 polar tulum
3 kısa kollu cıtcıtlı badi
2 uzun kollu cıtcıtlı badi
2 uzun kollu alt ust takım

2 havlu
2 nevresım takımı
1 cıtcıtlı polar kundak
2 alt degıstırme

sadece bunları aldım canım ben

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum nasılsınız? Ben iyiyim cok sukur bu hafta kontrole gittik 1250gr olmus kizim. Ona alışveriş yapiyoruz her fırsatta.kan uyuşmazlığı olan arkadaşlara bi sorum var 28.haftada igne olacak sanıyordum ama doktorum bu ignenin suanda bi ise yaramadığını zaten anneyle bebegin kanlarinin karismadigini bu yüzden dogumdan sonra bebeğin kan grubuna gore igne yapılacağını söyledi. Kanama gibi bi sikayetin olursa da gelirsin yapariz ama suanda gereksiz dedi. Sizin doktorunuz ne dedi acaba? Bu konuda iki gorus varmis bizim doktor böyle düşünüyor bazıları her ihtimale karsi yapiyormus kafam karıştı

benım doktorumda bır sonrakı kontrold once test yapacak test sonucuna gore ıgne olup olmayacagıma karar verecekmıs. Bence doktoruna guven.

Canim bnde cok fazla kiyafet almadim cunku 0.3 ay hemn buyuyolar ve 2 ay kis gorcekler baharda da baharlik bisiler alcm sonra da yazlik :)

Allahım herkesin bebeklerini bağışlasın.
Bebeği olacağı için zorlanacağını düşünenler varmış :KK66:) yazın tatilde bir aile ile tanıştık 2 aylık bebeği ile deniz tatiline gelmişler zor olmuyor mu dedim 40 çıktığında yurtdışına gittik dediler. Biraz bizimle alakalı galiba. Biz pinpiriklenirsek hayat zor geçecek.
Canım yabancı cıftlerde kadın erkek ıs bolumu yapıyor. Benım esım cok tembel ama kusura bakmasın kafasının etını yıye yıye yaptırıcam. Sonucta ben de calısıyorum o da, bence esler bırbırıne yardımcı olursa bu donem kolay atlatılır dıye dusunuyorum

50*50 CM 2.5 TL ama sanırım vazgectim birmaxta magnet buldum onlar daha mantklı geldi keçeler biraz zahmetli :)
Evet zahmetli benimde annem dikerim dedi. Ona yaptıracagım yoksa yapmazdım. Arkalarına magnet aldım. Buzdolabu süsü gibi olacak.

Canım senın bıze soylemen gerekmezmı asıl:KK45: sen deneyımlısın ılk 3 ay mı cok alınmalı yoksa 3-6 ay mı? Ustlerı cabuk kırlenıyormu? Ben arkadan cıtcıtlı mendıllerden aldım boynunu gevsek bıurakarak takarım sureklı dıyorum hem de sut salya vs aktıgında sureklı kıyaet degıstırmeyız . Ben sımdılık fazla almıycam ıhtıyac oldukca alıcam

0-3 ay ıcın
1 10'lu hastane cıkısı( 2 pantolon ,1 tulum, bır ıc zıbın bır dıs zıbın ,1 cıtcıtlı atlet var)
1 5'lı hastene cıkısı(1 ıc zıbın bır dıs zıbın bır pantolon)
2 ınce 2 kalın battanıye
8 corap
2 patik
1 yelek
1 polar alt ust takım
2 cıtcıtlı badi
2 alt ust takım(uzun kollu)
2 uzun kollu tulum
1 kısa kollu tulum
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3-6 ay ıcın
1 polar tulum
3 kısa kollu cıtcıtlı badi
2 uzun kollu cıtcıtlı badi
2 uzun kollu alt ust takım

2 havlu
2 nevresım takımı
1 cıtcıtlı polar kundak
2 alt degıstırme

sadece bunları aldım canım ben
Kızlar ilk kıyafetleri çok almayın çünkü bebişleriniz tombik olursa hiiç giydiremezsiniz. Birkaç parça alın doğduktan sonra alırsınız. He kıyafet alacak yerim yok uzak çıkamam derseniz bilemem. Yaz çocugu olsa hergün yıkıyorsun e yıkayıncada kirlenmesede kıyafet degiştiriyorsun ama kış bebeklerni herzaman yıkayamayacagız. Anca kakası çıkarsa yada kusarsa degistirilecek. Mendilleri düzenli kullanırsak ve kakasını sık kontrol edersek kıyafetler çok degişmiyor. 0.3 ay degilde 3-6ay kıyafetlerinden almak lazım. :KK66: ama bebişlerin ne kadar hızlı büyüdüğünü göreceksiniz. 0.3 ay kıyafetler elinizde kalmasın. :KK66: :KK66:

Günaydın kızlar. Az önce hiç yapmamam gereken bişey yaparak son haftalarında hatta günlerinde bebeklerini kaybeden annelerin forumunu okudum. Şimdi ağlamaktan içim dışıma çıkmış, gözlerim şiş bir halde oturuyorum. İçimde sürekli bu korku var son zamanlarda, nasıl geçecek bu 3 ay bilmiyorum:KK43: Bir de dün akşam sol kasığımdan sancılandım, acile gittik şansa kendi doktorum nöbetçiydi herşey normal dedi. Magnezyum ve minoset verdi. Şimdi bu sabahta sağ kasığımda var aynı ağrı. Sizde de oluyor mu hiç? Dün biraz yoruldum, taşınma işlerim var, yürümek zorunda kaldım , ondan olabilir mi?
Canım o hatayı bende yapıyorum zaman zaman okuyorum pıskopatmıyım neyım. Bılmıyorum herseye hazırlıklı olmak ıcın belkı de. Sonucta erken dogum belırtılerını ordan ogrendım dıyebılırım, ama yıne de sureklı okumamak lazım

Bende de soyle bır agrı oluyor, son 2 haftadır ozellıkle dısarda yururken sankı rahmıme tas koyulmus ve bırden dusecekmıs gıbı bır yuk bınıyor, agrı yapıyor kasılma oluyor sonra gecıyor. Bu normal mı degılmı bılmıyorum daha kontrole de cok var.

Back
X