2016 Şubat Anneleri

Iyi geceler kizlar
Acil bisey sormam lazim kan hapimi icecekken yanlislikla decavit i ictim.. Gun icinde 2 tane icmis oldum oglen saatlerinde de ocmistim zaten. Bi sorun olmaz herhalde dimi off nasil daldim ictim oleee
canım bende bir ara kan hapını 5 dk ara ile vitamin hapı yerine 2 defa kan hapını içtim sabah içmiştim gece midem çık kötü olmuştu ağrı falan ama onunla ilgisi var mı bilmiyorum çünkü ben sabah 10 da içtim midem gece 1 gibi kötü oldu o kadar uzun süre sonra etkilemez diye düşündüm

Onu dememe gerek.kalmadan ahh ahhben yyapardım ama boynum ağrıyor dedi. Ki benim annem boyun fıtığından sık sık amelyat olan biri. Ben es geçiyorum sözleri de rabbim kocama gönül gözü versin de ayrımı görsün insAllah. Gerçekten hakeden hakkettigini görmeli.

İnşallah canım. Ördür sen de anne deseydin :) düşünme canım ya da gulerek kahkaha atarak laf sok. Ardından sen iyi ol da yeter annecim de ama. Ne olduğunu anlamasin laf mi soktu övdü mu desin. :) takma yeterki kafana :)

Bende doktora sormuştum o da daha dur demişti :) iki gundur daha güçlü hissediyorum. Hissedelim canım hissermesek sorun. Çok mu yedin akşam canım o zaman da cosuyorlar. Arkadaş bu yüzden doktorunu aramıştı durmuyor bu çocuk diye çok mu yedin demiş hemen. Evet diyor deli gibi yemistim :)
Yok tatlım ya aksine açtım belki kakaolu tarçınlı havuçlu kek yapmıştım onu yemiştim ona coştuysa artık, ama bir dilimdende bu kadar olmaz heralde neyse yatıcam birazdan Allahtan duruldu kuzum.. Sabah ola hayrola :))

Yaaa yine başladı.. Bir sıkıntısı yoktur umarım ya :(

2 gecedir oğluşum hasta :( ateşi yükseliyor. Bu ateş nasıl bir merettir geceleri tavan yapıyor. Gündüz tık yok :( :(

Kızlar birşey sorucam sizdede acıkınca bebek hareket ediyormu, ben israrla yemiyim dedim ama durucak gibi değil birşeyler atıştırıcam artık :KK43:
Beeenn... açken daha çok coşuyor. Ayrıca bende senin gibi çok endişeleniyordum. Acaba boynuna kordonnu dolandı canımı acıyor diye... doktor hiç öyle bişey yok yeri çok fazla rahat suyun tam ve bebek mutlu ondan çok hareket ediyor dedi. Dedim bazen 1 saat sürüyor bukadar enerjik olurmu? Olur dedi... maşallah sıpalara demekki benim tüm enerjimi o çekiyormuş...
Off agridan uyuyamiyorum.sag gogsumun altinda sanki yara var bicak saplaniyo sanki.Allahim ne zor bisey.sirtima da vuruyo.ne yapsam olmuyo gecmiyo bu agri
Canım daha çok ayagını kolunu poposunu yasladığında oluyor. Sanki etin incinmiş gibi agrıyor. Bendede oluyor. O zaman öksür biraz saga yat sola yat pozisyonunu degiştirmesini sagla. Biraz düzeliyor.

Kızlar bebeğim son 1,5 saattir hep hareket halinde, endişelenmelimiyimo_O
Dr.uma sormustum benimkiler cok hareketli bazen cok hareketli bazen de cok sert belirgin hareketleri oluyor dedim hareketli bebek iyidir daha ne istiyordun hareketi az olsa bi de onu takip etmekle ugrasacaksin dedi :KK16:

Ahh sabah olsa da bu evden kazasız belasiz evime gitsem.
çok laf sokuyor ve ben susmak için iyi direniyorum. annem laf atıyor

Annen battaniye yaptı mi evet 2 kalın 2 de pike tarzı dedim bir de annemin aldığı hastahane cikisinin icinde var dedim. Eee el örgüsü yapmadı mi daha yapmadi diyince aaaa annenin hakki yapsaydi yaa dedi.

eee sen ne güne duruyorsun daha bi çorap almamissin car car kkonuşuyorsun dememek için zor tuttum kendimi. Son ana kadar minnet etmeyeceğim bakalım ne yapacak. Piiiisskiiiinnnnn şey
Ben bebegin anneannesinin herseyi yaptigini bilmiyordum canim herkesin adetleri farkli tabi ama artik adet falan kalmadi buyukler islerine gelen adeti kullaniyor bi de babaanne olacak nasil ozenip de almaz bi sey anlamiyorum benim kv.min kizi yok bi de onlar cocuk buyuturken bu kadar cesit yokmus cok ozeniyor nasil iclerinden gelip de almiyorlar veya senin annenin alip satmasini sorguluyorlar anlamadim:KK12:

2 gecedir oğluşum hasta :KK43: ateşi yükseliyor. Bu ateş nasıl bir merettir geceleri tavan yapıyor. Gündüz tık yok :KK43: :KK43:
Gecmis olsun canim ins.hemen iyilesir benim kizimin da burnu akmaya basladi ne ara usuttu anlamadim hic hali yok ortalikta firil firil donen cocuklarin durulmasi cok kotu oluyor

Gecmis olsun canim ins.hemen iyilesir benim kizimin da burnu akmaya basladi ne ara usuttu anlamadim hic hali yok ortalikta firil firil donen cocuklarin durulmasi cok kotu oluyor
Günaydın sagol canım. Evet insanı ençok üzen ve yoran çocukların hasta olması... hep koştursun bukadar üzülmüyor insan.

Benimde 22. Haftadan beri kafa aşağıda, ama doktorun bahsettiği doğum kanalına girmiş olması, hiç korkmasın kuzenimin eşine udoktor üç hafta kala bebek geliyor dedi günü geçti gelmeyince sunni sancı verdiler :)
Kanal filan demedi çok şükür. Ayy inşallah durur yerinde bebisim. Biraz rahatllattin beni canim

Canım panikleme aşağılanmış bebeğin, eğilme, çok ayakta kalma, sırt üstü yatma.. Benide uyarmışlardı, çok evi temizlicem diye kendini zorlama diye sanırım bu yüzdenmiş..
İnsallah canım. Bakalım 2 hafta sonra inşallah yukarılarda olur. Bol bol yaticam. Geçen hafta çok yordum kendimi. Dikkat edelim. Şurda ne kaldi ki.
Canım ya baska doktora da gıtsen mı acaba. Ben de cok asagıda hıssedıyorum ozellıkle dısarda yururken rahmımı asagıya dusurecekmıs gıbı oluyor. Bu konuda ben de endıselıyım yanı. Pekı dınlenınce ve magnezyum kullanınca duzelme ıhtımalı neymıs. Bır de sen nasıl anlıyacakmıssın allah korusun erken dogum olursa
Yani dediği şey yat, bol su iç . Panik oldum erken doğum mu olur diyince de panik olma yapacak tek şey dinlenmen suan dedi. Erken doğum olursa Allah korusun sanci filan olur heralde. Bi hafta sonra başka birine daha mı gorunsem diye geçiyor benim de aklimdan

Iyi geceler kizlar
Acil bisey sormam lazim kan hapimi icecekken yanlislikla decavit i ictim.. Gun icinde 2 tane icmis oldum oglen saatlerinde de ocmistim zaten. Bi sorun olmaz herhalde dimi off nasil daldim ictim oleee
hiçbirşey şey olmaz canım merak etme.

Kanal filan demedi çok şükür. Ayy inşallah durur yerinde bebisim. Biraz rahatllattin beni canim

İnsallah canım. Bakalım 2 hafta sonra inşallah yukarılarda olur. Bol bol yaticam. Geçen hafta çok yordum kendimi. Dikkat edelim. Şurda ne kaldi ki.

Birşey olmaz canım, artık yormuyacaksın kendini.. Ben dün tüm gün temizlik çeşit çeşit yemekler, kekler hazırladım.. Niye uğraştıysam bu kadar artık ... Şuan üstümden dozer geçmiş gibi, bugün full istirahat yapıcam :KK51:

Beeenn... açken daha çok coşuyor. Ayrıca bende senin gibi çok endişeleniyordum. Acaba boynuna kordonnu dolandı canımı acıyor diye... doktor hiç öyle bişey yok yeri çok fazla rahat suyun tam ve bebek mutlu ondan çok hareket ediyor dedi. Dedim bazen 1 saat sürüyor bukadar enerjik olurmu? Olur dedi... maşallah sıpalara demekki benim tüm enerjimi o çekiyormuş...
Dr.uma sormustum benimkiler cok hareketli bazen cok hareketli bazen de cok sert belirgin hareketleri oluyor dedim hareketli bebek iyidir daha ne istiyordun hareketi az olsa bi de onu takip etmekle ugrasacaksin dedi :KK16:
Kızlar doğru diyosunuz, ne biliyim hiç bu kadar uzun sürmemişti, içerde birşey keşvedip oynamaya çalışmaz dimi :)) Bu kadar süre ayık olması korkuttu beni :D

Back
X