• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

genc-anne genc-anne
bazı erkekler malesef anneci ve bunu degistirmek çok zor. Olmuyor fark etmiyor görmüyorlar. Ve öyle yetiştirilmişler ki anneleri tarafından en ufak şeyde çok bbüyük vicdan azabı çekiyorlar. Sadece sabir ve sebaat ile beklemeniz gerekiyor. Başka caremiz yok eşinize olan hüznunuzu bence evldiniza yansitmayin ye yemegini ve kizina odaklan. Ben bunu öğrenmeye çalışıyorum bu aralar ^_^

Canım tavsiyen için sağol hemen gidip birşeyler yicem..Bebeğimin günahı yok sonuçta. Ama eşim gözümden düşüyor giderek. O ailesi ve annesi için deli olurken, burda kendi yuvasını ailesini hüzne soktugunun farkında değil. Onun asıl ailesi biz olduk ama nafile, sıfır ilgi alaka .. keşke de benimle evlenmek yerine annesinin dizinin dibinde yaşlansaydı..

Canım tavsiyen için sağol hemen gidip birşeyler yicem..Bebeğimin günahı yok sonuçta. Ama eşim gözümden düşüyor giderek. O ailesi ve annesi için deli olurken, burda kendi yuvasını ailesini hüzne soktugunun farkında değil. Onun asıl ailesi biz olduk ama nafile, sıfır ilgi alaka .. keşke de benimle evlenmek yerine annesinin dizinin dibinde yaşlansaydı..

Canım erkekler böyle malesef. Benımkı de hergun benı aramaz ısyerınde ama annesıyle gunde 2 kez konusur. Annesı sureklı arama ıstegı duydugu ıcın. Ben 6 aylık hamıleyken benı bırakıp yurtdısına gıttı 17 gunlugune. Telefonla da konusamıyoruz ınternette de yok, bana bırsey olsa haberı olmayacak yani. Ben de uzuluyorum ama uzulunce tam tersı ıstahım acılıyor ve kılo alıyorum

O su bir baba değil bu yüzden anlayamaz evladinin esinin üzülme iihtimalini. Bebek doğar eve yerleşir biraz zaman geçer o zaman baba olur. bizler bile su an tam anne olamadık daha. Benim eşim annesinin hatalasini görse dahi bunu kabul etmiyor. Yapiyorsa sebebi vardir hhaklıdır annedir böyle öğrenmiş. 30 sene o kadının hakimiyeti altında olan kocamı 1.5 senede değişmesini bekleyemem. Ama pes de etmiyorum, herşeyi alttan alma evet siz haklisiniz deme ama az şikayet ve sabırla bence çocukla birlikte biraz daha toparlanacaktir. Temennim o yönde :)

O su bir baba değil bu yüzden anlayamaz evladinin esinin üzülme iihtimalini. Bebek doğar eve yerleşir biraz zaman geçer o zaman baba olur. bizler bile su an tam anne olamadık daha. Benim eşim annesinin hatalasini görse dahi bunu kabul etmiyor. Yapiyorsa sebebi vardir hhaklıdır annedir böyle öğrenmiş. 30 sene o kadının hakimiyeti altında olan kocamı 1.5 senede değişmesini bekleyemem. Ama pes de etmiyorum, herşeyi alttan alma evet siz haklisiniz deme ama az şikayet ve sabırla bence çocukla birlikte biraz daha toparlanacaktir. Temennim o yönde :)

Hadi inşallah canım şuan umudum bebeğimizle beraber baba oldugunun farkına varması.. belkide değişir zamanla. Bende sabırla bekliyeyim bakalm ne olucak

Canım erkekler böyle malesef. Benımkı de hergun benı aramaz ısyerınde ama annesıyle gunde 2 kez konusur. Annesı sureklı arama ıstegı duydugu ıcın. Ben 6 aylık hamıleyken benı bırakıp yurtdısına gıttı 17 gunlugune. Telefonla da konusamıyoruz ınternette de yok, bana bırsey olsa haberı olmayacak yani. Ben de uzuluyorum ama uzulunce tam tersı ıstahım acılıyor ve kılo alıyorum

Allah sana da kolaylık versin canım..bende tersi moral yokken iştah ta olmuyor, ahh şu erkekler biraz anlasalar halimizden. Büyük laf etmiyim ama ilerde bi oğlum olursa evlendiğinde karısıyla benim yüzümden tartışmasın huzursuz olmasınlar diye çok dikkatli olurum..

Kizlar kayinvalidenizimi cekistiriyorsunuz yine.. Ben su siralar pek yuz vermiyorum.. Gecen bir tartistik esimle baktim beni ariyolar en sevmedigim sey kari kocanin arasina girilmesi, tabi telefonlari acmadim derken duruldular.. Peh :KK53:

Aynı cantayımı aldık yoksa:) benımkının de alt acma ve kırlı bez posetı var. Askısı da uzun yandan gecırıp takarsak koldan dusme ıhtımalı olmaz

Ben hastane ıcın kendıme o cantayı kullanıcam. Bebege de mınık valız hazırlıycam
Aynısı değil canım bende bunada bakmıştım ama mağazada yoktu o günkü alışveriş tutarı üzerinden e bebek ekstra indirimi vardı oyüzden kaçırmak istemedim belotteydi benimkinin yanlış hatırlamıyosam markası

Aynısı değil canım bende bunada bakmıştım ama mağazada yoktu o günkü alışveriş tutarı üzerinden e bebek ekstra indirimi vardı oyüzden kaçırmak istemedim belotteydi benimkinin yanlış hatırlamıyosam markası
Bende e bebek te o çantaya baktım şuan indirimde 74 lira bellotte krem kahve. Sizin aldığınız çanta da aynısı acaba?

Eşimin ailesine olan aşırı düşkünlüğü ne zaman bitecek? İşten gelirken, işe giderken, tatil gününde, veya fırsat bulduğu her zaman orda. Artık onun bu halinden usandim..evlerimizin arasında birkaç sokak var.sürekli orda. Onunla evde vakit geçirmeyi özler oldum artık ve hayattan soğudum :KK43: ben kızımı kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla beklerken o beni heo yalnız bırakıyor. Sabah 11 den beri annesinin evinde. Az önce geldi sende gel dedi gitmedim sinirlendi ben ağlarken o çekip gitti. Soğutuyor beni kendinden. Bişeyde yemedim sabahtan beri onun yüzünden :mad:
Ne kadarlık evlisin canım. Erkeklerin bazıları çok düşkün ailesine. Evlenince aile oluyor gibi gözüksekde bebek olunca daha bir aile olunuyor. ;) haklısın ama kendini hırslandırma.. ben ilk evlendiğinde benim eşimde annesine çok sık giderdi. Ben bişey demedim ama dersen aranızda açılır. O giderken bahane soyle sadece, karnım agrıyor belim agrıyor gibi.. bebişten sonra o koşa koşa gelecek eve. Öyleki eşim bana diyorduki bir tane kirli bezini yanıma versene özleyince koklarım diyordu :KK70::KK70:
Diyecegim düzelir canım merak etme bu sıralar sen onunla papaz olma yeter ;) ;)

Ayy kizlar bu kaynanalarla ilgili iletiler durdugum yerde beni sinir etti..insanlar ne boş şeylerle ugraşip gereksiz birbirini kiriyor incitiyor .

Ne kadarlık evlisin canım. Erkeklerin bazıları çok düşkün ailesine. Evlenince aile oluyor gibi gözüksekde bebek olunca daha bir aile olunuyor. :KK66: haklısın ama kendini hırslandırma.. ben ilk evlendiğinde benim eşimde annesine çok sık giderdi. Ben bişey demedim ama dersen aranızda açılır. O giderken bahane soyle sadece, karnım agrıyor belim agrıyor gibi.. bebişten sonra o koşa koşa gelecek eve. Öyleki eşim bana diyorduki bir tane kirli bezini yanıma versene özleyince koklarım diyordu :KK70::KK70:
Diyecegim düzelir canım merak etme bu sıralar sen onunla papaz olma yeter :KK66: :KK66:

2 yıl bitti canım 3. Yıldayız. Bende arada bir onunla giderim ailesine. Hatta gitmesine bisey demem. Sadece çok fazla abartıyor. Dün akşam 5 te işten gelmisti gelmeden ailesine uğradı sonra eve geldi 7 buçukta tekrar gitti saat 10 da geldi. Bu sabah 11 de gitti az önce geldi. Gitmesin demiyorum ama çok abarttı. Ben onunla vakit geçirmek için işten eve gelmesini 4 gözle beklerken o bunu yapıyor zoruma gidiyor.. Ama artık bende bisey demiycem napsiyosa yapsın. Doğuma az kaldı. Bebekle beraber değişmesini diliyorum Allahtan...

Kizlar kayinvalidenizimi cekistiriyorsunuz yine.. Ben su siralar pek yuz vermiyorum.. Gecen bir tartistik esimle baktim beni ariyolar en sevmedigim sey kari kocanin arasina girilmesi, tabi telefonlari acmadim derken duruldular.. Peh :KK53:

Evet dimi bide o huyları var. Normalde arayip sormazlar. Ölsek ruhları duymaz. Ama pek değerli oğulları üzüldüğü zaman hemen telefona sarılırlar. (Oğulları hep suçsuz bir melektir ama)

selam kızlar, a101den küvet alanlar acaba file aldınız mı aldıysanız hangi markayı aldınız. Ben bi tane aldım küçük geldi :( internette de filelerin ölçüsü yazmıyor yazanda da hep küçük küvete göre var, bulamadım bi türlü uygun file :((

Su uyurken yada 10 dk fazla hareketsiz otururken kalmak ne kadar da zorlaştı. Sanki kasıklarım da bir top var ve hareket etmeme izin vermiyor. Dogumlarimiz yaklaşıyor artık yürüyüşleri artırmak gerekiyor

Evet dimi bide o huyları var. Normalde arayip sormazlar. Ölsek ruhları duymaz. Ama pek değerli oğulları üzüldüğü zaman hemen telefona sarılırlar. (Oğulları hep suçsuz bir melektir ama)
Valla tatlim benimi merak ettiler ogullarinimi hic bir fiktim yok, sert konusur kalplerini kirardim aksi durumda.. Zaten cok telefonla konusmayi sevmem beni pek aramazlar, ogullarinida azalttilar.. Emekli olmanin dezavantajida vicik vicik telefon konusmalari oluyor.. Ama esler tartisinca araya iyi amaclada olsa girmemeliler benim ki tersim fenadir, gerci biliyolar ama sansini zorluyolar arada. Bende aramayi komple kestim.. :)) Hamilelikte baskalarini dusunmek en son aklima gelen sey, kendi rahatima bakiyorum ben ;)

Valla tatlim benimi merak ettiler ogullarinimi hic bir fiktim yok, sert konusur kalplerini kirardim aksi durumda.. Zaten cok telefonla konusmayi sevmem beni pek aramazlar, ogullarinida azalttilar.. Emekli olmanin dezavantajida vicik vicik telefon konusmalari oluyor.. Ama esler tartisinca araya iyi amaclada olsa girmemeliler benim ki tersim fenadir, gerci biliyolar ama sansini zorluyolar arada. Bende aramayi komple kestim.. :)) Hamilelikte baskalarini dusunmek en son aklima gelen sey, kendi rahatima bakiyorum ben :KK66:

En iyisini yapiyosun valla canım

Ahhh su kaynanalar var ya benimki de beni sinir ediyor surekli esimden para tirtiklama pesinde kadinin kocasi da veriyor ama gözü doymuyor kadinin derdimiz büyük anam ne zaman kurtulup adam gibi yasicaz sunlardan gencliyimizi sinir ola ola heba ediyoruz bunlarla

Back
X