• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Hem var hem yok beni eviniz ayri olacak diyerek ogullarina istediler zaten ama bazilari sozlerinde durmuyor iste adamlik yok bazilarinda. Yavrumun bogle bi aileye gelmesi zaten beni cok mutsuz ediyor. Onu guzel bi ortama dogurmak mutlu bi dunyaya getirmek isterdim ama ogle degil. Cok sukur esim beni seviyor ben de onu zaten ailesini de kabullenmem sevdigim icindi ama bu gun bana sorsaniz asla kabul etmezdim
işte .. herşey evet diyip,kabul edene kadar.. sonra kendilerini belli ediyorlar.sen yavruna o mutsuzluğu hissettirmemeye çalış, sakin ol, eşinle beraber bebeğinizi mutlulukla yetiştirin. Allah yardımcın olsun canım benim. herşeyi kafamıza takıyoruz, keşke rahat olabilsek , keşke kafamıza takmasak herbir şeyi :(

Günaydınn,

Bazı insanlar sadece sinir etmek için yaratılmış olsa gerek. eşimin yengesi hafta sonu sinir etti. göbeğim küçükmüş, yok az kilo almışım daha çok yemem gerekiyormuş flan falan. yaw ben takıntılı biri değilimde hassaslaşıyoruz işte neden psikolojimi bozuyo ki. çokda güzel kilo aldım göbeğimde yeteri kadar büyük bebeğimde sağlıklı sus be kadın diyemedim diyemedim...
Zaten çocuğun şuan 1 kg bile degil belki zaten insanlarin aşırı kilo almaması gerek. Normali anormal yapanlara bende kiziyorum . Gene senin esinin yengesi benim annem diyo aynilarini kendine bak diyom bende bizi Doğura dogura 2500 kg dogurmus :)
Benimde göbek pek çıkmadı sanki kendi kilom gibi çünkü normalde 68 kiloyla hamile kalmistim şuan 70 im boy 164 . Demesem kimse hamilesin demez. Sivri bide erkek siye heralde. Takma kafana catlagim az olcak olması gereken bu sen çok şişmistin de

Kizlar saat 14.00 da Çapa da randevumuz var. Kalbindeki sorun icin. Umarim diger damarlari etkileyen bir durumu yoktur bebegimin. Dua edin lutfen :KK43: Hayatini etkileyecek bir sorunla dunyaya gelmesin :KK43:
Çok geçmiş olsun canım inş bişey çıkmaz

işte .. herşey evet diyip,kabul edene kadar.. sonra kendilerini belli ediyorlar.sen yavruna o mutsuzluğu hissettirmemeye çalış, sakin ol, eşinle beraber bebeğinizi mutlulukla yetiştirin. Allah yardımcın olsun canım benim. herşeyi kafamıza takıyoruz, keşke rahat olabilsek , keşke kafamıza takmasak herbir şeyi :KK43:
Anne babamin tesellisi zaten hep hayatin sakasina bak ne soyleseler girgirina bak ogle daha mutlu olursun diyorlar. Olmuyor iste anne diyorum. Tabi ki de beni burda saklayan esim ve kizimin dunyaya gelmesi olucak. Rabbim hepimizi muradimiza erdirsin canim sorunsuz bi hayat yasayalim. Bu yasta yorgun dustuk ya :KK43:

Arkadaslar magnezyum olarak ne aliyosunuz.benim aile hekimim decavit verdi bana.magnezyum ihtyacini da karsiliyor mu yoksa baska bisey mi almaliyim.kramplarim var arada.kendi doktoruma sormayi unuttum.
Decavit sadece yeterli değil magvital gibi suda eriyen magnezyum öneriliyor canım içeriğine bakarsan decavit daha cok vitamin kombinasyonu

Sabahtan beri nefes alamadım herkes hamile kalmış resmen 2gün izine cıktım die... O değil 15 yasında kalanlar var kimlikte buyutmuşler yası ama kız cocuk karşımda nasıl doğuracak anne olacak bunlar diyorum ya dünyadan bi haber yaşıyorlar köyde 20 ye geldiklerinde 3_4 cocuk onlarda herşeyden bihaber sürüp gidiyo düzen böyle... Bide dönüp bize bakıyorum :/

Günaydınn,

Bazı insanlar sadece sinir etmek için yaratılmış olsa gerek. eşimin yengesi hafta sonu sinir etti. göbeğim küçükmüş, yok az kilo almışım daha çok yemem gerekiyormuş flan falan. yaw ben takıntılı biri değilimde hassaslaşıyoruz işte neden psikolojimi bozuyo ki. çokda güzel kilo aldım göbeğimde yeteri kadar büyük bebeğimde sağlıklı sus be kadın diyemedim diyemedim...
işte böyle diyemediğimiz için şişiyoruzzzz. offf Allah sabır versin bizlere :KK43:

Kizlarrrr evisleriniz ne alemde yaaa kimsem yoknbenim hersey bana bakiyor okula giden bide oglum var mecbur bi kapta olsa yemek kaynamasi lazim ama ben cok yoruluyorum ilk cocuk cok hafifmis kiymetini bilin ikinci cok zorluyor yaa

pooffff benim çift kişilik battanıyem çok denedim ama çamaşır makinama sığmıyor
banyonun ufak duşakabininde yumuşatıcı döküp sabaha kadar beklettim
doğru düzgün sıkamadım hem ağırlaştı hemde büyük direk balkona serdim
inşAllah kurur :(

pooffff benim çift kişilik battanıyem çok denedim ama çamaşır makinama sığmıyor
banyonun ufak duşakabininde yumuşatıcı döküp sabaha kadar beklettim
doğru düzgün sıkamadım hem ağırlaştı hemde büyük direk balkona serdim
inşAllah kurur :KK43:
sakın sen kaldırma onları, çok ağırlaşır tabi. benimde sığmıyodu yıkamaya verdim. sen bu halinle uğraşmasaydın keşke.

sakın sen kaldırma onları, çok ağırlaşır tabi. benimde sığmıyodu yıkamaya verdim. sen bu halinle uğraşmasaydın keşke.

burda yıkama olsa vericem valla ama malesef,yumuşatıcı döküp çiğnedim biraz, sabahta eşim okula gitmeden balkona serdirdim. inşAllah temizlenmiştir yoksa sadece kokusu tek değişir :D

Sabahtan beri nefes alamadım herkes hamile kalmış resmen 2gün izine cıktım die... O değil 15 yasında kalanlar var kimlikte buyutmuşler yası ama kız cocuk karşımda nasıl doğuracak anne olacak bunlar diyorum ya dünyadan bi haber yaşıyorlar köyde 20 ye geldiklerinde 3_4 cocuk onlarda herşeyden bihaber sürüp gidiyo düzen böyle... Bide dönüp bize bakıyorum :/
:( haklısın off offff.... Bizim için daha çocuklar.Allah yardımcıları olsun.
Kizlarrrr evisleriniz ne alemde yaaa kimsem yoknbenim hersey bana bakiyor okula giden bide oglum var mecbur bi kapta olsa yemek kaynamasi lazim ama ben cok yoruluyorum ilk cocuk cok hafifmis kiymetini bilin ikinci cok zorluyor yaa
Evet benimde çok zor geçiyor. Hele birde çocuk hasta olursa... ilk çocukta nazlanabiliyorsun yemek -iş yapmasanda oluyor. Ama ikincide nerdeeee... paşa paşa herşeyi yapıyorsun :(

Anne babamin tesellisi zaten hep hayatin sakasina bak ne soyleseler girgirina bak ogle daha mutlu olursun diyorlar. Olmuyor iste anne diyorum. Tabi ki de beni burda saklayan esim ve kizimin dunyaya gelmesi olucak. Rabbim hepimizi muradimiza erdirsin canim sorunsuz bi hayat yasayalim. Bu yasta yorgun dustuk ya :KK43:
yoruyorlar hakikatten... Allahım daha beterinden sakınsın inşallah.
annen baban çok güzel bir şey söylemiş sana.. kulağından çıkmasın. biz eşlerimiz için her fedakarlığı yapıyoruz ama bakalım onlar bizim için neler yapıcaklar.
amin canım amin... Allah ım diyorum sen herkesin gönlü ne göre ver.. ben kimsenin birşeyine göz koymam, haset etmem, kıskanmam.. ama bizim için bunları düşünenlere de sen onların gönüllerine göre ver diyorum. kulağımı kapıyorum.

valla ben o konuda şanslıyım, kv ye veriyorum o hallediyor :)

maşAllah yapsın tabi :KK9:
benimki daha evime gelmediği için ne var ne yok bilmiyor
ama düşünüyorumda iyiki de gelmiyor gelmesinde :KK45:
(( bizi birbirimize Allah muhtaç etmesin inşAllah ))

Back
X