2016 Şubat Anneleri

Kizlarrrr evisleriniz ne alemde yaaa kimsem yoknbenim hersey bana bakiyor okula giden bide oglum var mecbur bi kapta olsa yemek kaynamasi lazim ama ben cok yoruluyorum ilk cocuk cok hafifmis kiymetini bilin ikinci cok zorluyor yaa
canım mutfak desen dolaplar hakgetire... elbiselerimde aynen öyle.. yazlıklar kışlıklar girecek bir iki güne birbirine :( çocuk yok bende aha göbişimde ki hariç :) pek birşey yapamıyorum, yardım edende yok..
kadın tutucam öbür ay ne yapayım :(

Ya hanımlar beni bazen çok heyecan basıyor ben bebişimin kıyafet ve eşyalarını 32. haftada yıkayıp ütüliyim diyorum zamanlama iyi mi sizce siz neler yaptınız ya da yapıcaksınız? Arkadaşım hacı şakir granül sabun tozu hediye etti onunla kısa programda ve çift durulama yapıp yıkamayı düşünüyorum inşallah ee artık son 2 ay Güzel Allahımın izniyle :KK46:

Ya hanımlar beni bazen çok heyecan basıyor ben bebişimin kıyafet ve eşyalarını 32. haftada yıkayıp ütüliyim diyorum zamanlama iyi mi sizce siz neler yaptınız ya da yapıcaksınız? Arkadaşım hacı şakir granül sabun tozu hediye etti onunla kısa programda ve çift durulama yapıp yıkamayı düşünüyorum inşallah ee artık son 2 ay Güzel Allahımın izniyle :KK46:
valla ben bu hafta yıkamayı düşünüyorum. Annem bendeyken ütülesin diye :)
ben dalin sıvı çamaşır deterjanı aldım.

Hafta sonu çok fazla çamaşır suyuyla oyalandım kızlar. Sonra da çok pişman oldum. Hem çamaşır suyu soludum hem de kendimi yordum :( Şuan vijdan azabı çekiyorum resmen.

Uygun aslind yavas yavas yapmali ben yikaim hazirladim hem bebisin hemde kendimin bir kizimdaha var okula gidiyor anca yetistiririz saglikli dogumlar hepimize

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım
İlk kez anne olucam inşallah
Ve gerçekten hiç bir bilgim yok yardım ederseniz sevinirim
Özellikle beşik tecrübesi olanlar veya yeni alanlar neyi niçin tercih ettiniz
2000 küsür sayfada arıyıp bulamadım çok karışık konular :KK43: bende beşikle ilgili ayrı bir konu açtım şubat anneleri bölümüne
Ordan herkes bi fikirde bulunup beşik resimlerini orda paylaşsa hem bana hem size hemde benim gibi yeni gelenlere yardımcı olur:anneadayı: teşekkürler

Kizlar merhabalar

Bugun tam 28+0 kannuyusmazligi ignesi.olacagim birazdan..

Sizler tam kacinci haftada oldunuz ? Benim biraz erken mi acaba bi kac gun daha beklesemiydim dr ole bisey demedi

yoruyorlar hakikatten... Allahım daha beterinden sakınsın inşallah.
annen baban çok güzel bir şey söylemiş sana.. kulağından çıkmasın. biz eşlerimiz için her fedakarlığı yapıyoruz ama bakalım onlar bizim için neler yapıcaklar.
amin canım amin... Allah ım diyorum sen herkesin gönlü ne göre ver.. ben kimsenin birşeyine göz koymam, haset etmem, kıskanmam.. ama bizim için bunları düşünenlere de sen onların gönüllerine göre ver diyorum. kulağımı kapıyorum.
Evet canim hep her kesin mutlulugunu isteyen biri olmusumdur rabbim bilir gonlumu ondan icim rahat. Kuzularimiz saglikli dogsun insallah tek tesellimiz onlarla yasayacigimiz mutluluklar ama beni zor gunlerin bekledigini de biliyorum yine de canimi sikmamaya calisiyorum. Allah yardimcimiz olsun canim

Kizlar saat 14.00 da Çapa da randevumuz var. Kalbindeki sorun icin. Umarim diger damarlari etkileyen bir durumu yoktur bebegimin. Dua edin lutfen :KK43: Hayatini etkileyecek bir sorunla dunyaya gelmesin :KK43:

guzel haberlerını beklıyorum canım

Evet canim hep her kesin mutlulugunu isteyen biri olmusumdur rabbim bilir gonlumu ondan icim rahat. Kuzularimiz saglikli dogsun insallah tek tesellimiz onlarla yasayacigimiz mutluluklar ama beni zor gunlerin bekledigini de biliyorum yine de canimi sikmamaya calisoyorum. Allah yardimcimiz olsun canim
inşallah canım bebişler sağlıklı olsunlar yeter... bende biliyorum kesin kp ile tartışıcam çünkü çok zıtız birbirimize yani kp panik heyecanlı, eşimin yiğenini sevemiyordum onun yanında gerçi o da bana birşey diyemiyordu.. ben hoyrat seviyorum biraz çocukları, aman düşer, aman kusar, aman zararı olur falan.. ilk torunları çok nazlı, herşeye ağlıyordu, ağlasın mı hemen gidin susturun, ayyy... allahım sen yardım et ne olur.
Allahım yardım eder bize inşallah :)

inşallah canım bebişler sağlıklı olsunlar yeter... bende biliyorum kesin kp ile tartışıcam çünkü çok zıtız birbirimize yani kp panik heyecanlı, eşimin yiğenini sevemiyordum onun yanında gerçi o da bana birşey diyemiyordu.. ben hoyrat seviyorum biraz çocukları, aman düşer, aman kusar, aman zararı olur falan.. ilk torunları çok nazlı, herşeye ağlıyordu, ağlasın mı hemen gidin susturun, ayyy... allahım sen yardım et ne olur.
Allahım yardım eder bize inşallah :)
Ayy kolak gelsin canim bize su kart horozlarla :D

S serppp valla biz de öyle bir adet yok. Kaynanam kendince adetler ediniyor, esim 4 erkek kkardeş kizlari yok ve esim evin ilk cocugu ve 12 sene sonra gelmiş dünyaya buna rağmen hevesi yok iişine nasil geliyorsa oyle adetler edinir.
Cok garip ya insan tutamiyor kendini ufak tefek de olsa bi seyler alayim istiyor kv.m ikizlerime hemen gitmis bi seyler almis kizim daha 2yasinda onda hediye almaya doymustur diye dusunuyordum ikizlere de gitmis almis

canım mutfak desen dolaplar hakgetire... elbiselerimde aynen öyle.. yazlıklar kışlıklar girecek bir iki güne birbirine :KK43: çocuk yok bende aha göbişimde ki hariç :) pek birşey yapamıyorum, yardım edende yok..
kadın tutucam öbür ay ne yapayım :KK43:
duygularıma tercüman olmuşun canım :) bide köyde lojmanda merkeze uzak olunca kuru temizleme yıkamacı işleri de birikti.. hesaplıyorum ilçeden kadın getiririm izne ayrılacaım zaman doğuma gitmeden bi günde arabaya doldururum yıkanacakları şehre giderim doğum sonu eve geldiğimde en azndan bi parca temzi olur.. şimdi elimi hiç bişeye değmiyorum.. doğum kv oldugu ilde olacak biraz iyileşince birlikte benim eve geleceğiz inanılmaz titiz ve opsesif temizlik konusunda ne yapacagım bilmiyorum düşünmemeye calışıyorum.. o yapar herşeyi ama ben stres olucam bu defa... sonucta küçük loşmandayım diye doğru duzgun esyam yok bekar evim gibi tam ihtiyacım kadar fazlası yok anca yetiyo bebek kv felan olunca curcuna olacak nolcak bilmiyorum :( ağzımı da acamam saygıda hiç kusur etmedim o dengenin de boxulmaması lazım cunku oda bana öyle oluyor.. yoksa ben konusursam insan oda konusur... off içimde sıkıntıymıs resmen :) cok yardımı olacak ama işte nasıl olacak bilmiyorum

Ben de sik sik kullanirim kotu seyler dusunmeyelim
bende her gün 2-3 defa elimi sokuyorum ama dayanamıyorum mutlaka bişeyleri onunla temizlemem gerek gibi hisssediyorum.. eskiden eldiven kullanırdım artık eldivende kullanmıyorum :( insanın aklına gelince uzuluyor direk kimyasal cünkü

kızlar insan kendini tutamıyo diyorsunuz ya ben hala hiç birşey almadım ne bebeğe ne kendime h. içi sadece nete bakabiliyorum canım istemiyor bahane ediyorum kendime görüp alayım diye.. h.sonu eşimle cıktık ben hiç birşey almak istemiyorum mağazalar üstüme üstüme geliyor eşim oyhso ya soktu beni normalde saldırırım orada herşeye pofidik pofidik hadi rahat bişeyler alalım sana dedi yok zor cıktım mağazadan 2 ay sonra olmaz şimdi alsam felan die bahane yaptım... oda kızdı bir sürü güzel yumuş sabahlık felan var... ben bi içimden gelip bişey alamasam da lohusa seti vs gibi hazır şeyler yerine oradan bakılıp konbinler felan yapılabilir bilginiz olsun...

Cok garip ya insan tutamiyor kendini ufak tefek de olsa bi seyler alayim istiyor kv.m ikizlerime hemen gitmis bi seyler almis kizim daha 2yasinda onda hediye almaya doymustur diye dusunuyordum ikizlere de gitmis almis

helal olsun hediyeleşmek güzeldir ya,

ayy ben kocama kıyamam yaa, benim annem sürekli alıyor ve fotoğraflar atıyor bunu aldım şunu aldım diye, dün annesine sordu sen bişyler aldın mı yaptın mı diye annesi dedi ki

- daha yaparız ogün bi gelsin dedi, içten içe üzülmüştür diye düşünüyorum yani umarım anlamıştır farkı

helal olsun hediyeleşmek güzeldir ya,

ayy ben kocama kıyamam yaa, benim annem sürekli alıyor ve fotoğraflar atıyor bunu aldım şunu aldım diye, dün annesine sordu sen bişyler aldın mı yaptın mı diye annesi dedi ki

- daha yaparız ogün bi gelsin dedi, içten içe üzülmüştür diye düşünüyorum yani umarım anlamıştır farkı
üzgünüm ama erkekler en incesi dahi olsun öyle bizim gibi düşümüyor... hiç üzülmüyoylar böyle şeylere... yani alınacak sonucta demiş kapatmıstır kafasında kim ne kadar alıyor ne zaman alıyor felan detaylara girmiyorlar:)

Back
X